HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Baldr:
--- Idézet ---Már egy ideje előre vannak dátumozva a képregények, ennek van valami magyarázata, valami olyasmi, hogy így nem olyan gáz, ha hónapokig kint van a polcon, vagy hasonló, de a lényeg, hogy mindegyik ilyen (legalábbis a Marvelnél).
--- Idézet vége ---
Aha, egyszóval nagyon trükkösek Marvelék, dehát vannak is olyan példányszámaik, hogy megtehetik.
Micho: használd egészséggel!
Micho:
--- Idézet ---Az Angyalok repülőinek neve pedig quintjet.
--- Idézet vége ---
mínusz egy té Quinjet
annak idején, mikor a doksi készült róla, még Farek is állandóan eltévesztette
az meg, hogy a Beyond mikor játszódik, már fejtegetjük egy ideje...
talgaby:
Már egy ideje előre vannak dátumozva a képregények, ennek van valami magyarázata, valami olyasmi, hogy így nem olyan gáz, ha hónapokig kint van a polcon, vagy hasonló, de a lényeg, hogy mindegyik ilyen (legalábbis a Marvelnél).
Beyond: Ez mikor játszódik? Deathlokról sem hallottam már jó ideje, én azt hittem, hogy már rég megölte valaki...Egyébként az összefoglaló alpján érdekes. Az Angyalok repülőinek neve pedig quintjet.
Micho:
nagyon jók lettek, Bldr, az egyiket le is nyúlom
betehetem a bannereid a többi közé, ha gondolod
cserébe én is hoztam egy újat:
Baldr:
Űberfasza ez a topic!
Frankók a fordítások, az meg, hogy szinte egyidőben olvashatom itt a Civil War-t az eredeti megjelenéssel, külön nagy királyság!
Azt egyébként meg tudná mondani valaki, hogy miért vannak két hónappal előre dátumozva a füzetek? Vagy ez a crossovereknél megszokott dolog?
Csak, hogy a DC se maradjon ki :
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése