HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Bundy2020:
Nem valami nagy szám képregény az biztos. Különben az Amazing Spider-Man 529-ben hogy van az hogy a pókmanus a csuklójának a tetejéről lövi a hálót (minden képen) utána meg a következő részekben már az aljáról? Lehet hogy csak 1 sima baki, de azért megkérdezem.
Rick Jones:
Danke schön mein Freund!!!
asszem az amazinggal kezdem
+++
el is olvastam,sokat értettem belole,meg a képek is segíteenek
na akkor folytatódjék az olvasás!!!!!!!!!!!
Gabe:
A neve : Cdisplay, a linkek tetején találsz egy mondatot, ott van a Comixart neve megemlítve, rákattintasz, és egyből oda jutsz ahonnan a progi letölthető.
De azért ideteszem neked:
Comixart
Itt majd kattints a kék lefelé mutató nyilacskára.
Alternatív megoldás:
Vegyük a mostani Ms Marvelt, ha letöltöd, akkor ezt a fájlnevet kapod :
mm-v2-005.cbr ha nem akkarsz játszani a kiterjesztéssel, akkor a Cdisplay feltelepítése után egy dupla kattintással megnyitod, és olvasod. Ha jpg-ben szeretnéd megkapni az eredményt akkor viszont átnevezed (mondjuk Total Comanderrel) a kiterjesztését:
- mm-v2-005.cbr -ről mm-v2-005.rar -ra és egy sima tömörítővel kicsomagolod (akár TC-vel).
ennyi, bár van mégegy kiterjesztés, ez pedig a .cbz amit pedig .zip-re kell átnevezni.
Azonban aki most akarja elkezdeni a dc++-os pályafutását az inkább barátkozzon meg a Cdisplay-el, mert a hubokon többnyire ezt a progit preferálják.
(mégvalami: a a visszanevezés fordítva is megy, ha van egy kazalnyi jpg-d, csomagold be zip-be vagy rar-ba és utána pedig nevezd át.)
Akkor foglaljuk össze utoljára (reméllem):
.cbz --->.zip vagy .zip--->.cbz
.cbr --->.rar vagy .rar--->.cbr
Rick Jones:
milyen programmal lehet megnézni azokat,amiket lehet tolteni cw-ket??
Micho:
--- Idézet ---Ahogy ígértem elkészült a frontline 3:
--- Idézet vége ---
köszi regnar, hogy tartod a frontot
érdekesen sodródnak az események... sajnos most több időm nincs, mert:
--- Idézet ---ime az igért VirtuálBEER
--- Idézet vége ---
thx, nemsoká be is váltom majd a pultnál, remélem elfogadják
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése