Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1471528 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1290 Dátum: 2006. Augusztus 03., 14:39:05 »
Idézet
Na arra a lila Vasbaromra kíváncsi vagyok.
Tán az az igazi Vasember volt, csak Hulk már lilára verte?

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1289 Dátum: 2006. Augusztus 03., 14:37:23 »
Na arra a lila Vasbaromra kíváncsi vagyok.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1288 Dátum: 2006. Augusztus 03., 14:05:18 »
Reed Richards érvei tiszták, egyszerűek, logikusak és analitikusak, valamelyik számban elő is adta Ben Ulrichnak. Természetesen tökéletesen kihagyta a számításaiból, hogy emberekkel van dolga, nem elvont fogalmakkal, de ő a jelek szerint tényleg hisz az egészben. Amazon meg félig igen, félig nem. Ugyebár Jenként segít az Új Harcosoknak... Ms. Marvel azért tagja a regeseknek, mert ő tényleg csak egy katona alapvetően, szereti, ha parancsokat követhet. Hank Pym mindig is tartozott valakihez, szerintem nagyon nincs is a tudományon kívül önálló gondolata. Egyelőre ennyi jut eszembe. Ennyi magyarázat tehát már lehetséges. Bár lehet, hogy a végén kiderül, hogy mindenkit agykontrolláltak, a Marveltől ez is kitelik...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1287 Dátum: 2006. Augusztus 03., 13:32:45 »
Idézet
Namost ha van egy gonosz Tonynk, aki ráadásul egy ideig a Shield vendégszeretetét is élvezte, akkor nem lehet, hogy...?
Jó, akkor a rozsdakupac foghatja arra a szégyenteljes szereplését, hogy egy gonosz ikertestvére volt az, nem ő. És a többiek mire fogják fogni?... Pókembernek mondjuk épp elég klónja van, de Reed Richards, Amazon, többiek?...

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1286 Dátum: 2006. Augusztus 03., 13:25:28 »
de könnyen meglehet hogy...

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1285 Dátum: 2006. Augusztus 03., 13:22:01 »
Hogy a teóriák számát is növeljük eggyel. A Marvel Team-up sorozatban, ami alkalomszerűen szerepeltet együtt hősöket, nem is olyan rég egy gonosz Tony Stark lett a helibázis fogja. Az ehavi Marvel Team-upban, ez a gonosz Vas elszabadul egy lila páncélban és leosztja Pókot és Wolwerine-t. Itt még az NA látszólag együtt van, legalábbis Pók Kaptól fogad el parancsot monitoron át, tehát ez is a CW előtt kell, hogy játszódjon.
 Namost ha van egy gonosz Tonynk, aki ráadásul egy ideig a Shield vendégszeretetét is élvezte, akkor nem lehet, hogy...?
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 03., 13:22:53 írta Gorgonita »

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1284 Dátum: 2006. Augusztus 03., 13:21:23 »
már csak 3 nap  

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1283 Dátum: 2006. Augusztus 03., 12:53:03 »
Idézet
igen, 6.-a után, amint az extra befejezte a karbantartást, addig nem tudunk feltölteni semmit, csak a már fentlévő dolgokat tudjátok letölteni.
Még csak a NA22-t sem tudom letölteni, valami idióta bannert dob ki válaszul... 6-áig várjak??? Atyavilág... nincs valakinek egy secondhand hibernáló-tartálya?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1282 Dátum: 2006. Augusztus 03., 12:42:52 »
Cable & Deadpool #30, mintha szerepelne is a listában.
Fejvadászt játszik, sikeresen letámadta (ismét) a volt Nagy-tavi Angyalokat (akik most valami nagyon gáz néven nyomulnak), szokás szerint megölte Mr. Immortalt (ez már hagyomány), majd kiderült, hogy azok már regeltek... És ekkor folytatta fejvadászi munkáját a kormánynak dolgozva (legalábbis ő úgy gondolja...). Kábel meg bőszen segíti AmKapékat. Érdekes lesz az újra egyesülése a párosnak, az tuti.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1281 Dátum: 2006. Augusztus 03., 12:33:34 »
Deadpool kiskanállal? Szegény kanál... Tényleg Deadpoollal mi van a CivilWarban?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1280 Dátum: 2006. Augusztus 03., 12:29:04 »
igen, 6.-a után, amint az extra befejezte a karbantartást, addig nem tudunk feltölteni semmit, csak a már fentlévő dolgokat tudjátok letölteni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 03., 12:29:51 írta Gabe »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #1279 Dátum: 2006. Augusztus 03., 12:28:50 »
Idézet
Várható esetleg hogy ismét elérhetővé válnak a képregények?
itt a

VÁLASZ

az extrásokra meg mondjuk Deadpoolt küldeném rá egy kiskanállal  
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1278 Dátum: 2006. Augusztus 03., 12:27:02 »
Gabe, kösz hogy összegyűjtötted őket, nem volt erőm már neki állni keresgélni, még jó hogy mondtad.
Hát engem azért bánt hogy Hulkot kihagyták a CivilWarból, de lehet tartalékolják, mert ha nem tudják rendesen befejezni, akkor jön a Julk Smash        Aztán szegény vasnak annyi  

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1277 Dátum: 2006. Augusztus 03., 12:20:00 »
Várható esetleg hogy ismét elérhetővé válnak a képregények?
...ha továbbra sem engedi a technika, akkor megmondom Hulknak hogy ugyanezek a fickók dobták át a fekete lyukon...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1276 Dátum: 2006. Augusztus 02., 22:42:29 »
Ha valakit érdekelne az összes eddigi Marvel Mazsi, amit Micho csinált, az kattintson az aláírásomra. Ha a meglepit is szeretnéd megcsodálni akkor internet explorerel keresd fel a lapot. (nem belekötni, tudom hogy tök amatőr a "lap"     ) A meglepi mondjuk a HZs hűséges olvasói számára ismert, de hátha van akinek tetszeni fog...

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #1275 Dátum: 2006. Augusztus 02., 22:23:58 »
azt hittem te fiatalabb vagy

én + azt hogy szoktál fürödni. mindketten tévedtünk

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1274 Dátum: 2006. Augusztus 02., 21:51:08 »
Épp most jöttem T'challa és Ororo esküvőjéről Wakandából, ahova mindenkit -így engem is -meghívtak. Persze az a melák Lény pont elém állt, úgyhogy nem sokat láttam a narancssárga térdkalácsától, de amit láttam azt elmesélem:

Black Panther 18

Miután BP megkérte Ororo kezét, és az igent mondot, és BP nagy nehezen ráállt, hogy Rióba menjen a haverokkal -Torpi, Lény, Herc -legénybúcsút tartani, de ott mégis bemondta az unalmast, mert túl becsületes volt hozzá hogy egy Cindy Margolis show-ra való háremmel hemperegjen, és miután Ororo megruházta azt a riválisát akit Kitty így nem ruházhatott meg, ruhavásárlás címén, és persze mindenki meghívót kapott, akinek valaha is köze volt a két karihoz, végre felviradt a nagy nap.
 Ennyi bevezető után talán térjünk is a tárgyra. Miközben érkeznek a vendégek, és Ororo szembesül egy tolószék nélkül járkáló X proffal és a ténnyel hogy nem csak esküvője lesz, de jelképévé is válik, mind a BP mitosznak, mind a mutáns ember barátság reményeinek, vőlegénye titokban kézfogót tartana Vasnak és Capnak. Annyit sikerül elérnie, hogy nem verik szét egymást, és hogy bár diplomatikusan, de Vas őt is megfenyegeti. Mindkét műmáyer elnézést üzen Ororonak és nem vesz részt az esküvőn. A többiek itt vannak, de szintén nem balhéznak. Cage próbál beszélni Pók fejével, de az inkább eljátsza, hogy hű az ott nem a Hangya-ember? (Ez spec marha újszerű látványosság lehet neki.)
  Az esküvőn egybként megjelenik a Figyelő is, aki Lény szerint pont annyira nem beszédes mint ő, viszont nem is olyan jóképű.
   Aki kíváncsi az esküvő részleteire BP a Párducszoborból ugrik elő, Ororo az égből száll alá, külön ez alkalomra rajzolt ruhájában, ami egyettértő csodálatnyílvánításra sarkalja Kurtot és Logant is.  
 Magán a ceremónián egybként a Párducisten cirka 5 mp alatt elfogadja Ororo-t BP párjának egy szellemvilágban, ami nagyon tápos teljesítmény, mág BP mamája szerint is.
 Pók (ki másé is lehetne megint a legjobb poén) javaslatot tesz a bárpultnál Ape-Man-nek (aki egybként bosszút tervezve érkezett, csak meglepetésére rajta volt a vendéglistán), hogy legyen inkább Lion vagy Tiger-Man mert az nem olyan égő. Mikor kitör a bunyó Cage, aki addig a fekete hősök (Falcon, Photon, stb) fekete angyalokként Wakandába való költözésén elmélkedik és/vagy ércelődik a párjával, megjegyzi, hogy na végre, most már tényleg szuperhős-esküvő hangulata van a dolognak.
 Dr. Strange és afrikai kollegája meg kiszúrnak egy fenyegetést, de az távozik az általa bitorolt testből mielőtt elkaphatnák. De ennek már alighanem kevés köze van a CW-hez.
 A nászajándékok között a pár másnap Latveria urának holoköszöntőjére bukkan, aki felhívja a figyelmüket a küszöbön álló változásokra (CW), és szövetséget ajánl. Ők úgy döntenek mégsem Doom országába töltik a nászutjukat, mert ez még viccnek is rossz.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 03., 00:17:05 írta Gorgonita »

Nem elérhető geomayler

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #1273 Dátum: 2006. Augusztus 02., 20:26:04 »
Én is bírom a mazsolákat,főleg őket szoktam keresni, ha olvasom a topikot.  
A Marvel Miniben az a jó, hogy még úgyis majdnem olyan viccesek a figurák mint a mazsik, hogy "legószerűek".

Rozsomákhoz:
Vannak ellentmondások. ez tény, de azt hiszem Te se szeretnéd, ha úgy hagynának minden karaktert, mint ahogy megalkották őket a 60-as években,mert akkor hamar vicclap lenne mind  
És miért ne lehetne elképzelni hogy elfelejtette a karmait? Többször törölték az agyát, mint én a merevlemezemet   "Valami van a karomban, hát Istenem.."    
Nekem jobban tetszik, hogy a karmok csontok és nem csak fémként kapta.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1272 Dátum: 2006. Augusztus 02., 20:12:25 »
Tényleg brutálisak. Gondolom még fordítani is kész élvezet. éN is halálra szoktam néha röhögni magam a... tervezett napi képregényemen.

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1271 Dátum: 2006. Augusztus 02., 19:48:10 »
ezek nagyon királyak    főleg a rinóson röhögtem szét magam  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #1270 Dátum: 2006. Augusztus 02., 19:45:19 »
oké, három Mazsi töri meg a csendet:

Marvel Mazsolák 070625

Marvel Mazsolák 070801

Marvel Mazsolák 070802

ha nincs más téma most, kíváncsi vagyok, mit szóltok ezekhez, meg úgy általában a Mazsikhoz  azt hiszem, a rajz sokkal jobb, mint a hivatalos Marvel Minikben, sokkal kifejezőbbre tudja megrajzolni a figurákat ez a fickó... egy-egy képen néha berosálok a röhögéstől, olyan viccesek a fejek  a humora pedig szintén jó, sajna van közte sok átlagos is meg nagyon amerikanizált(azt meg se csinálom   ) de sokszor nagyon eltalálja a  humort. kár, hogy nem hivatalos a cucc, különben viszontláthatnánk a CsodaPókban, vagy máshol
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1269 Dátum: 2006. Augusztus 02., 15:25:08 »
ne mérgelődj...anno azt hívták ultimate wolverine-nek...manapság vannak más baromságok is.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1268 Dátum: 2006. Augusztus 02., 15:20:34 »
Idézet
Byrne elméletét plussz annyiban is cáfolták, hogy a karmok a mutánsképesség részei.
Ami egy ordas nagy baromság, az ilyeneket utálom a Marvelben. Valamelyik hülyének támad egy ötlete és már nyomatják is, és persze abszolút nem gondolják végig, csak beletenyerelnek a 20-30 éve lefektetett szabályokba... Rozsomák azért hadonászott a "Madripoor nights"-ban Amerika Kapitány oldalán egy szál karddal, mert elfelejtette hogy karmai vannak, mi? Vagy a Team X / Team 7 crossoverben is hasznukat vette volna... tényleg, végülis nem nagy dolog: ha jól számolom, tán csak 60-70 évig lappangtak a karmok az alkarjában úgy, hogy nem vette észre. Ja és külön gratula az X-fegyver tudósainak, akik egy soha ki nem próbált eljárás előtt gondosan megvizsgálják a pácienst, olyannyira hogy Hines még azt is észreveszi, hogy Logan csontjain nincsenek forradások, de az nem tűnik fel nekik, hogy a páciensben egy kicsit több csont van a kelleténél.
Na ez a szint, amire én már nem tudom lesüllyeszteni az agyamat

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1267 Dátum: 2006. Augusztus 02., 12:32:08 »
Byrne elméletét plussz annyiban is cáfolták, hogy a karmok a mutánsképesség részei.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #1266 Dátum: 2006. Augusztus 02., 08:24:05 »
10 pontos gyakorlat.

A félelem nélküli ember.
[/color]

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1265 Dátum: 2006. Augusztus 02., 08:16:27 »
Idézet
az ottani konklúzió, ami egyébként logikus is, még az Ultimate-hez képest is, hogy a gerincénél csak a csigolyák vannak adamantiummal bevonva, de a köztük lévő velő nem
És erre mondjátok hogy "logikus", jézusom, hát járt itt valaki biológia-órára?  
A gerincvelő nem a csigolyák között van, hanem bennük. Persze hogy az nincs bevonva adamantiummal, mert az a központi idegrendszer része, holmi idegek jönnek-mennek belőle, amik adamantium borítás esetén ezt nehezen tudnák megtenni  De a csigolyákat nem a velő tartja össze, mint ahogy a csontokat sem a csontvelő
A klasszikus Marvelben a Days of Future Past-ban van egy kép Rozsi csontvázáról, és John Byrne akkor még teljesen gépi, mesterséges vázat vizionált. Látszik a karmok befogadó része és a könyök- és csuklóízületek is. Akkor még technikai szerkezetekként képzelték el őket, bizonyára akkor még úgy gondolták az adamantium-beültetést, hogy Rozsit felvágták és belepakoltak mindenfélét; trükkös csontvázat elszakíthatatlan ízületekkel és rafinált karom-kilökő szerkezetet. Aztán Barry Windsor-Smith a "Weapon X"-ben leírta, hogy csak ráfolyatták az adamantiumot Logan csontjaira, tehát a csontvázának nem gépinek, hanem organikusnak kell lenni. Innen már logikusan következik, hogy a csontokat szét lehet választani egymástól (habár külön-külön megsemmisíthetetlenek), pl. ezért veszíthette el Logan a kezét az Apokalipszis Korában és ezért téphette őt ketté a Hulk az Ultimate unverzumban.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1264 Dátum: 2006. Július 31., 23:37:03 »
Egyszerű: csak a klienset kell megfelelő helyről leszedni (torrentre gondolok) és utána egy nagyobb treckerre ellátogatni. Várni kell addig amíg a torrenthez érkezik pár hozzászólás, ha vírusos (olyat még nem láttam) akkor úgyis sirni kezdenek. (néhány hozzászolásban láttam hogy beszóltak, de gyorsan kiderült hogy totál láma az illető...)

Kérdés: egy .jpg hogyan lehetne virusos?     a képregények ebben vannak, persze tömörítve.

Amúgymeg: Dc-n rákeresel arra amit le akarsz tölteni, és az olyan találatokat keresed, ami több embernél is megvan. Ha ehez még benne van a neve végén zárójelben a DCP felírat valamilyen formában, akkor nyert ügyed van. Tuti nem kamu letöltés, "üres" adathalmaz, fake anyag, stb...  Bár mint fentebb mondtam, .jpg-ben nem lehet virus, úgyhogy képregény ügyben nyugodtan mehettek dc-zni, de ha még mindig tartotok tőlle, akkor a torrentel nem lehet probléma (képregényes kezdetre javaslom a bitcomet kliens + piratebay tracker kombót, kezdetnek tökéletes, ha itt valamitől virusos lenne a géped, akkor eddig el sem jutnál, mert már azzal hogy kimerészkedtél a netre elárasztott mindenféle "nyalánkság")
Amúgymeg minden mást ami nem "biztonságos" cucc azt a megfelelő "elit" oldalakról szedem, kis tapasztalat után biztos találtok ilyesmit...

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1263 Dátum: 2006. Július 31., 23:27:00 »
ok.bocsi én hibám,minden egyéb.
de én csak akkor is egy rendes embert,és egy kibaszott msn címet kértem  

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #1262 Dátum: 2006. Július 31., 23:17:37 »
Én kivételesen exactlee-vel értek egyet.  
DC nélkül nem tudom mit csinálnék. Több éve DC-zem és még soha nem volt vírusom, kivéve, amikor vettem a gépet, de az még 1998-ban volt, és "hozzá adták".  

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1261 Dátum: 2006. Július 31., 20:50:52 »
szerinted.de ebbe nem megyek bele.ez az én véleményem,ennyi.csak egy msn címet kértem eredetileg,aki odaadná ezeket a cuccokat.azért köszi