HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
Beyond 02
Madúza elég könnyen elbánik Venommal ahhoz képest hogy én milyen tápos egy sokak kedvencének hittem. Ezt követően Darázs és Medúza vitát nyitnak arról hogy Avengers módi szerint hazavigyék-e, avagy Attikan módi szerint halálra ítéljék és kivégezzék-e a helyszínen. A többiek a háttérből szintén eldilemmázgatnak a dolgon, Spidey haver volt ezt érdemli, mi nem teszünk ilyet stb. Medúza addig is amíg eldöntik ostorozni kezdi a hajával, és ha közben meghal, hát az épp egybevág az Inhuman törvénnyel. A vita folytatódik, amit kihasználva Venom meglép. Hangya követni akarja mielőtt tönkre teszi a hajót, de Gravity éászleli, hogy az már is ütközőpályán közelít egy bolygó felé.
Újabb vita alakul ki kettejük között, hogy hogyan is állítsák meg, evakuáció vagy Gravity képessége, utóbbit szájon kenik, majd mindenki lezuhan. Medúza a hajával védi meg a többieket a robbanástól, amiért lábtöréssel és nagy vérveszteséggel fizet. Pók testére egyedül Gravity gondol kimentve a hullát a roncsokból. Ezzel szerzet nálam egy jópontot, de még mindig hülyén néz ki.
Épp azon témázgatnak, hogy kellene valamit csinálni a testtel, amikor befut egy Michael nevű férfi, aki már egy ideje itt van, és tudja mi folyik itt. Azt javasolja, hogy menjenek egy közeli rejtett városba. Hangya aki korábban már egy mini elsősegélydobozt növesztett méretesre, most ugyanezt teszi egy Avengers siklóval vagy hogy is hívják őket. Természetesen mind az övéből szedi elő, csak azt nem értem, hogy-hogy nincs nála egy csillagkapu ilyen esetekre -persze akkor nem lenne sorozat.
Michael nem javasolja a repülést, de nem hallgatnak rá, és nem is kérdik meg miért nem. Ez kábé annyira logikus, mint az hogy Michael ilyen gyorsan rájuk talált gyalogszerrel.
A felszálló siklót leköpi a Sárkány-Ember (ő ugyanaz lenne, mint aki a 198 elején meghal?), hőseink pedig megállapítják hogy kicsit gyakran robbanak fel. Persze ezt is túl élik.
Az átdöfött szívű Spidey, akit ahhoz képest hogy mekkora haver volt, eléggé a fűben felejtettek, nyögdécsel egy nagyot, majd elsétál a dzsungelbe. Michael meg cyborgá alakul, akit talán Deathloknak hívnak, és a Sárkány-Emberre támad.
Szrtem ez igenis egy jó sztori. Mondjuk lehet hogy paródia, de van egy hangulata. Most komolyan, ki gondolta volna, hogy egyszerre két "váratlan" fordulat is lesz a folyt köv felirat előtt.
talgaby:
Nagyon tetszenek a felvetések, de akor most azért véget vetnék nekik. Az eXiles legközelebbi 616-os vonatkozása az lesz, hogy Claremont amint tudha, hozzájuk csapja z ottani Pszichét. Nem elég, hogy meghalt és feltámadt, most még ez is....nincs nyugta szegénynek, valami mindig van (meg ugye 2 másodperc híján majdnem végignézte a Föld elpusztítását a HoM alatt...)
Daredevil:
Csak egy felvetés volt, hogy miként fogják CW-t visszacsinálni. De lehet, hogy pont ők idézik elő. Morf képességeit ismerve simán belebújhat Vasfejű bőrébe, a páncél lenyúlni, meg nem olyan nagy feladat, ha ott van Blink.
d-mon:
ahham,oké köszi,ezt eddig nem tudtam. én ezeket az összefoglalókat nem olvasom el,mert túl spoileresek,én pedig inkább oldalról oldalra nézném mindet.sajnálom hogy most nem lehet letölteni.remélem hamarosan kész lesz.
talgaby:
Szép összefoglaló, köszi.
d-mon, te pedig ne feledd, hogy az eXiles párhuzamos világokban furikázik, és nem az itteni Rozsival akad majd gondjuk, hanem úgy 200 másikkal.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése