HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1412/1662) > >>

Micho:
DC++
meg majd innen, ha rendbe jön az extra

Apocalypse:
Honnan tudnám letölteni a CW újabb részeit?

Gorgonita:
Nem tudom.    Az is lehet, hogy csak a főnöküket becézik így.  

talgaby:
Sárkánylady? Az nem a mutáns ügyvédnő, aki segített az X-eknek,még régebben, az X-Treme környékén? Azt hittem, az erő nélkül maradt...
Azért kíváncsi vagyok, hogy az Új Harcosok közül vajon csak Speedball élte-e túl a robbanást. Namoritát sajnálnám...

Gorgonita:
Jól van, vettem a lapot   :

Wolverine 44

Aki kitalálja milyen monológgal kezdi a füzetet W, miközben Nitrót aprítja, az olvasta az előző két összezavarómat, ...kto szmatrítye malagyéc   .
 Nem leszünk okosabbak kettejük képességeit illetően sem, amikor az elvileg önrobbantó Nitro pitizni kezd életéért a kevésbé táposabb Wolwerinek. W megígéri hogy nem öli meg, csak addig foglalkozik vele, amíg kedve tartja, ha közben eláll a lélegzete, hát megesik az ilyen. Nitro cserébe életéért, hajlandó bedobni egy nálánál nagyobb nevet. Mivel Wolwerine nem érzi rajta a hazugság szagát hajlandó meghallgatni. Mutat neki három pirulát, ami szupermutkoerőt ad az átlagembereknek, majd elárulná, a megbízója nevét is.
 Ekkor lép színre a korábban már látott trió. Félkopasz, szöszi és rasta, és kezdetét veszi a félreértések sorozata, miközben Wolverine azon filozofál, hogy miért van az hogy amikor ő beszélgetni akar, akkor mindenki verekedni. Ő azt hiszi, hogy az érkezők Nitro segítői, és ezért akarják megborotváni gillettefrizbikkel.
 De miután újabb oldalpárokat veszítettünk felesleges bunyóval, fény derül a hármas kilétére is. A tragédiában szintén életét vesztő Namorita ügyében intézkedő atlantiszi királyi testőrség lennének. Wolw benyögi hogy kinek a parancsára intézkednek, mire kábé tizes színrelépési faktorral a folyt köv feliratra feszít Namor. Ennek a képnek az a külön érdekesége hogy ha karbafont kézzel megálltok a monitor előtt, és a szemetek sarkából szúrósan ránéztek, akkor akár hihetitek azt is hogy ti vagytok Namor aki épp a saját tükörképét nézi.  
 Mellékszáll. Két öltönyös a vasalóházban valami sárkánylady miatt aggodalmaskodik. Megemlítenek egy esőcsinálót is, aki elhagyta a rezervátumot, miután a nemzeti tv-ben szerepelt. Megegyeznek hogy ez nem üthet vissza rájuk.

Tehát Punk jó nyomon jársz. Egybként szerintem Speedballt azért is ruházták meg így az írók, hogy legyen már egy kicsit komorabb a karaktere, hátha így jobban el lehet adni.

Regnar! Én örülök neked, ahogy csak egy ewok örülhet egy mandalorinak.    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése