Épp most jöttem T'challa és Ororo esküvőjéről Wakandából, ahova mindenkit -így engem is -meghívtak. Persze az a melák Lény pont elém állt, úgyhogy nem sokat láttam a narancssárga térdkalácsától, de amit láttam azt elmesélem:
Black Panther 18
Miután BP megkérte Ororo kezét, és az igent mondot, és BP nagy nehezen ráállt, hogy Rióba menjen a haverokkal -Torpi, Lény, Herc -legénybúcsút tartani, de ott mégis bemondta az unalmast, mert túl becsületes volt hozzá hogy egy Cindy Margolis show-ra való háremmel hemperegjen, és miután Ororo megruházta azt a riválisát akit Kitty így nem ruházhatott meg, ruhavásárlás címén, és persze mindenki meghívót kapott, akinek valaha is köze volt a két karihoz, végre felviradt a nagy nap.
Ennyi bevezető után talán térjünk is a tárgyra. Miközben érkeznek a vendégek, és Ororo szembesül egy tolószék nélkül járkáló X proffal és a ténnyel hogy nem csak esküvője lesz, de jelképévé is válik, mind a BP mitosznak, mind a mutáns ember barátság reményeinek, vőlegénye titokban kézfogót tartana Vasnak és Capnak. Annyit sikerül elérnie, hogy nem verik szét egymást, és hogy bár diplomatikusan, de Vas őt is megfenyegeti. Mindkét műmáyer elnézést üzen Ororonak és nem vesz részt az esküvőn. A többiek itt vannak, de szintén nem balhéznak. Cage próbál beszélni Pók fejével, de az inkább eljátsza, hogy hű az ott nem a Hangya-ember? (Ez spec marha újszerű látványosság lehet neki.)
Az esküvőn egybként megjelenik a Figyelő is, aki Lény szerint pont annyira nem beszédes mint ő, viszont nem is olyan jóképű.
Aki kíváncsi az esküvő részleteire BP a Párducszoborból ugrik elő, Ororo az égből száll alá, külön ez alkalomra rajzolt ruhájában, ami egyettértő csodálatnyílvánításra sarkalja Kurtot és Logant is.
Magán a ceremónián egybként a Párducisten cirka 5 mp alatt elfogadja Ororo-t BP párjának egy szellemvilágban, ami nagyon tápos teljesítmény, mág BP mamája szerint is.
Pók (ki másé is lehetne megint a legjobb poén) javaslatot tesz a bárpultnál Ape-Man-nek (aki egybként bosszút tervezve érkezett, csak meglepetésére rajta volt a vendéglistán), hogy legyen inkább Lion vagy Tiger-Man mert az nem olyan égő. Mikor kitör a bunyó Cage, aki addig a fekete hősök (Falcon, Photon, stb) fekete angyalokként Wakandába való költözésén elmélkedik és/vagy ércelődik a párjával, megjegyzi, hogy na végre, most már tényleg szuperhős-esküvő hangulata van a dolognak.
Dr. Strange és afrikai kollegája meg kiszúrnak egy fenyegetést, de az távozik az általa bitorolt testből mielőtt elkaphatnák. De ennek már alighanem kevés köze van a CW-hez.
A nászajándékok között a pár másnap Latveria urának holoköszöntőjére bukkan, aki felhívja a figyelmüket a küszöbön álló változásokra (CW), és szövetséget ajánl. Ők úgy döntenek mégsem Doom országába töltik a nászutjukat, mert ez még viccnek is rossz.