HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1471/1662) > >>

Callaow:
Tom1:Köszönöm szépen a segítséged,
közben rájöttem,hogy mire gondolsz.

Már le is került a cuccos.(Mondjuk először vmi olyan magyar vagy külföldi hubra gondoltam,amiről ti szoktátok megszerezni a régebbi és a  legújabb comixokat,csak nem akartam ilyen pofátlanul rákérdezni  

Jennifert meghagyom neked én inkább még mazsolázok a felhozatalból  

Amúgy valaki nem tudja,hogy a kinti képregény eladások,miként változtak az elmúlt két hónapban a cw hatására?

Mindenestre,nekem tetszik a CW, nemis tudom mikor vártam egy történet folytatását ennyire.De ahogy a fórúm látogatotságát nézem,szerintem más is így van ezzel.

ime az igért VirtuálBEER    

Gabe:

--- Idézet ---na mikorra igérte gabe azokat a cw-ket??
--- Idézet vége ---
Ami kijött az itt megvan, nézz be a kiszolgálóba, a Ms Marvelt és a Frontline 3.-at megtalálod ott    A Marvel természetesen nem egyszerre adja ki egy napon, de amint kijön valami már osztjuk is meg veletek

regnar:
Ahogy ígértem elkészült a frontline 3:

Frontline #3

A füzet végén egy érdekes összevetés áll az első világháborós lövészárokbeli események és a füzetben olvasott tartályautó robbanás között. A bajtársak küzdelme a sebesültért, és a mai "harcosok" küzdelme a sebesültért kerül párhuzamba egymással, egyforma végkifejlettel, azaz az elkerülhetetlen halállal.

Ennyi lenne a Frontline 3 összefoglalója, kissé zaklatottan készült, mert még az ÉDÁSZt is ki kellett közben hívni, mert elszállt az áram a házban...

TOM1:

--- Idézet ---Amúgy valaki adna egy hub címet,hogy elkezdhessem én is letöltögetni?
--- Idézet vége ---
Erre én azt reagáltam,hogy a Civil War Kiszolgálót keresed.

--- Idézet ---Kösz TOM1,de pontosítanád egy kicsit,mire gondolsz?
--- Idézet vége ---
Máris. Elolvasod ezt a mit írok, utána pedig a következőképpen jársz el:
-Fönt rákattintasz az "Off topik" feliratra, kvázi visszalépsz egyet.
-Az elkülönített,legfelül meg található "Civil War kiszolgáló" témára kattintasz
-Ott legörgeted egészen addig,amíg meg nem találod AZ ÖSSZES EDDIG KIADOTT(július közepe) CIVIL WAR cím linkjét. Mindegyik szabadon letölthető, semmmi perc alatt. Még hasznos tanácsok is vannak,mert nem általános kiterjesztésben van.
- Plusz ha már ott jársz,választhatsz egyet a rengeteg poénos aláírás közül. Javaslom valamelyik helyre kis szupermenyecskét  
De Jennifer foglalt! Ő csak az enyém!Aki meg meri környékezni,azt...  

Azt hiszem így már minden tiszta az ügymenettel,ugyi?
Amúgy vannak DC hubok is,de itt mindent megtalálsz, ami a DCn fellelhető jelenleg a témában.

Rick Jones:
szewasztok tesók,na mikorra igérte gabe azokat a cw-ket??
láccik,hogy régen woltam fenn!fogok csinálni én is,ilyen képet:cw
beszartok majd rajta!
na addigis éljen a háború!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése