HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1438/1662) > >>

Simson:
Nem találom a CivilWar #1 összefoglalóját        Pedig folyamatosan gyűjtöm őket egy dokumentumba de túl szétszórtak

Pádi:

--- Idézet ---a Thunderbolts 104 a kiszolgálóban  
--- Idézet vége ---
Tudom de én jobban szeretem magam összeszedni ezeket, nagyobb a sikerélmény.  
Eddig csak egy beyondot szedtem tőletek.
És ehhez tartom magam azért.

regnar:

--- Idézet ---(Kiegészítés a CW 03 –hoz. A tag aki az Emmától távozó Vast leszólítja szintén Bishop. Gondolom Regnar azért nem írta, mert úgyis látja mindenki, hogy ő az. )
--- Idézet vége ---

B*sszus pedig néven is említeni akartam... most nézem, hogy tényleg kimaradt...hát ezt elfelejtettem, köszi a kiegészítést Gorgonita  

Gorgonita:
CW-X-Men 01

Kitty és Bestia a helyzetről témázgat a Xavier intézetben, amikor újabb mutánsok kívánnak távozni (Domino, Kaliban, Callisto  (?), stb.) a 198-as táborból. Bishop, aki a kormány O N E szervezetét képviseli, a katonák oldalán próbálja feltartóztatni őket. Amikor megérkeznek a nagy lila robotőrök Domino tipikus Dávid és Góliát helyzetnek titulálja a szitut…vagyis Góliátnak semmi esélye.
 Kaliban pszichésen üti ki Bishopot, aki testvére halála miatt kezd zokogni. Befut Emma, aki segít neki észhez térni, illetve az eredeti X-Men, akik futni hagyják Dominoékat, mert nem akarnak ölni.
 Bishop aki a jövőben látta hova vezet az anarchia, ezért Cyclopsra ront, leugatja, majd befogja a száját (ez elég jelképes), amikor válaszolna.
 Később Bishop részt vesz egy tárgyaláson Cooper-rel, Vassal, és egy Lazer tábornok nevű nemismeremmel, aki végül a mutánsokat sértő kitétellel távozik.
 (Kiegészítés a CW 03 –hoz. A tag aki az Emmától távozó Vast leszólítja szintén Bishop. Gondolom Regnar azért nem írta, mert úgyis látja mindenki, hogy ő az. )
  Később az eredeti X tagok feketébe öltöznek, és kérdezik Emmát, hogy jól áll e nekik a rosszfiús design. (Szerintem nem, sántít, mint a pajzsát géppisztolyra cserélő Kapi, de nem engem kérdeztek.) Angyal szerint egy korszak lezárult, ezt jelzi az új ruha.
 A jelek szerint anti-regessé lett fiúk, egy Forge által gyártott telepjáróval egy csatornán keresztül kijutnak a lezárt táborból, amit ezek szerint nem túl jól zártak le, majd Emmát az út szélén hagyva, kalandozni indulnak.
 Emmát ekkor meglepi egy új típusú ördroid, ami már repülni is tud, de még mindig lila.
 Csak felületesen olvastam, javítsatok bele ahol kell.

Meglátásaim a múlt heti témákhoz:

Kronológia. Hát igen, jó lenne tudni, hogy a különféle folyt. kövök hogy is viszonyulnak egymáshoz. Pl Kap most az egyik füzet végén Zemoval diskurál, a másikban meg épp kiVasalják.

Eladások. Nem a CW az első ilyen címeken átívelő veddmegmind kampány. Pl Identity Crisis a DC-nél,  Secret War 2 a Marvelnél, stb. Csak most már ennyivel profibban készítik elő. Ráadásul a tv-s crossoverekkel ellentétnen ST, SG itt még a sztárt sem kell duplán fizetni, a dupla lenyúlásért. Így itt egész csapatok vendégszerepelhetnek, míg a tv-sorozatokban csak egy-egy kari villan át a másik címbe.

Nick Fury vs. Rick. Hát ez nehéz dió. Az egyiknek ott a Shield, a másiknak viszont van egy ifjúsági rádiósszakköre.  

Az összecsapás. Kap azért támadott, mert ha Vas igazán meg akarta volna beszélni vele a helyzetet, akkor nem a háta mögött a helibázissal kéri erre.
 Az írók egyszerre próbálnak megfelelni az olvasók elvárásainak egy keményfiús marketinggel, és nem túllőni a célon. A megoldás -szvsz -hatékonynak, de nem gyilkosnak ábrázolni a hőst. Itt Kap hatékony volt, de csak deaktiválta Vas-t.

Rajzolók. Nem ismerem név szerint őket, de nekem tetszik, amikor valakit más, több stílusban, esetleg karikatúraszerűen rajzolnak meg, ahogyan nyitott vagyok az alternatív történetekre is, ha van bennük fantázia.

papper:
Na én még nem írtam:)
Engem most igazán az foglalkoztat, hogy ebből a Marvel hogy jön ki? Nem pénzügyileg
értem, hanem a vége mi lesz ennek a történetnek?
Lehet e ebből pozitivan kijönni?
Ezek után semmi se lesz olyan, mint régen. Régi barátok estek egymásnak, nem hiszem, hogy a végén
egy mosollyal elintézik.
és remélem a végén nem lesz egy nagyon hülye csavar, mint pl:
Dr Strange: visszafordítom az időt, és abban már nem lesz regisztárció
Pókemberneka  ruhája túl übercucc lett, ez már nem az a Pókember, vissza neki a régi
ruháját.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése