HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1464/1662) > >>

regnar:

--- Idézet ---most reflektorfényben ütik-vágják egy kicsit, és a CW után kap egy saját címet.
--- Idézet vége ---

Neki már van saját címe, legalább 10 résszel  

Az biztos, hogy sokáig nem lehet benn tartani, mert nincs sok mindenre hivatkozni.. szerintem gondatlannal simán kimehetne óvadékkal, szabadlábra védekezni, regisztrávióval nem lehet megfogni, mert nincs szuperereje, a bizonyítékok pedig bizonyítják, hogy nem ő robbantott...
 viszont én azt tippelem, hogy belemegy a vizsgálatba, amelyet Reed javasolt és akkor ... nos akkor ki tudja, hogy mit is tervez Mr Richards. El tudnák képzelni tudatmódosítást például, átnevelő programot, vagy valami hasonlót, melynek ő lehetne az első alanya.. Persze ez csak tipp.

Gabe:

--- Idézet ---Nitró semmivel sem nagyobb gazember azért, mert nem dinamittal hanem a képességével robbantott).
--- Idézet vége ---
Azért van különbség: előbbi esetben "csak" sima bünöző volna míg utobbiban szuperbünöző. Különbség az én olvasatomban: mivel az elöző technikai eszközökkel hajtja végre  a robbantást, amit könnyű megakadályozni azzal, hogy elzárjuk a világtól, hogy ne férjen hozzá a dolgokhoz. Míg az utobbinak semmi extra nem kell, ahhoz hogy robbantgasson, ezért hiába zárják el, az nem elég, mert lazán kisétálna a börtönből, ha azt is felrobbatja. Külön szervezet, és sok pénz kell ahoz hogy a hasonló bünözőket kordában tartsák. És ez a pénz- és anyag ráfordításbeli (az emberekről ne is beszélve) különbség ami szuperbünözővé teszi, az állam szemében.  Morálisan persze a sima és a szuperbünöző között nincs különbség, mégis más megközelítést kívánnak.

Micho:

--- Idézet ---most reflektorfényben ütik-vágják egy kicsit, és a CW után kap egy saját címet.
--- Idézet vége ---
...hogy aztán kb 5 rész múlva megszűnjön  én nem bánnám, ha a DC első Krízise mintájára megszabadulnának egy csomó felesleges alaktól... bár ahogy a Marvelt ismerjük, úgyis visszahoznák őket egy ellen-krízisben  

egyébként nyilván Speedball ilyetén csesztetése a még semleges olvasói tábort feltehetően AmiKapi oldalára pöccinti  

--- Idézet ---Amazon meg elmehet a p.csába hogy asszisztál ehhez az egészhez. Tolja s.ggbe Nimród egy neuron-sokkoló-műfallosszal.
--- Idézet vége ---

hé, ebben a topikban nem ér kicsillagozni

+++

--- Idézet ---Jól láttam a Wolv #43-ban, hogy Nitro minden húst leprökölt Rozsi adamantium csontvázáról (erre már rá se kérdezek), aztán meg visszamászott rá?
--- Idézet vége ---

sajnos ez már olyan mindennapos jelenségnek tűnik nála, mintha szarás után lehúzná a wc-t...  

elwood:
Apropó Nimród:
Jól láttam a Wolv #43-ban, hogy Nitro minden húst leprökölt Rozsi adamantium csontvázáról (erre már rá se kérdezek), aztán meg visszamászott rá? ÉS EZT ÍGY HOGY?! Egy sejtből is öt perc alatt regenerálódik? Vagy a csontvelőből? (Amin ugye rajt van az adamantium) És honnan vesz fel ehhez tápanyagot? A levegőből? Vagy ez egy csoda, M mint Marvel? Vagy fogjam tán már be a pofámat?

Inner Circle:

--- Idézet ---"Ez jogilag nem gond, mert a katasztrófa akkor következet be amikor még birtokolta a képességeit, tehát szuper"bűnőzőként" lehet bent. Az itélkezésnél azokat az állapotokat veszik figyelembe."
--- Idézet vége ---
A szuperképesség megléte nem befolyásolja egy bűntény megítélését (Nitró semmivel sem nagyobb gazember azért, mert nem dinamittal hanem a képességével robbantott). Speedball-t, mint köztörvényest meg lehet vádolni a terrorcselekménnyel (de még akkor is legfeljebb gondtalan veszélyeztetést lehet rávarrni, miután a szalag bizonyítja hogy nem szándékosan tette), viszont a regisztrációs törvény megsértésével nem - mégis ezért tartják benn, és erre hivatkozva nem bánnak vele tisztességesen. Szóval Uncle Sam ismét sajátosan értelmezi a saját törvényeit.
Amazon meg elmehet a p.csába hogy asszisztál ehhez az egészhez. Tolja s.ggbe Nimród egy neuron-sokkoló-műfallosszal.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése