HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1413/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Speedballnak szerintem még nagy szerepe lesz az összeesküvés leleplezésében, hisz gondoljuknk bele...
--- Idézet vége ---
nem rossz következtetések, tetszik, tetszik...  
anélkül, hogy nagyon elspoilerezném Gorgonita Wolverine #44 összefoglalóját, Rozsi hülyére veri Nitrót, akinek már úgy tűnik, megered a nyelve, kiköpi a megbízóját, és akkor...  

+++

--- Idézet ---egy büdös szót nem beszélek németül, de majd elolvasom az összefoglalót     
--- Idézet vége ---

regnar:
Szépjónapotmindenkinek!!  

Némi kényszerszünet után újra itt vagyok. (ki-ki döntse el öröm-e vagy bánat neki   )
Adódott egy komolyabb hardware problémám és csak mostanra sikerült orvosolni (picit elszállt a gép otthon   )

Viszont közben történtek pozitív dolgok is. Kedvesem kint volt Drezdában, pénteken jött vissza. Azzal engedtem ki, hogy hozzon már egy Batman képregényt, erre hozott egy Pókembert is, nem is akármilyet!! Az Amazing 529-530 száma egy füzetben!!! Azért papíron egészen más olvasni, igaz egy büdös szót nem beszélek németül, de majd elolvasom az összefoglalót      

Ahogy látom a fórum szépen haladt előre, szóval most próbálom majd lassan pótolni a lemaradásomat, nem beszélve a frissítésről sem...

Punkológus:
Én örülök, hogy Vasfej gonosz lett, vagy is inkább az én szememben gonosz, gy az egész sokkal reálisabb.

Speedballnak szerintem még nagy szerepe lesz az összeesküvés leleplezésében, hisz gondoljuknk bele... Nitro-t valakinek telefonálgatott, hogy az nem volt a pakliban, hogy az egész X-Men és Bosszús Angyalokat magukra haragitják. Tehát Nitro, direkt tartózkodott akkor ott a szuperbnöz galerinél. A terv az volt, hogy berobbantja az iskolát és vele együtt az egész Új Harcosok bandát. Viszont Speedball megúszta. Az Új Harcosok nem tudták, hogy Nitro is ott van, tehát a nagy kérdés az, hogy ki vetette fel a Harcosoknak a valóságshow ötletét és ki adta meg nekik a szuperünözö tartózkodási helyét. mert az ugyanaz a személy aki Nitrot oda csempészte vagy legalábbis kapcsolatban áll a kitervelövel

Remélem érthetö a gondolatmenet, ha nem akkor tudjátok be annak, hogy másnapos és nagyon fáradt vagyok (régen volt, hogy egész éjszakát átpogóztam  )

+++

Dratulálok a fisitéshez, most néztem meg és egyszerüen nem tudom hova nyuljak. Lovecraft, Ennis, MC2, F4 (2 is), Flash Gordon. Csupa nyalánkság

Bundy2020:
Csak találgatásaim vannak nekem is mér csinálják ezt hogy bádogemberből első áldozó hitlert csináljanak, nemhiszem ez jó lessz a Marvelnek, főleg most hogy bejelentették hogy lessz bádogmúvi. Vagycsak azért csinálták hogy előbb elkészítik az Amkap filmet, mivel itt kap jófej csávó ezért erőset fog ütni majd a film is. Aztán meg majd valahogy kimaragyarázzák vasfejűt a filme elött.

Micho:
hátja... de egyelőre az amazing spider-man #534-ben csúnyán az ellenkezője történik... egyenesen rosszul vagyok tőle  
(még mindig nem jó az extra, hogy feltöltsük... ha holnap se lesz jó, találunk megoldást)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése