HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1396/1662) > >>

Gorgonita:
She Hulk 09

A címtől megszokott humoros hangvételben láthatjuk, amint JJJ rögtön Peter Parker önleleplezése után a tv-ből értesül arról is hogy fia Las Vegasban egybekelt She Hulk-kal, és ezen még jobban kiborul. Akkorát üvölt hogy szétreped az ablaküveg az irodában.
 Ezt egy még humorosabb, már inkább parodikusabb hangvételű szösszenet követi, az első családi vacsoráról. JJJ végképp megőrül, amikor felesége arra kéri hogy legyen udvarias Amazonnal, mert alighamnem ő lesz az unokáik anyja. A padláson köt ki, ahonnan az egykor az öreglány által tervezett Pókpusztító robotot She Hulkra szabadítja.
 She Hulk leveri a Pókírtót és a padláson csatlakozik JJJ-hez egy ordibálóversenyre. Miköben párjaik lent azt találgatják ki fogja kinyírni a másikat, She Hulk bíróságokon szerzett tapasztalatával, és némi szócsavarásával rávezeti JJJ-t, hogy akár perelheti is Parker-t 5 millára. JJJ szerint nem érdemes mert Pók csóró. She Hulk emlékezteti arra hogy a Tony-tól kapott ruhája 8 millát ér. Így aztán JJJ befogadja Amazont a családba.

Rick Jones:
Ezt

Inner Circle:

--- Idézet ---a negyedikek azt sem tudom,hogy ki az a másik szereplő.
--- Idézet vége ---
Szerintem a negyediken épp rámászik a hölgyre a ruha.

d-mon:
az első tetszik a legjobban.a második kicsit szétnyújtott.a harmadik elmegy.a negyedikek azt sem tudom,hogy ki az a másik szereplő.

Bundy2020:
Jóreggelt mindenkinek. Gondoltam ilyen késő délelötti órákban megosztom veletek a tegnap este felfedezett új favoritomat és a róla szóló bannereket. A hölgyemény neve Ann Weying aka She-Venom. Miután összeszedtem néhány adatot az életéről és szerencsésen találtam képeket is, elkészítettem 4 azaz négy darab bannert. Használjátok egészséggel!:

UI.: Az első kettő kép az eredeti Venom képregényben szereplő She-Venom, az utolsó kettő pedig fan manga "átiratból" származik.

talgaby:
Azt éppenséggel Sztálin elvtárs mondta, de tényleg ide illik!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése