HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1433/1662) > >>

Gabe:

--- Idézet ---a mű-szuperhősökről már asszem ejtettünk szót, nekik szerintem csak le kell adniuk a motyójukat, és mehetnek havat lapátolni
--- Idézet vége ---
Hmmm, pont olyan ossztja az észt, a regpártban, aki szintén csak mű (lehet hogy Petert is ezért rángatta bele a leleplezősdibe?), ez pedig nem más mint Vasember. Ha mindenki jól beregisztrál, mejd ő szépen kivonul, mondván megyek havatlapátolni?

Nem értek Vasemberhez, de a páncélját bárki felveheti nem? Ennyi erővel a Shieldet miért nem szerelik fel a ilyen páncélokkal, aztán már simán szétrughatnák bárki hátsóját, nem kéne a két tábort egymásnak ugrasztani, hanem a teljes kontroll az ő kezükben lehetne.

Micho:

--- Idézet ---Kiegészítés: aztán szarjon Hulk a sisakjába és ezt sorban húzzák rá a regesek fejére.
--- Idézet vége ---
vazze, neked gyakrabban kéne írnod, Inner Circle  

+++
a mű-szuperhősökről már asszem ejtettünk szót, nekik szerintem csak le kell adniuk a motyójukat, és mehetnek havat lapátolni

Inner Circle:

--- Idézet ---Megismétlem: tépjék le Vas fejét izibe.
--- Idézet vége ---
Kiegészítés: aztán szarjon Hulk a sisakjába és ezt sorban húzzák rá a regesek fejére.
Vazzeg, ezt a bandát... Rosszabb, mint a Watchmen: ott legalább választhattál, hogy kormány-alkalmazott leszel, vagy szépen meghúzod magad. Itt esélyed sincs: ha jól értem, akkor hiába hagysz fel a szuperhősködéssel, mert ha bármilyen erőd van, vagy valaha is rohangáltál alsógatyában, akkor már regisztrálnod kell és érted jön a SHIELD, ha nem teszed.
Egyébként mi számít "erőnek"? Sólyomszemnek például semmi ereje nincsen. Zémónak is csak a két stukkere. Na most ha egy fickó álarcban, két stukkerrel kirabol egy bankot, és jön Zémó (aki ugyan reg-párti, de tegyük fel ha nem lenne az) és álarcban, két stukkerrel megpróbálja megállítani, akkor a bankrabló után a rendőrök mennek és egyszerű köztörvényes lesz, Zémót meg a SHIELD szupervadászai és Vasember, Amazon meg a hasonszőrűek veszik üldözőbe és ha elkapják, mehet Speedball után Guantanamóra? Mindezt azért, mert maszkban-pisztollyal nem bankot rabolt, hanem bankot védett?

Micho:
tökéletes! kár, hogy ez amagyarázat nem fér a bannerre... esetleg írjuk fel a hátoldalára  

+++
Bundy: jók a bannereid  

Gorgonita:

--- Idézet ---mondjuk az elsőnél nem mutatna jobabn egy Stan Lee? vagy egy Joe Quesada?
--- Idézet vége ---
 Nem érted a rejtett iróniát az elsőnél Micho?

Arra próbáltam utalni, hogy a Marvel alkalmazásában álló superhírók, nem tehetnek róla hogy okkal oknélkül de állandóan összeugrasztják őket.

Ebből a szemszögből egyfajta blazirt, fatalista, determinált ugyanakkor kölcsönös féltékenységgel kommentálják hőseink a szituációra reflektáló enyhén kritikusan gunyoros véleményem, fűszerezve néminemű "munkából jövünk hazafelé és hosszú volt a nap" hangulatisággal. Így már világos?  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése