Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1474215 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1200 Dátum: 2006. Július 27., 13:19:01 »
Idézet
Idézet
Vagy valami nagy trükk van az egészben?
igen... és a varázsszó: parasztvakítás    
de most komolyan, ott van egy halom csont. mi van, ha egy falka kutya arramegy, és széthordja?  
SZVSZ nem az a durva, hogy Rozsomák ilyen gyorsan meggyógyult, hanem hogy teljesen elégett mindene. Nitró "csak" felrobban, nem egy zárt égetőkemencét alakít ki levegőbefúvással, anélkül meg Rozsit csak alaposan megpörkölve elhajítaná a lökéshullám (ld. még a "Blood debt" miniszéria utolsó részében: egy robbanás epicentrumából marha messzire repül és itt-ott leég a hús a csontjairól, ott teljesen hihetően meg volt csinálva). Szóval ha nem akarnak ráhajtani arra a látványelemre, hogy leégett minden az adamantium csontokról - ami hülyeség - akkor nem lett volna szükség a szupergyors újranövésre sem - ami szintén hülyeség.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #1199 Dátum: 2006. Július 27., 12:43:37 »
Idézet
Vagy valami nagy trükk van az egészben?
igen... és a varázsszó: parasztvakítás    
de most komolyan, ott van egy halom csont. mi van, ha egy falka kutya arramegy, és széthordja?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 27., 12:43:48 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1198 Dátum: 2006. Július 27., 12:06:05 »
Szerintem ez az "úgyis kiadják a neveket" hozzáállás túl pesszimista: ha kiadnák, akkor ez egyértelmű jele lenne a hősök felé annak hogy sok jóra nem számíthatnak, ezért nyilván lelépnének, vagy akár közös erővel a S.H.I.E.L.D ellen fordulnának. Ha jól megnézzük, akkor a S.H.I.E.L.D, ebben a játékban nem hatalmi tényező. Ha Vasember nem áll a pártjukra, akkor maximum a partvonalról nézelődhetnének csak.

Én azt csinálnám hogy létrehozznék egy szervezetet, a regisztráció miatt, amit a szuperhösökből álló "tanács" vezetne, akik tudnák a valódi személyazonosságokat, de nem adhatnák azt ki. Eleve olyanokat választanék, akik nem ismertek még. Így érdekükben állna tartani a szájukat. Ha valamelyik politikus azt mondaná hogy xyz-t kapjátok el, akkor nem a személyazonoságra utalna, hanem a hero-névre. És saját hatáskörben lerendeznék az elkapást. Utána álarcban és alsógatyában mennének a bíróságra. (persze a "tanács" előbb megvizsgálná a jogosságot, és esetleg egy vétó joggal is rendelkezhetnének). Ha elítélik, mitomén gyilkosságért, akkor már nyilvánosságra hozzható a neve, mint a való életben. De amíg nem, addig hordhatná a jelmezt. Persze a szervezet az anyagi károkat állná, mert a komolyabb zűrök elhárítására kapott pénz fedezné azokat. A civileket a szervezetből meg alapból kizárnám, hogy a titoktartást ne veszélyeztessék. Na, ez így elég jó lenne?  

Ha a politikusok tiszta szándékkal rendelkezznek (      ilyen se nagyon volt még) akkor ez a megoldás elégnek kellene hogy legyen. Ha nem lenne jó, akkor a két tábor egyesült erővel rughatná szét a seggüket, hiszen lelepleződne az hogy van valami mögöttes szándék.

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #1197 Dátum: 2006. Július 27., 11:59:21 »
Nekem egy dolog nagyon nyomja a csőröm. A Wolverine és a Nitro téma. Wolverine soha a büdös életbe nem gyógyult még ilyen gyorsan . 1 perc alatt teljesen újranövesztett mindent, nahát ezt ki veszi már be?Vagy valami nagy trükk van az egészben?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1196 Dátum: 2006. Július 27., 11:29:16 »
Nos, akkor én is hozzászólnék, így párheti kihagyás után. Mivel tegnap olvastam végig az összes eddigi CW-számot, ezétz még viszonylag friss bennem minden.

Az egész Polgárháború eleddig a Marvel legnagyobb dobása lehetne, és mivel már félúton járunk, ezért lassan kezdenek kibontakozni a lehetőségek a végkifejletre is. Persze még egy rakás meglepő fordulatot bevághatnak, de pár tendencia azért észrevehető. A Frontline-ok végén található párhuzam-történetek szerint ez az esmény örökre megváltoztatja a Marvel-univerzumt, mint ahogy Caesar átkelése a Rubiconon is örökre megváltoztatta - áttételesen - a Római Birodalom arculatát. Egyértelmű, hogy a kiadó mindenáron megpróbálja behozni a DC Krízisét, a CW megírásának és előkészületének ideje is arra enged következtetni, hogy Quesada kétségbeesetten próbált ismét egy "nagy" ötlettel előállni, akárcsak a House of M esetében. És a CW is azon az úton halad szerintem, mint a HoM. Egy remek alapötlet, de a megvalósítással még lehetnek gondok. A mutánsok létszámcsökkenése jó lett volna, de kegyetlenül elszúrták a végét, és ha valóban egy újabb világfelforgató eseményt akarnak belőle csinálni, akkor a reg.törvény híveit fogják kihozni győztesen, és átalakítják az egész univerzumukat. Ez az előd alapján nem igazán tud jól menni nekik. Egy kicsit ezért tartok ettől. Ha meg az "ellenállók" győzek, akkor meg olyan lesz, mint az Onslaught: nyögik egy-két évig a következményeket, aztán meg mintha mi se történt volna, az egész Polgárháború megy a süllyesztőbe a többi "ezt-és-ezt-is-vedd-meg-mert-így-akarunk-pénzt.-kiszedni-belőled"-fajta crossoverek közé.

A történetről:
Nos igen, kétségtelen, hogy valami hasonló már érett a Marvelnél, bár a konkrét megvalósítás nekem kicsit "hisztis". Van két oldal, az egyik a reg.törvny támogatói és hívei, vezérük Vasember, aki egyre inkább kezd egy despota lenni azon az oldalon. Ebből a szempontból tényleg igazuk lett az eXiles-osoknak, eléggé hajaz Tony a Vasököllel c. rész Vasemberére, aki politikai machinációival elfoglalta/félig elpusztította a világot. És persze ott vannak az ellenállók, akik nem hajlandók feladni a titkos személyazonosságukat, ami bizonyos mértékben érthető is, de a magvalósításuk olyan, mintha egy csapat gyerek volna: nemtetszik, ezért durci leszek, és püfölök mindent.
Eddig igazság szerint azt tudnám mondani, hogy Ben Grimm találta meg a legjobban a lényegét az eseményeknek: az egész egy nagy tömeghisztéria, mindkét oldalán egy csapat szuperlénnyel, akik egysíkúan hangoztatják, hogy nekik van igazuk, közben pedig jól elverik egymást és romba döntik a várost. A regisztrációs törvény valamilyen szempontból egy jó ötlet, mert azt tényleg nem lehet hagyni, hogy ha valaki lerombol egy felhőkarcolót, akkor nem lehet senkit se felelősségre vonni, de a megvalósítása olyan, mint amilyennek Rozsomák mondta: meglehetősen hasonlít egy bizonyos nyugat-európai nagyhatalom a '40-es években gyakorolt intézkedéseire. NIncs választási lehetőség, vagy csatlakozol egy kormány által üzemeltetett csapathoz, vagy szétrúgjuk a valagad és sittre vágunk, csak mert így találtuk ki. AZ egész tipikusan egy csapat hataloméhes politikus ostoba vágyálma arról, hogy az ember ismét megpróbáljon az uralma alá vonni egy nálánál sokkal nagyobb hatalommal bíró erőt (mert ne esék tévedés, a szupererejű emberek bizonyos szempontból "többek", vagy "magasabban állnak", mint egy átlagember, az ő világuk egy külön világ, ahogy azt Phil Sheldon a Marvels-ben egyszer nagyon is helyesen megmondta: "Mi csak nézők vagyunk, ez már az ő világuk.") AZ USA ezért fogta a S.H.I.E.L.D.-et, ami egy jó ideje már a régi nemzetközi békefenntartó szervezet helyett az amerikai kormány szuperelit elnyomóserege, hogy szépen kapkodja össze nekik a szuperhősöket/bűnözőke,t és ajánlja fel, hogy vagy nekik dolgoznak, vagy irány a börtön. Ha ez nem egy magánhadsereg, akkor mi az? A kormány fizet, és ha ők azt mondják, hogy menj és nyírd ki a bajtársadat, csak mert nem tetszett neki amit mondunk, akkor vagy mész és megcsinálod, vagy te is rákerülsz arra a listára. Ez morálisan felveti a kérdést, hogy mikor jut valakinek az eszébe, hogy ne csak szuperbűnözők, hanem civilek ellen is bevessék őket, hogy "fenntartsák a demokráciát". Összességében a reg.törvény egy jó dolog lett volna az elszaporodott különleges képességű emberek felügyeletére és bizonyos szintű kordában tartására, de nem így. Annak lett volna értelme, hogy egy szigorúan felügyelt szervezetne (mint a régi S.H.I.E.L.D.) mindenki megmondja, hogy ki is ő, és azok pedig elővették volna, ha valami nagy rosszaságot művel. De hogy ne legyen mindenki a reg. ellen az olvasóknál, azért beletették, hogy a személyazonosság nem lesz elvileg nyilvános (persze, amit a politikusok tudnak egy másik emberről, az aztán állati bizalmas adat, csak az nem tudja meg, akinek nincs elég pénze) és -  ahogy azt valamelyik számban mutatták - az emberek ott nagy lelkesedéssel fogadják, a reisztrált hősök ismét hősök a szemükben, míg mindenki más csak egy rohadék bűnöző (az, hogy egy hónapja még ő volt a kedvencük, a jelek szerint sose volt probléma a MArvel-univerzumban sem).
És akkor a reg.ellenesek: Abban igazuk van, hogy ez egyértelműen a jogaik megsértése, hogy felfedetik a valódi énjüket. AZ ilyen törbény nem gondol ara, hogy van "normális" életük is. A sztoriban is a bírókat/ügyészeket hozzák példának, hogy azok se maszkban járnak a tárgyalásra. Ez egy rossz példa. Ha valaki elítél egy bűnözőt, az nem fog bosszút állni rajta vagy a családján, hacsak nem tagja egy bűnszervezetnek (de egy maffiafőnököt egyébként se sok bíró mer elítélni a valóságban sem, és ők többnyire nem családos emberek). De egy szuperhős azért más. Az ő ellenfelei állandóan megszöknek a börtönből, ez már tapasztalati tény, továbbá a családtagjaik nem rendelkeznek olyan erővel, mint ő, hogy szembe tudjon szállni az ellenfeleivel. Ráadásul, ha kiderül valakiről, hogy nem csak egy hérköznaoi ember, mint ahogy azt a környezete tudja, akkor mégis mi marad az életéből? Sokan elhagyják, az emberek ujjal mutogatnak rá, nem lesz többé nyugodt magánélete, a családtagjai is állandó célpontjai az újságíróknak és az ellenségeinek. Ilyet én bíróknál nem tapasztaltam, őket a környezetük nem veti ki magából azért, amik. De az "eelenállók" tábora is rossz eszközöket választott. Ahelyett, hogy a nyilvánosságra próbálnának hatni észérvekkel =mégha ez egy felfokozott hangulatban is lenne), harcolnak, csak megerősítve az emberekben azt, hogy ők mind közveszélyes őrültek. Ez így jóra nem vezethet.

És végül pár szó az oldalak tagjairól:
Hogy a reg.pártiakhoz csatlakozott Pym, Darázs, Ms. Marvel, Mr. Fantasztikus, Amazonés Sámson doki, azon nem csodálkozom. Mr. Fantasztikus oka egyértelmű lett a Ben Ulrichhal folytatott beszélgetéséből, de ugyanakkor az is, hogy nincs igaza. Ő csak számokban gondolkodott, mikor a dolog egyértelműen az emberekről szól, és az emberi viselkedés matematikailag teljes egészében még mindig nem modellezhető. Egy emberről még megmondható, hogy nagy valószínűséggel hogy viselkedik, de egy csoportól már lehetetlen. Ő viszont csak a számokat nézi, ezért elsiklik a lényeg felett: itt mások életéről szól a játék, és arról, hogy ki irányítsa azt.
Akin viszont csodálkozok ott, az a Fekete Özvegy. Róla ilyesmit nem tételeztem volna fel. Meg talán Tigráról se, aki mindig is egy kicsit olyan "szabad léleknek" tűnt a számomra, akinek nem tetszik az ilyen kormányzati parancsolgatás.
Az ellenállók közül sokat nem tudnék hozzátenni, hogy Herkules és Fenegyerek az Ifjú Angyalokkal AmKap mellé áll, az eléggé várható volt. De szerintem Sue Storm csak azért nem jött még el ide, metr a férje már elkötelezte magát egy oldal mellett, és ezzel ráényszerítette a csapatot a választásra. Ennek ellenére van egy olyan érzésem, hogy igen nagy széthúzások lesznek még az F4-ben. Továbbá kissé gyanús, hogy Strange 40 napra tűnik el, és ha átalakítjuk a Marvel-időt valóságossa, akkor kb. akkora várható a visszatérése, mikor vége lesz a Polgárháborúnak novemberben. Azért ez gyanús...
Azért kíváncsi vagyok, hogyan fog bővülni a két tábor.

Nos, eddig ezek a benyomásaim az eddigi eseményekről. Ha valakinek volt elég türelme ahhoz, hogy mindezt végigolvassa - és nem lesz kivágva a terjedelme miatt a fórumról - akkor megköszönöm a türelmét. Gondolom sokan nem értenek majd velem egyet, hogy a két tábor között akarok lenni valahol (mert így van, akármennyire is másnak tűnik), de amíg nem történik valami világrengető dolog a crossover alatt, addig kitartok ennél a véleményemnél.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1195 Dátum: 2006. Július 27., 11:15:42 »
Idézet
itt inkább póki viselkedése volt szenyó.
szerintem is. ha Pókfej nem csinál egyhamar egy pálfordulást, akkor én 2006-tól lemondtam a hálófejűről    ez már nem az a hős, akit én szerettem  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1194 Dátum: 2006. Július 27., 11:11:52 »
Ne agódj, ha visszajön Hulk, jogosan fogja Vasembert hátsón rugni    Szerintem ott majd elégtételt kapnak a Kapi rajongók...
Jog: elég hosszasan belemehetnénk a dologba, meg aztán nem is hírós témában alakult ki, de az eszmefutatásban határozottan van valami. (azért én a Hitleres kijelentéstől határozottan elzárkoznék   ). Ha végül Galactus bejönne, és kicsinálna minden hőst, az ő szempontjából joga lenne hozzá. Kb. olyan mint amikor egy csapat Oroszlán levadászik egy gazella kölyköt, és megeszik. Szemétség, de valamit enniük kell. Erre vonatkozik az erő=hatalom=jog  ez kb. így müködik az országok között is, és nem hinném hogy ez valaha is változni fog. És érdekes, mindig csak a "gyengék" emelik fel a szavukat a dolog ellen (mi mást tehetnének, ki szeret szívni?), ha valaki nyeregben van, annak tökéletesen megfelel minden.

Ha Kapi nyert volna, (   ) akkor senki nem kérhetné számon hogy hogyan. Nem pusztán izomban nézzük az erőt, sok minden beleszámít még. Szerintem a rebootolás nem volt szemét húzás, mível valamennyire helyrebillentette az erőviszonyokat, itt inkább póki viselkedése volt szenyó.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1193 Dátum: 2006. Július 27., 09:07:21 »
Idézet
Ez ide is igaz, Vasembernek megvolt az ereje, hatalma ahhoz hogy így bánjon Kapival, tehát joga is volt hozzá, más törvény nincs.
Hujj, hujj, hujj! Gyerekek, mióta keverjük össze az erkölcsi, a jogi és a fizikai-naturális fogalmakat? Mióta jelent a lehetőség egyben jogot is? Ez rohattú' nem így műxik, még szjupperhíróknál sem. Hiszen akkor Jenkitány is "jogosan" mázolt be a vasfejűnek, oszt' mégis megsértődtek érte a haverjai

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #1192 Dátum: 2006. Július 26., 23:31:00 »
Az igaz  viszont Steve bárkit a sírba tud kergetni a hősieségröl szóló, a szabadságról szóló és a gonoszfikázó hőbörgéseivel. Apropó, jelenleg, hogyan áll Tony szív-ritmus szabályozása, még mindig rosszalkodik a vén alkesz ketyegője?

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1191 Dátum: 2006. Július 26., 23:19:18 »
Idézet
Oké, de ha a 2 embertöl mindent elveszünk, akkor AmKap nyer, kivéve ha Tony beveti az alkoholgőzös, büdös lehelletét  Tony semmit sem érne Steve ellen egymagában és ezért kissebségi komplexusai vannak
Figyi, ha Steve-től is elveszik a szuperképességét az olyan mintha két kis iskolás kölök összeverekedne, hogy kié a csoki. Kapi lehet egy nyegle könyvmoly lenne, míg Tony kezében az üreges whiskeys üveg is halálos fegyverré változik ha részeg (bár kitudja Steve Rogers mit csinálna az 500 oldalas nagy képes lexikonnal    )

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1190 Dátum: 2006. Július 26., 21:48:57 »
Láttom ám, hogy a saját szavaimat akarják ellenem fordítani, de én figyelek. Szóval hogy úgy mondjam visszautaljak arra a beszélgetésre azt mondom: Hitlernek joga volt megtenni, amit tett, de ettöl még nem kell szertni őt, sőt... (Remélem sikerült ügyesen kihúznom a fejem a hurokból  )
Idézet
én meg lesből ledurrantom a két szociális munkást, aki támogatja a járásban
És ha még jobban finomítani akarjuk, akkor azt mondjuk, hogy nem is te pufantotad le őket, hanem a haverjaid az ukrán maffiától

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1189 Dátum: 2006. Július 26., 19:52:34 »
Idézet
És ezt a jogot, mindig csak a hatalom adja meg. Ha hatalmadban áll elpusztítani a világot, akkor jogod is van hozzá, hisz mi alapján lehetne más jogot alkalmazni?

Mindig az erősebbnek van igaza.

[végül úgy eset hogy én vágom meg a mondandódat, hogy miért nem fogtam be a számat akkor?    , ha valakinek nem tiszta olvasson vissza a képes topikban]

Ez ide is igaz, Vasembernek megvolt az ereje, hatalma ahhoz hogy így bánjon Kapival, tehát joga is volt hozzá, más törvény nincs. (főleg nem olyan ami az összes híróra vonatkozna)

Tényleg, ha resetelni tudta kapi a páncélt, akkor miért nem nyomott fel inkább egy virust? (oké, ez hülye kérdés volt   )

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1188 Dátum: 2006. Július 26., 19:52:24 »
Ha már finomítani akarjuk a hasonlatot, akkor az egész úgy kezdődik, hogy a nagyinak bemesélem hogy valahol kiscicák vannak veszélyben, akkor ő odavánszorog a járókeretével hogy megmentse őket, én meg lesből ledurrantom a két szociális munkást, aki támogatja a járásban, hogy ne tudjon visszavánszorogni. Aztán azt mondom hogy beszéljük meg a dolgot. És ő ezek után engedi ki a benzint

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1187 Dátum: 2006. Július 26., 19:37:18 »
Ez leginkább úgy nézz ki, hogy a nagyi kiengedi a naftát a kocsidból és lekever egy sallert. Erre te gyorsan szerzel benzint, hátulról nekimész a kocsival, majd visszatolatsz rá és végül pontosan kiszámítva ráfarolsz a mellkasára. Közben hangosan röhögsz és azt üvöltözöd, hogy Mami esélyed sincs akkor, ha kocsimban ülök.

(Bátorkodtam a te példáddal élni és nem ált szándékomban sem feltételezni rólad, hogy ilyet tennél, sem a nagyid halálát nem kívánom  )

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1186 Dátum: 2006. Július 26., 19:22:49 »
Idézet
Viszont az nem ugyanolyan e, ha Vas nekiront (hátulról) a maga 60 tonnás erejével egy olyannak, aki csak 362 kilót tudd kinyomni? Ebben az esetben olyan, mintha Vas verne le egy fegyvertelen embert és még büszke is rá.
Na ezt hasonlítottam ahhoz, mintha a nagyit ütném el a zebrán a Land Roverrel. Ennyi esélye lenne kb. az USA majomnak is a MÉH-szökevény ellen.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1185 Dátum: 2006. Július 26., 19:00:20 »
Idézet
Ez olyan lenne mintha egy fegyvertelen embert ütne meg, és olyat Kapi nem tenne, úgye?
Viszont az nem ugyanolyan e, ha Vas nekiront (hátulról) a maga 60 tonnás erejével egy olyannak, aki csak 362 kilót tudd kinyomni? Ebben az esetben olyan, mintha Vas verne le egy fegyvertelen embert és még büszke is rá.

+++

És legalább annak örülhetünk, hogy Kap nem nyomta le a szokásos szónoklatát, amitöl felfordul a gyomrom

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1184 Dátum: 2006. Július 26., 18:53:04 »
Idézet
Oké, de ha a 2 embertöl mindent elveszünk, akkor AmKap nyer, kivéve ha Tony beveti az alkoholgőzös, büdös lehelletét
Ez olyan lenne mintha egy fegyvertelen embert ütne meg, és olyat Kapi nem tenne, úgye? Oda lenne a (látszólagos) makulátlansága a jellemének, az meg végképp betenne a dolognak.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 26., 18:54:11 írta Gabe »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1183 Dátum: 2006. Július 26., 18:44:29 »
Oké, de ha a 2 embertöl mindent elveszünk, akkor AmKap nyer, kivéve ha Tony beveti az alkoholgőzös, büdös lehelletét  Tony semmit sem érne Steve ellen egymagában és ezért kissebségi komplexusai vannak  

+++

Idézet
amint sikerül elintéznem a dolgokat, megy a privi. Elolvastam a képregényt és valóban:       Úgyhogy köszönet az ajánlásért
Szivesen és csak azért kérdeztem, mert ez után kiváncsi vagyok, hogy mi a véleményed az egész sztoriról, mert én mint mániákus rendben van, hogy éltetem, de vajon egy szkeptikusból milyen reakciókat vált ki.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1182 Dátum: 2006. Július 26., 18:14:58 »
Idézet
Kis túlzással élve, Kapi éppenhogy felemeli a páncélban lévő Vasembert, (362Kg-t tud kinyomni, vasember meg páncélban majd 200kg)

Tényleg kis túlzás.   Ha te fel tudsz emelni 60 kilót, 35-öt azért nem alig bírsz.   
+++

Mióta lett Vasi a 100-as erőkategóriások között?

Oké, mondjuk elbírok 60kg-t, de ez nem jelenti azt hogy egy 35kg-s zsákkal könnyedén felsprintelek a harmadikra, aztán ott hozzávágom a téglafalhoz... szóval sokra megy azzal ha felemeli, az kevés, csinálni is kéne valamit, persze ahoz ismét le kéne resetelnie a rendszerét, hogy erre sor kerülhessen.

+++

Ott a link    , egyébként azt írják, hogy több páncélja is van, és attól függöen melyiket használja,  60 és 100T között mozog a teherbírása. Azért ez a 60.000 Kg is jóval több mint a 362. (csak ne bonyolodjunk bele a részletekbe, mert rögtön kiütközne hogy kurvára nem értek a dolgokhoz...  )

+++

Punkológus: igen, megkaptam, amint sikerül elintéznem a dolgokat, megy a privi. Elolvastam a képregényt és valóban:        Úgyhogy köszönet az ajánlásért  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 26., 18:19:03 írta Gabe »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1181 Dátum: 2006. Július 26., 18:07:34 »
Idézet
Én is csak poénból jegyeztem meg
hmm... Bunkológus  

ez nem félreütés volt!!!  

Idézet
Miért vannak nekik rajongóik?

azt nem tudom, hogy miért, de vannak  

egyről legalábbis tudok itt a fórumon, nevezetesen Fairlight...    
múltkor találkoztam vele személyesen, ugyanis egy városban csövezünk   és akkor mondta, hogy valszeg honosítani is fog belőlük
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 26., 18:09:07 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1180 Dátum: 2006. Július 26., 17:48:14 »
Idézet
Észrevettem hogy Daredebilnak szólítot, de betudom annak, hogy véletlenül nem vett észre egy félreütést.
Én is csak poénból jegyeztem meg  
Idézet
csak itt amolyan "B" kategóriás hősök vannak... na most jól elástam magam a rajongói előtt
Miért vannak nekik rajongóik? Azt hittem, hogy ezt a parádét is azért nyomták le a TV-ben, hogy rajongókat szerezzenek... sikerült. A negatív reklám is reklám

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1179 Dátum: 2006. Július 26., 17:21:26 »
Észrevettem hogy Daredebilnak szólítot, de betudom annak, hogy véletlenül nem vett észre egy félreütést.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1178 Dátum: 2006. Július 26., 17:18:40 »
a New Warriors egy szuperhős csapat, akár a többi hozzá hasonló.. csak itt amolyan "B" kategóriás hősök vannak... na most jól elástam magam a rajongói előtt  de dióhélyban télleg ennyi, aki gondolja egészítsen ki

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
« Válasz #1177 Dátum: 2006. Július 26., 17:15:55 »
Ott tartok, hogy mostanában kezdtem olvasni CW-t.Bár elég jól értek angolul, de megmondanátok, mi az Warriors nevű szervezet(akik 1.rész elején elgyepálnak pár mókust,oszt nagy bumm, oszt nagy felfordulás stb).Világosítsátok már föl a kezdőt lécc.Kösz!
Na, most jött le 3. rész, mek átböngészem!

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1176 Dátum: 2006. Július 26., 17:12:32 »
Idézet
Idézet
Az tényleg durva volt
Daredevil, szerintem meg az durva, hogy Micho Daredebil-nek nevezett és fel se tűnt  
Idézet
Daredebil: írd már újra létszi mert törlődött véletlen
    Én szóltam...
basszus  

bocs Daredevil  

egyébként élhettem volna a múlt-megmásító csodálatos képességemmel, amit egy radiaktív admin csípésének köszönhetek, de én a Szemlélők hitét vallom, azaz ne avatkozz be, csak ha már "végszükséges"  (egy pár moderátornak szintén nem ártana felvennie ezt a vallást)  

akkor most vezeklésképpen eltűnök egy időre     ...megnézek egy Batman epizódot, és közben halálra nasizom magam  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 26., 17:15:03 írta Micho »

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1175 Dátum: 2006. Július 26., 16:49:42 »
Idézet
Kis túlzással élve, Kapi éppenhogy felemeli a páncélban lévő Vasembert, (362Kg-t tud kinyomni, vasember meg páncélban majd 200kg)
Tényleg kis túlzás.   Ha te fel tudsz emelni 60 kilót, 35-öt azért nem alig bírsz.  

Idézet
míg vasember kinyom 100T-t.
Mióta lett Vasi a 100-as erőkategóriások között?

Idézet
Thor sosem engedné, hogy ő csak egy egyszerü fegyver legyen, ő mindig is a szivére hallgatott.
Reméljük őt nem cseszik el úgy, mint a többieket!  

Különben mi van a nagyobbakkal? Ha jön a Silver Surfer, neki is regiznie kell? Vagy Thanosnak? Dormammunak? Galactusnak?  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1174 Dátum: 2006. Július 26., 16:46:56 »
Nekem hiányoznak a belső monológok, na jó persze nem az, amikor minden egyes lélegzetvételt elmagyaráznak benne (az csak a klaszikus képregényeknél tetszik, de ott nagyon  ), hanem a belső dillemákat, az érzelmeket, hisz mi sem mondunk ki mindent amit, gondolunk. Ha megnézzel egy jó képregényt, ami nem az akcióra van kihegyezve, akkor tisztán látszik, hogy a belső-monológok igazán fontosak és csak megízesítik a sztorit. Persze kivételek vannak ez alól is. Pl. BMB, akinek a dialógusai kegyetlenül jók (ha nem az Ulti SM-et nézzük) és ő általában erre is épit, le szarja a belső monológokat.

+++

Idézet
Az tényleg durva volt

Daredevil, szerintem meg az durva, hogy Micho Daredebil-nek nevezett és fel se tűnt  
Idézet
    Én szóltam...

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1173 Dátum: 2006. Július 26., 16:30:04 »
Az tényleg durva volt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1172 Dátum: 2006. Július 26., 15:57:54 »
Idézet
ebben a polgárháborúban is az a gond, hogy nincsenek belső monológok
Speciel én jobb szeretem az olyan képregényeket, ahol nem rágják a szádba, hogy mi történik, hanem egy kicsit gondolkozni kell. (Rémes, amikor a képen X fejbecsapja Y-t, de az író még kötelességének érzi oda is írni, hogy "X ezer dühöngő bika erejével sújt le Y-ra..." vazzeg, vakok és gyengén látók hangosképregényét gyártják, vagy mindenkit hülyének néznek?) Jó példa erre a Barry Windsor-Smith-féle Weapon X. Na ott aztán gyötörthetted az agyad! :-)

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1171 Dátum: 2006. Július 26., 15:05:04 »
Idézet
Micho ezzeket mennyi idő alatt gyűjtöted ki? Mert nagyon jók
seperc alatt a google-lel...  ennyit én se bírok fejben tartani...  

Idézet
(Azért kemény lenne, ha Tony-ról az is kiderülne, hogy leszbikus

akkor az anyja volt az!  

+++