HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1380/1662) > >>

Baldr:

--- Idézet ---Már egy ideje előre vannak dátumozva a képregények, ennek van valami magyarázata, valami olyasmi, hogy így nem olyan gáz, ha hónapokig kint van a polcon, vagy hasonló, de a lényeg, hogy mindegyik ilyen (legalábbis a Marvelnél).
--- Idézet vége ---

Aha, egyszóval nagyon trükkösek Marvelék, dehát vannak is olyan példányszámaik, hogy megtehetik.  

Micho: használd egészséggel!  

Micho:

--- Idézet ---Az Angyalok repülőinek neve pedig quintjet.
--- Idézet vége ---
mínusz egy té  Quinjet
annak idején, mikor a doksi készült róla, még Farek is állandóan eltévesztette  

az meg, hogy a Beyond mikor játszódik, már fejtegetjük egy ideje...  

talgaby:
Már egy ideje előre vannak dátumozva a képregények, ennek van valami magyarázata, valami olyasmi, hogy így nem olyan gáz, ha hónapokig kint van a polcon, vagy hasonló, de a lényeg, hogy mindegyik ilyen (legalábbis a Marvelnél).

Beyond: Ez mikor játszódik? Deathlokról sem hallottam már jó ideje, én azt hittem, hogy már rég megölte valaki...Egyébként az összefoglaló alpján érdekes. Az Angyalok repülőinek neve pedig quintjet.

Micho:
nagyon jók lettek, Bldr, az egyiket le is nyúlom
betehetem a bannereid a többi közé, ha gondolod

cserébe én is hoztam egy újat:

Baldr:
Űberfasza ez a topic!
Frankók a fordítások, az meg, hogy szinte egyidőben olvashatom itt a Civil War-t az eredeti megjelenéssel, külön nagy királyság!    
Azt egyébként meg tudná mondani valaki, hogy miért vannak két hónappal előre dátumozva a füzetek? Vagy ez a crossovereknél megszokott dolog?

Csak, hogy a DC se maradjon ki   :

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése