HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
oké, három Mazsi töri meg a csendet:
Marvel Mazsolák 070625
Marvel Mazsolák 070801
Marvel Mazsolák 070802
ha nincs más téma most, kíváncsi vagyok, mit szóltok ezekhez, meg úgy általában a Mazsikhoz azt hiszem, a rajz sokkal jobb, mint a hivatalos Marvel Minikben, sokkal kifejezőbbre tudja megrajzolni a figurákat ez a fickó... egy-egy képen néha berosálok a röhögéstől, olyan viccesek a fejek a humora pedig szintén jó, sajna van közte sok átlagos is meg nagyon amerikanizált(azt meg se csinálom ) de sokszor nagyon eltalálja a humort. kár, hogy nem hivatalos a cucc, különben viszontláthatnánk a CsodaPókban, vagy máshol
Galen:
ne mérgelődj...anno azt hívták ultimate wolverine-nek...manapság vannak más baromságok is.
Inner Circle:
--- Idézet ---Byrne elméletét plussz annyiban is cáfolták, hogy a karmok a mutánsképesség részei.
--- Idézet vége ---
Ami egy ordas nagy baromság, az ilyeneket utálom a Marvelben. Valamelyik hülyének támad egy ötlete és már nyomatják is, és persze abszolút nem gondolják végig, csak beletenyerelnek a 20-30 éve lefektetett szabályokba... Rozsomák azért hadonászott a "Madripoor nights"-ban Amerika Kapitány oldalán egy szál karddal, mert elfelejtette hogy karmai vannak, mi? Vagy a Team X / Team 7 crossoverben is hasznukat vette volna... tényleg, végülis nem nagy dolog: ha jól számolom, tán csak 60-70 évig lappangtak a karmok az alkarjában úgy, hogy nem vette észre. Ja és külön gratula az X-fegyver tudósainak, akik egy soha ki nem próbált eljárás előtt gondosan megvizsgálják a pácienst, olyannyira hogy Hines még azt is észreveszi, hogy Logan csontjain nincsenek forradások, de az nem tűnik fel nekik, hogy a páciensben egy kicsit több csont van a kelleténél.
Na ez a szint, amire én már nem tudom lesüllyeszteni az agyamat
Punkológus:
Byrne elméletét plussz annyiban is cáfolták, hogy a karmok a mutánsképesség részei.
Daredevil:
10 pontos gyakorlat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése