HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézet ---Szerintem rajta akarnak példát statuálni, ezért sok jóra nem számíthat, főleg hogy a kompromiszumos megoldás sem érdekli, bár ha végleg, vagy legalább is huzamosabb időre elment az ereje, akkor meg minek kellene a kormánynak?
--- Idézet vége ---
Szerintem ahogy valaki már egyszer felvetette, a Marvel most nagyon fel akarja kavarni az állóvizet és ehhez szükség lesz új szereplőkre. És az eddigi röhejes sokadhegedűs Speedballt-t, aki még viccnek is rossz volt, most reflektorfényben ütik-vágják egy kicsit, és a CW után kap egy saját címet.
Gabe:
Ez jogilag nem gond, mert a katasztrófa akkor következet be amikor még birtokolta a képességeit, tehát szuper"bűnőzőként" lehet bent. Az itélkezésnél azokat az állapotokat veszik figyelembe. De ha az ereje nem jön vissza akkor szerintem az államnak nem lesz szüksége rá, marad a köztörvényesek között. Ha másért nem de gondtalan veszélyeztetésért simán bekasztlizzák huzamosabb időre. Szerintem csak az az egy esélye marad, hogy vissztér az ereje, és közmunka ( ez azért durva) keretében ledolgozza az állam felé... vagy a szökés...
Szerintem ez utobbira elég nagy esély van, mert ő hisz az ártatlanságában, ezért szerinte jogtalanul tartják fogva. Csak meg kell várnia amíg sutyomban visszatérnek a képességei, és már odébb is áll. (de akár Kapiék is segíthetnek, mert ez a fogvatartásos dolog hadüzenet a regisztráció ellenes tábornak)
regnar:
Igen, ez szintén érdekes kérdés. Most akkor ő milyen jogállás alapján van ott tartva, hiszen szuperereje nincs. Most akkor szuperemberként van kezelve, vagy átlag civilként? Lehetne itt jogi csűrés-csavarás ezerrel.
Gabe:
Szerintem rajta akarnak példát statuálni, ezért sok jóra nem számíthat, főleg hogy a kompromiszumos megoldás sem érdekli, bár ha végleg, vagy legalább is huzamosabb időre elment az ereje, akkor meg minek kellene a kormánynak?
TOM1:
--- Idézet ---én személy szerint buzdítok mindenkit, hogy írjon, jöjjön elő az ötleteivel, stb, hadd pörögjön a téma
--- Idézet vége ---
Ötleteim:
- Töröljük el a pénz fogalmát
- legyen minden termék gépek által előállítva
- Ne legyen a megélhetésért folytatott munkavégzés
- Az előállított javak BŐSÉGES ÉS EGYENLŐ elosztása
- JA ÉS SZABAD SZEX
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése