HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1432/1662) > >>

Simson:

--- Idézet ---páncélban 2mp alatt lenyomhatta volna a pajzsát vesztett Kapitányt, akit hátulról támad meg vagy elrepülhetett volna vele, vagy bármi, ha csak az a célja, hogy leszerelje AK-t. De nem, ő szadista módon, külön élvezettel verte pépesre, hogy minél több fájdalmat okozzon és minél jobban megalázza a "barátját".
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy azért nem szerelte le egyből, mert át akarta állítani. Lehet hogy hülyeség, de megvan rá az esély...(csakhogy ne midnenki Vasembert szidja)

EDIT:Ja és hogy megint Vas mellett szóljak... nem verte pépesre. Csak a rebootolás után támadt neki. Akkor meg volt rá oka

Inner Circle:

--- Idézet ---vazze, neked gyakrabban kéne írnod, Inner Circle  
...
a mű-szuperhősökről már asszem ejtettünk szót, nekik szerintem csak le kell adniuk a motyójukat, és mehetnek havat lapátolni
--- Idézet vége ---
Nem akarom, hogy a minőség a mennyiség rovására menjen

Cap-ra viszont azonnal fegyvert fogtak, amint azt mondta, hogy nem kér a dologból, pedig elvileg ő is csak ember és még jó messze volt a törvény hatályba lépése!

Újraolvastam a CW3-at, csak most döbbentem meg igazán azon, hogy Vasember a bunyóban mennyire undorítóan viselkedik... páncélban 2mp alatt lenyomhatta volna a pajzsát vesztett Kapitányt, akit hátulról támad meg (eleve szép dolog... kb. mintha egy nyugdíjas nénikét ütnék el egy Land Roverrel), vagy elrepülhetett volna vele, vagy bármi, ha csak az a célja, hogy leszerelje AK-t. De nem, ő szadista módon, külön élvezettel verte pépesre, hogy minél több fájdalmat okozzon és minél jobban megalázza a "barátját". Ez egyszerűen hihetetlen, kábé ugyanazt művelte vele, mint Mr Hyde annak idején Jarvis-szal, és ez a tag vezetné a szuper-rendőröket???
Szóval elénekelhetjük az Üllői Úti FÁK dalát: "Sohase volt még ennyire durva..."

Ryder:
Bundy 2020 hatására én is készítettem néhány bannert.Nosza,ittvan:

és

kaine:
Menne inkább vissza inni...

Daredevil:
Nekem Vasember egyre unszimpatikusabb figura. Az a húzása az Amazingben nagyon gané cselekedet volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése