HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézet ---az ottani konklúzió, ami egyébként logikus is, még az Ultimate-hez képest is, hogy a gerincénél csak a csigolyák vannak adamantiummal bevonva, de a köztük lévő velő nem
--- Idézet vége ---
És erre mondjátok hogy "logikus", jézusom, hát járt itt valaki biológia-órára?
A gerincvelő nem a csigolyák között van, hanem bennük. Persze hogy az nincs bevonva adamantiummal, mert az a központi idegrendszer része, holmi idegek jönnek-mennek belőle, amik adamantium borítás esetén ezt nehezen tudnák megtenni De a csigolyákat nem a velő tartja össze, mint ahogy a csontokat sem a csontvelő
A klasszikus Marvelben a Days of Future Past-ban van egy kép Rozsi csontvázáról, és John Byrne akkor még teljesen gépi, mesterséges vázat vizionált. Látszik a karmok befogadó része és a könyök- és csuklóízületek is. Akkor még technikai szerkezetekként képzelték el őket, bizonyára akkor még úgy gondolták az adamantium-beültetést, hogy Rozsit felvágták és belepakoltak mindenfélét; trükkös csontvázat elszakíthatatlan ízületekkel és rafinált karom-kilökő szerkezetet. Aztán Barry Windsor-Smith a "Weapon X"-ben leírta, hogy csak ráfolyatták az adamantiumot Logan csontjaira, tehát a csontvázának nem gépinek, hanem organikusnak kell lenni. Innen már logikusan következik, hogy a csontokat szét lehet választani egymástól (habár külön-külön megsemmisíthetetlenek), pl. ezért veszíthette el Logan a kezét az Apokalipszis Korában és ezért téphette őt ketté a Hulk az Ultimate unverzumban.
Gabe:
Egyszerű: csak a klienset kell megfelelő helyről leszedni (torrentre gondolok) és utána egy nagyobb treckerre ellátogatni. Várni kell addig amíg a torrenthez érkezik pár hozzászólás, ha vírusos (olyat még nem láttam) akkor úgyis sirni kezdenek. (néhány hozzászolásban láttam hogy beszóltak, de gyorsan kiderült hogy totál láma az illető...)
Kérdés: egy .jpg hogyan lehetne virusos? a képregények ebben vannak, persze tömörítve.
Amúgymeg: Dc-n rákeresel arra amit le akarsz tölteni, és az olyan találatokat keresed, ami több embernél is megvan. Ha ehez még benne van a neve végén zárójelben a DCP felírat valamilyen formában, akkor nyert ügyed van. Tuti nem kamu letöltés, "üres" adathalmaz, fake anyag, stb... Bár mint fentebb mondtam, .jpg-ben nem lehet virus, úgyhogy képregény ügyben nyugodtan mehettek dc-zni, de ha még mindig tartotok tőlle, akkor a torrentel nem lehet probléma (képregényes kezdetre javaslom a bitcomet kliens + piratebay tracker kombót, kezdetnek tökéletes, ha itt valamitől virusos lenne a géped, akkor eddig el sem jutnál, mert már azzal hogy kimerészkedtél a netre elárasztott mindenféle "nyalánkság")
Amúgymeg minden mást ami nem "biztonságos" cucc azt a megfelelő "elit" oldalakról szedem, kis tapasztalat után biztos találtok ilyesmit...
d-mon:
ok.bocsi én hibám,minden egyéb.
de én csak akkor is egy rendes embert,és egy kibaszott msn címet kértem
Nitro:
Én kivételesen exactlee-vel értek egyet.
DC nélkül nem tudom mit csinálnék. Több éve DC-zem és még soha nem volt vírusom, kivéve, amikor vettem a gépet, de az még 1998-ban volt, és "hozzá adták".
d-mon:
szerinted.de ebbe nem megyek bele.ez az én véleményem,ennyi.csak egy msn címet kértem eredetileg,aki odaadná ezeket a cuccokat.azért köszi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése