HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1439/1662) > >>

Simson:
Fú ez a bunkóság amit AmKap mívelt, ez ráM vall       Csípem vasembert, de ha ennyire regelni akar akkor nyaljon rozsdátr   Minek akarja veszélybe sodorni a szuphírókat. Haők veszélyben vannak akkor a civilek is. Na mindej, ez a CivilWar #3 tetszett. De én rozsit akarok, az eszme miatt csupán, ő a kedvencem. De ez a Ramos, rosszabb mint Romita Jr....

Amúgy ez a polgárháború láz, egy másik oldalon is elterjett ahova én is járok. Kapkodják a bannereket mint a cukrot, de ez nekik nem elég. Én nem tudok csinálni, mert se programom nincs, se tehetségem (tehetség itt: ész a megértéshez, hogy hogyan kell csinálni) ahhoz hogy csináljak. Van egy lista, amit összeállítottunk a fórumozókkal. Ha tuttok segíteni szóljatok feleslegesen nem írom le.

Punkológus:
Na ezt mondtam én is egyzer. A Vezért és hasonszőrü félüzletembereket többé nem lehet megállítani, mert körül vannak véve ügyvédekkel és eléggé be vannak biztosítva. Eddig is elég nehéz volt elbánni velük, pedig a hírók köptek a bűnözők jogaira. Ha ez az egész regisztrációs dolog a szuperhős berkeken belül maradna, a Shield kihagyása nélkül, akkor semmi gond nem lenne vele.

Reed pedig tényleg patkánykodik. Ez a gond: már most az USA érdekeinek kiszolgálói lettek. De most mi lesz a pártatlanokkal? Pl. Dr.Strange. Oké, most elment egy kicsit a Sarkra, de mi lesz, ha visszajön? Őt is letartóztatják? Az X-ekkel meg gondolom nem lesz túl nagy gond, csak az Őröknek kell szólni  Abcúg Tony le vele!!!

kaine:

--- Idézet ---A lakcím az nagyon durva  
plusz ez a Threat level érdekesnek tűnik...
--- Idézet vége ---
A súlyát vízben mérték?    

--- Idézet ---Másik meg Kaine beírása, hogy a kormánynak dolgozzanak a szuperhősök, pókember nem kapcsolhatja le a gyilkost, stb, stb....
Szerintem ez nem így van, már kifejtettem. Azért lenne a reg. szerintem, hogy felelősségre lehessen vonni a hirókat, ha valamit elbasznak.
--- Idézet vége ---
Így is felelősségre lehet.   Hisz Pókembert is mindig üldözték. De az volt, hogy az új Shieldbe tartoznának a kormány irányítása alá. Eddig épp az volt a más bennük, mint a rendőrökben, hogy nem kellett felelősséget vállalniuk a kormány előtt a tetteikért, azaz nem úszta meg 1-1 bűnöző a tettét azzal, hogy neki jogai vannak. Innentől kezdve viszont Pókember nem üthet meg egy bűnözőt az utcán, mert annak jogai vannak és utána Pókembert esetleg leültethetik érte. Eddig nem számított, hogy jogaik vannak, mert ők öntörvényű igazságosztók voltak és nem törődtek vele. Most kénytelenek lesznek.

Punkológus:
Az Ultimate AmKap-ot ne keverjük ide, az egy sokkal reálisabb szereplő, mint a 616-os verzió.

Utálom AmKap-ot de itt és most neki van igaza. És miért ne ütné ki Vas-t? Tony tőrbe csalta és egy ultimátumot nyújtott át. Viszont nagyon úgy nézz ki, hogy Thor a regesekhez áll(t). Megismétlem: tépjék le Vas fejét izibe.

admiralilles:
Amerika kapitányt elcseszték. Ő nálam mindig a becsületes szemtől-szemben harcos volt, nem egy sunyi patkány, aki kezetfog az ellennel, aztán ott a sokk. Az Ultimate sorozatban már elcseszték, az Ultimates Vs. ultimate X-men-ben, amikor M-16-ossal lövi szarrá Rozsomákot egy óvatlan pillanatban. Most meg itt is.

Másik meg Kaine beírása, hogy a kormánynak dolgozzanak a szuperhősök, pókember nem kapcsolhatja le a gyilkost, stb, stb....
Szerintem ez nem így van, már kifejtettem. Azért lenne a reg. szerintem, hogy felelősségre lehessen vonni a hirókat, ha valamit elbasznak. Pl. az orvosoknál is ez van. Vállalják a szakmájukat, piti pénzért(legalábbis Magyarországon), de ha valamit elcsesznek, akkor azért felelniük kell. Az ő döntésük volt.

hogyan kell elöző hozzászólást berakni, hivatkozni vagy tom is én?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése