Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1474934 alkalommal)

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1140 Dátum: 2006. Július 23., 21:26:15 »
Idézet
EDIT: Villámgyorsan meg kell keresnem azt a CD-met ameliyken a WinZip van, mert nem akarja megnyitni a CW-alapot. Reggeére megtalálom 
próbáld windows avagy total commander file menü/kicsomagolás parancsával
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 23., 21:27:43 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1139 Dátum: 2006. Július 23., 21:16:44 »
Fúúú micho te Isten vagy         ...
Én kolosszussal vagyok  

EDIT: Villámgyorsan meg kell keresnem azt a CD-met ameliyken a WinZip van, mert nem akarja megnyitni a CW-alapot. Reggeére megtalálom  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 23., 21:22:09 írta Simson »

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1138 Dátum: 2006. Július 23., 20:46:08 »
Hehe, dr samson, nem mintha irígy lennék, de mijen cikin néz már ki, hogy mindkettőnkek ugyanaz az aláírása?

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1137 Dátum: 2006. Július 23., 19:18:13 »
Öööö...valaki leírná nekem privát üziben, hogy lehet ilyen aláírást szerkeszteni! Mert én marhára nem értek hozzá!  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1136 Dátum: 2006. Július 23., 19:14:20 »
és szeretett BUZERÁLNI

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1135 Dátum: 2006. Július 23., 18:58:09 »
Na srácok milyen az új cw aláírásom? Akárki akármit mond, ő a legnagyob és legjobb magyar politikus!  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1134 Dátum: 2006. Július 23., 18:40:36 »
hej fíriszek meg purnácok  főleg Simson kérésére készült pár új banner, a kiszolgálóban megtekinthető... most már több, mint 100 db van   de még mindig nem elég   úgyhogy aki akar magának csinálni a jövőben bannert, betettem oda egy zip-ben az "alap"-ot, csak képet kell beillesztenie valami képszerkesztővel (PS javaslott) és kész  

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1133 Dátum: 2006. Július 23., 16:52:56 »
Firísz: Ennek nincs külön magyarázata, leginkább a "favágó" lenéző szó helyett szokták mondani, de aztán jó hangzása miatt elterjedt a fiatalok között és így mostmár ha így köszönsz: Szevasz Firííííísz!!! Szevasz PurnáC!!!!! akkor azu annyit tesz: Szevasz te köcsög (baráti értelemben)

Na vissza a témára: Engem azért bánt hogy HULK nem tér vissza, bár végülis így van jövője a storynak mert Hulk talpa alatt nem maradt volna egyben      

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #1132 Dátum: 2006. Július 23., 16:45:03 »
Mindig tanul az ember... én példul még azt se hallotam, hogy firísz

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1131 Dátum: 2006. Július 23., 16:39:19 »
Hát csábítani nem tudtam, folyamatosan prószálom, de az admin (az egyik haver) azt mondja, hogy csak a saját oldalára van ideje, a másik meg azt mondja, hogy csak azért fórumozik mert megígérte az adminnak, képregényeket meg csak olvasni szereti. De az utóbbi lehet regelni fog. 45% az esély.

Purnász: Leginkább purnácnak ejtik, egy 2006-os tanyasi szleng, amit az idióta csávók (mint én) mixelés vagy bulizás közbe nyomnak be. Jelentése: Király, Cool, Fasza, Firísz

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1130 Dátum: 2006. Július 23., 16:31:08 »
Persze értem mit mondasz. Nem fő téma, csak szó volt róla. De akkor miért nem próbálod az ilyen Marvel-fanatikusokat átcsábítani ide? Itt még is csak othonosabb, hamár Marvel....

Mija faszom az a purnász???

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1129 Dátum: 2006. Július 23., 16:17:45 »
Nem igazán főtéma, csak van egy, hogy is mondjam... várj, nem tudom a megfelelő szót... Na tehát van egy fórum ami a legonak vmi ágáról szól, valami bioval kezdődik, na aztán beírtam a googléba, hogy képregények, és akkor ennek az oldalnak a képregényágáról szóló részt adta ki valamelyik oldalon. Itt találkoztam 2 haverommal, akik élnek-halnak a képregényekért és az egyik MARVEL-fanatikus, tehát otthon van ebben. Nos ők próbálták ezt terjeszteni az oldalon, de nem voltak rá vevők, mondom: Tudok hozni bannereket és összefoglalókat. Aztán elkezdtük őket beszúrogatni, és elkapkodtak egy-két bannert, de aztán 3 nap alatt megunták és újjat követelnek. Na most mivel én hoztam ezt a bajt az adminra, ő velem próbálja megcsináltatni. Nos én hozzátok fordultam segítséghez.

Na ha ebből kihámozod hogy én mit akartam mondani, akkor igazi purnász vagy      (Nincsen dj-s smiley    )

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1128 Dátum: 2006. Július 23., 16:10:19 »
Szivesen.
Tényleg, te milyen honlapot említettél, ahol téma a Polgárháború?

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1127 Dátum: 2006. Július 23., 15:48:57 »
Áh kösz végre ez is megvan  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1126 Dátum: 2006. Július 23., 15:06:13 »
Itt van ni...  

Civil War #1 (by Micho)

). [/i]
a tragédia színhelyére sietnek az Új Angyalok és a Lenyűgöző X-men tagjai, segítenek a hatóságoknak a túlélők után kutatni.
eközben az Amazon Larry Kingnél vendégeskedik a CNN-nél (jogászi minőségében) és Larry szokásos, picit eltúlzott drámai kérdéseire (be kell tiltani a szuperhősöket?) próbál elfogadhatóbb válaszokat adni, minthogy talán képezni kellene őket, de semmiképp betiltani ebben a szupergonoszokkal teli világban.
megkezdődik az áldozatok temetése, a ravatalozónál egy asszony (Miriam Sharpe, egy halott fiú anyja, aki a regisztráció egyik éllovasa) arconköpi Tony Starkot, és legyalázza a sárga földig, mivel ő pénzeli az Új Angyalokat, támogatja a hősöket és a szuperhős életformát... pedig szerinte, mivel még a rendőröket is folyamatosan képzik, nem lehet a hősöket csak úgy egy sztreccsgatyában a világra szabadítani... ezért Tony is felelős a tragédiáért részben.
megtörténik a civilek első negatív fellépése  a szuperhősök felé: a Fáklyát egy éjszakai mulató előtt fejbekúrják egy sörösüveggel (először azért pécézik ki, mert soron kívül bemehet, aztán persze rajta akarják leverni a Stamfordi incidenst... meg is teszik). Mindeközben a tv-ben megy az események elemzése, mindenhol nyomatják a regisztrációs törvényt, az Elnök nagy nyomás alatt van. a hírekben atombombához hasonlítják a szuperhősök erejét, amit bevetés előtt tesztelni kellene.
A Baxter-épületben találkozót tart a szuperhősök legjava. Dr. Strange pl. azon elmélkedik, hogy akkor most kormányalkalmazott lesz belőle, vagy ha ezt nem vállalja, dutyiba kerül? mindenkinek megvan a véleménye, kezd kialakulni a regisztrációs és az ellenzéki tábor. Pókember kifejezi a családja iránt érzett aggodalmát, abban az esetben, ha levenné az álarcát. Fenegyerek szerint ez a dolog már régóta érlelődik, és Stamford csak hab volt a tortán.
a következő jelenet a SHIELD helibázisán játszódik, Amerika Kapitány Nick Fury utódjával találkozik, Hill parancsnokkal, aki mellesleg nőnemű. (Fury a Titkos Háborúja során kényes ügybe keveredett egy akció miatt, és leváltották a posztjáról... sőt Kapival is megromlott a viszonya, azóta bújkál.) Szóval Hill parancsnok(asszony) arról faggatja Kapit, hogy vajon a szuperhősök krémje, a Baxter-épületbeli találka során hogy viszonyul majd  a regisztrációhoz... vajon elfogadják? Kapi semleges választ ad, és kifejezi ellenérzéseit a regisztrációval kapcsolatban... sőt, (polgár)háború vizióját látja a szuperhős társadalomban, ha életbe lép a törvény. Hill tovább feszíti a húrt, arra kíváncsi, hogy hány hős lehet a reg ellen... Kapi szerint sok, főleg akik közvetlen kapcsolatban állnak a hétköznapi bűnözéssel... pl. Fenegyerek és Luke Cage. (ez vicces, hisz mindkettőjük kiléte elvileg köztudott, nem?   de amúgy értjük, mit akar mondani ) Hill ekkor cinikusan veti közre, hogy akkor senki olyan, akit ne tudna Kapi kordában tartani. Kapi felhúzza a szemöldökét, de a nő továbbmegy: a törvénytervezet egy hónapon belül jogerőre emelkedhet, és Kapit az Új Angyalokkal egyetemben maga mellett akarja tudni, mint szövetséges... mellesleg máris létrehoztak egy anti-szuperhős kommandót, akik a letartóztatásokat végeznék. Kapinál betelik a pohár, üvöltözni kezd, hogy semmi ilyesmibe nem megy bele, és ekkor a SHIELD katonái felhúzzák a fegyvereiket. ezután még pár percig parázs szócsata folyik, ami odáig fajul, hogy Hill kiadja a tűzparancsot. A katonák lőnek (nyugtatólövedékekkel) de Kapinak sikerül elintéznie őket, és a harc csúcspontjaként kiveti magát a Helibázisról! (vazze nem semmi a csávó!   ) egyenesen egy vadászrepülőre zuhan, aminek betöri a tetejét, és a pilótát utasítva elhúz a naplementébe. Hill még elkent szájjal megjegyzi, miközben Kapi után néz, hogy hülyeség volt ezt csinálnia, mert ők is csak emberéleteket akarnak menteni.
Következő kép a Baxter-épület, ahol megjelenik a Szemlélő. Dr. Strange ezt baljós előjelként értékeli. (hisz a kopasz nagyfejű mindig csak akkor bukkan fel közvetlen az események színpadán, ha vmi qrva nagy dolog van készülőben).  
Washingtonban a tömeg a Fehér Ház előtt tüntet a regisztráció mellett, a tévében egy szóvivő alátámasztja, hogy máris lépett a kongresszus az ügyben. A Fehér Házban eközben a politikusok Kapi cselekedetét elemzik, itt tudjuk meg, hogy Kapi biztonságban hagyta a gépet és a pilótát egy futballpályán... itt elnyomnak egy poént, hogy Kapi a mostani helyzetében, még ilyenkor is odafigyel a dolgokra (a pilótát meg elvitte hamburgerezni ) Az Elnök nem veszi a lapot, inkább azon aggódik, hogy Kapi ellenállásával példaként szolgál a regisztráció ellenes tábornak. Ekkor az elnök Vasemberhez fordul, aki a szobában tartózkodik Mr. Fantasztikus és Henry Pym társaságában, és megkérdi, mitévők legyenek. Vasfej baljóslatú válaszával fejeződik be a képregény, miszerint: "Önök folytassák a regisztrációs ügymenetet, uraim. Amerika Kapitányt pedig bízzák ránk."

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1125 Dátum: 2006. Július 23., 14:53:07 »
Nem találom a CivilWar #1 összefoglalóját        Pedig folyamatosan gyűjtöm őket egy dokumentumba de túl szétszórtak

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #1124 Dátum: 2006. Július 22., 15:42:14 »
Idézet
a Thunderbolts 104 a kiszolgálóban  
Tudom de én jobban szeretem magam összeszedni ezeket, nagyobb a sikerélmény.  
Eddig csak egy beyondot szedtem tőletek.
És ehhez tartom magam azért.

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1123 Dátum: 2006. Július 22., 15:40:30 »
Idézet
(Kiegészítés a CW 03 –hoz. A tag aki az Emmától távozó Vast leszólítja szintén Bishop. Gondolom Regnar azért nem írta, mert úgyis látja mindenki, hogy ő az. )

B*sszus pedig néven is említeni akartam... most nézem, hogy tényleg kimaradt...hát ezt elfelejtettem, köszi a kiegészítést Gorgonita  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1122 Dátum: 2006. Július 22., 15:19:54 »
CW-X-Men 01

Kitty és Bestia a helyzetről témázgat a Xavier intézetben, amikor újabb mutánsok kívánnak távozni (Domino, Kaliban, Callisto  (?), stb.) a 198-as táborból. Bishop, aki a kormány O N E szervezetét képviseli, a katonák oldalán próbálja feltartóztatni őket. Amikor megérkeznek a nagy lila robotőrök Domino tipikus Dávid és Góliát helyzetnek titulálja a szitut…vagyis Góliátnak semmi esélye.
 Kaliban pszichésen üti ki Bishopot, aki testvére halála miatt kezd zokogni. Befut Emma, aki segít neki észhez térni, illetve az eredeti X-Men, akik futni hagyják Dominoékat, mert nem akarnak ölni.
 Bishop aki a jövőben látta hova vezet az anarchia, ezért Cyclopsra ront, leugatja, majd befogja a száját (ez elég jelképes), amikor válaszolna.
 Később Bishop részt vesz egy tárgyaláson Cooper-rel, Vassal, és egy Lazer tábornok nevű nemismeremmel, aki végül a mutánsokat sértő kitétellel távozik.
 (Kiegészítés a CW 03 –hoz. A tag aki az Emmától távozó Vast leszólítja szintén Bishop. Gondolom Regnar azért nem írta, mert úgyis látja mindenki, hogy ő az. )
  Később az eredeti X tagok feketébe öltöznek, és kérdezik Emmát, hogy jól áll e nekik a rosszfiús design. (Szerintem nem, sántít, mint a pajzsát géppisztolyra cserélő Kapi, de nem engem kérdeztek.) Angyal szerint egy korszak lezárult, ezt jelzi az új ruha.
 A jelek szerint anti-regessé lett fiúk, egy Forge által gyártott telepjáróval egy csatornán keresztül kijutnak a lezárt táborból, amit ezek szerint nem túl jól zártak le, majd Emmát az út szélén hagyva, kalandozni indulnak.
 Emmát ekkor meglepi egy új típusú ördroid, ami már repülni is tud, de még mindig lila.
 Csak felületesen olvastam, javítsatok bele ahol kell.

Meglátásaim a múlt heti témákhoz:

Kronológia. Hát igen, jó lenne tudni, hogy a különféle folyt. kövök hogy is viszonyulnak egymáshoz. Pl Kap most az egyik füzet végén Zemoval diskurál, a másikban meg épp kiVasalják.

Eladások. Nem a CW az első ilyen címeken átívelő veddmegmind kampány. Pl Identity Crisis a DC-nél,  Secret War 2 a Marvelnél, stb. Csak most már ennyivel profibban készítik elő. Ráadásul a tv-s crossoverekkel ellentétnen ST, SG itt még a sztárt sem kell duplán fizetni, a dupla lenyúlásért. Így itt egész csapatok vendégszerepelhetnek, míg a tv-sorozatokban csak egy-egy kari villan át a másik címbe.

Nick Fury vs. Rick. Hát ez nehéz dió. Az egyiknek ott a Shield, a másiknak viszont van egy ifjúsági rádiósszakköre.  

Az összecsapás. Kap azért támadott, mert ha Vas igazán meg akarta volna beszélni vele a helyzetet, akkor nem a háta mögött a helibázissal kéri erre.
 Az írók egyszerre próbálnak megfelelni az olvasók elvárásainak egy keményfiús marketinggel, és nem túllőni a célon. A megoldás -szvsz -hatékonynak, de nem gyilkosnak ábrázolni a hőst. Itt Kap hatékony volt, de csak deaktiválta Vas-t.

Rajzolók. Nem ismerem név szerint őket, de nekem tetszik, amikor valakit más, több stílusban, esetleg karikatúraszerűen rajzolnak meg, ahogyan nyitott vagyok az alternatív történetekre is, ha van bennük fantázia.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 22., 15:24:35 írta Gorgonita »

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #1121 Dátum: 2006. Július 22., 11:51:50 »
Na én még nem írtam:)
Engem most igazán az foglalkoztat, hogy ebből a Marvel hogy jön ki? Nem pénzügyileg
értem, hanem a vége mi lesz ennek a történetnek?
Lehet e ebből pozitivan kijönni?
Ezek után semmi se lesz olyan, mint régen. Régi barátok estek egymásnak, nem hiszem, hogy a végén
egy mosollyal elintézik.
és remélem a végén nem lesz egy nagyon hülye csavar, mint pl:
Dr Strange: visszafordítom az időt, és abban már nem lesz regisztárció
Pókemberneka  ruhája túl übercucc lett, ez már nem az a Pókember, vissza neki a régi
ruháját.

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1120 Dátum: 2006. Július 21., 22:24:25 »
Fú ez a bunkóság amit AmKap mívelt, ez ráM vall       Csípem vasembert, de ha ennyire regelni akar akkor nyaljon rozsdátr   Minek akarja veszélybe sodorni a szuphírókat. Haők veszélyben vannak akkor a civilek is. Na mindej, ez a CivilWar #3 tetszett. De én rozsit akarok, az eszme miatt csupán, ő a kedvencem. De ez a Ramos, rosszabb mint Romita Jr....

Amúgy ez a polgárháború láz, egy másik oldalon is elterjett ahova én is járok. Kapkodják a bannereket mint a cukrot, de ez nekik nem elég. Én nem tudok csinálni, mert se programom nincs, se tehetségem (tehetség itt: ész a megértéshez, hogy hogyan kell csinálni) ahhoz hogy csináljak. Van egy lista, amit összeállítottunk a fórumozókkal. Ha tuttok segíteni szóljatok feleslegesen nem írom le.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 21., 22:25:29 írta Simson »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1119 Dátum: 2006. Július 21., 20:44:25 »
Na ezt mondtam én is egyzer. A Vezért és hasonszőrü félüzletembereket többé nem lehet megállítani, mert körül vannak véve ügyvédekkel és eléggé be vannak biztosítva. Eddig is elég nehéz volt elbánni velük, pedig a hírók köptek a bűnözők jogaira. Ha ez az egész regisztrációs dolog a szuperhős berkeken belül maradna, a Shield kihagyása nélkül, akkor semmi gond nem lenne vele.

Reed pedig tényleg patkánykodik. Ez a gond: már most az USA érdekeinek kiszolgálói lettek. De most mi lesz a pártatlanokkal? Pl. Dr.Strange. Oké, most elment egy kicsit a Sarkra, de mi lesz, ha visszajön? Őt is letartóztatják? Az X-ekkel meg gondolom nem lesz túl nagy gond, csak az Őröknek kell szólni  Abcúg Tony le vele!!!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 21., 22:16:49 írta Punkológus »

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1118 Dátum: 2006. Július 21., 20:26:18 »
Idézet
A lakcím az nagyon durva  
plusz ez a Threat level érdekesnek tűnik...
A súlyát vízben mérték?    

Idézet
Másik meg Kaine beírása, hogy a kormánynak dolgozzanak a szuperhősök, pókember nem kapcsolhatja le a gyilkost, stb, stb....
Szerintem ez nem így van, már kifejtettem. Azért lenne a reg. szerintem, hogy felelősségre lehessen vonni a hirókat, ha valamit elbasznak.
Így is felelősségre lehet.   Hisz Pókembert is mindig üldözték. De az volt, hogy az új Shieldbe tartoznának a kormány irányítása alá. Eddig épp az volt a más bennük, mint a rendőrökben, hogy nem kellett felelősséget vállalniuk a kormány előtt a tetteikért, azaz nem úszta meg 1-1 bűnöző a tettét azzal, hogy neki jogai vannak. Innentől kezdve viszont Pókember nem üthet meg egy bűnözőt az utcán, mert annak jogai vannak és utána Pókembert esetleg leültethetik érte. Eddig nem számított, hogy jogaik vannak, mert ők öntörvényű igazságosztók voltak és nem törődtek vele. Most kénytelenek lesznek.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 21., 20:27:08 írta kaine »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1117 Dátum: 2006. Július 21., 20:01:45 »
Az Ultimate AmKap-ot ne keverjük ide, az egy sokkal reálisabb szereplő, mint a 616-os verzió.

Utálom AmKap-ot de itt és most neki van igaza. És miért ne ütné ki Vas-t? Tony tőrbe csalta és egy ultimátumot nyújtott át. Viszont nagyon úgy nézz ki, hogy Thor a regesekhez áll(t). Megismétlem: tépjék le Vas fejét izibe.

Nem elérhető admiralilles

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1116 Dátum: 2006. Július 21., 19:24:48 »
Amerika kapitányt elcseszték. Ő nálam mindig a becsületes szemtől-szemben harcos volt, nem egy sunyi patkány, aki kezetfog az ellennel, aztán ott a sokk. Az Ultimate sorozatban már elcseszték, az Ultimates Vs. ultimate X-men-ben, amikor M-16-ossal lövi szarrá Rozsomákot egy óvatlan pillanatban. Most meg itt is.

Másik meg Kaine beírása, hogy a kormánynak dolgozzanak a szuperhősök, pókember nem kapcsolhatja le a gyilkost, stb, stb....
Szerintem ez nem így van, már kifejtettem. Azért lenne a reg. szerintem, hogy felelősségre lehessen vonni a hirókat, ha valamit elbasznak. Pl. az orvosoknál is ez van. Vállalják a szakmájukat, piti pénzért(legalábbis Magyarországon), de ha valamit elcsesznek, akkor azért felelniük kell. Az ő döntésük volt.

hogyan kell elöző hozzászólást berakni, hivatkozni vagy tom is én?

Nem elérhető peredik

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #1115 Dátum: 2006. Július 21., 19:17:53 »
Thor be volt kalkulálva egyértelműen:
"Codename: Lightning"...

Viszint ez a Daredevil nem Murdock ugye?
Elvileg még csak mostanában szökhet meg, a Daily Bugle különkiadásban úgy hivatkoznak rá mint aki még börtönben van.

Az viszont vicces voolt hogy Herkulesnek IT tanácsadó az új "szakmája"... csak ne kelljen megszólalnia...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1114 Dátum: 2006. Július 21., 17:51:41 »

plusz ez a Threat level érdekesnek tűnik...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1113 Dátum: 2006. Július 21., 16:00:28 »
A Daily Bugle Július 19. -ei kiadását a kiszolgálóban találjátok.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #1112 Dátum: 2006. Július 21., 15:23:19 »
Öööö elnézést, nem a leglényegesebb témában írok, de a CW kiszolgálóban jártam, és Mr. Garrisonos banneren tényleg nem Mr. Garrison van. Ez Mr. Garrison.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 21., 15:41:59 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1111 Dátum: 2006. Július 21., 15:05:42 »
Nekem kezd ez nagyon nem tetszeni.    Két mondatban összefoglalva: a New Warriors és Nitro miatt meghalt egy csomó gyerek, ezért kitalálta a kormány, hogy regisztrálniuk kell magukat a hősöknek és csak nekik dolgozni ezentúl, amiben már eleve benne van, hogy mindannak, amit eddig csináltak, vége, mert ezentúl Pókember éjjel nem kapcsolhat le egy rablót, aki épp megölne valakit egy sikátorban, hisz előbb engedélyt kell kérnie a kormánytól, szóval Vasember kitalálta, hogy ez így jó és helyes, ezért regisztrálta magát, onnantól kezdve meg már a kormánynak dolgozik, szóval kötelessége levadászni a többieket, akik nem akarják ezt azzal, hogy ő hisz benne tényleg- na és akkor mi van? Az még nem jelenti azt, hogy mindenki másnak is hinni kell benne és nevetségesnek tartom, hogy emiatt Pókember szétveri a haverját, Fenegyereket például- kizárt dolog, hogy egy ilyen hülyeség miatt az eddigi jó barátok ennyire egymásnak esnének, hisz többé-kevésbé mindannyian tudják mit jelent üldözöttnek lenni és Pókember aztán végképp nem lenne ennyire seggfej.      
Thor megjelenése a végén viszont jó volt, remélem rendet rak a Viharisten amúgy isten igazából!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 21., 16:09:29 írta kaine »