HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
Most tartok ott, mikor azt beszélitek meg, hogy Amazon beszél JJJ-vel, hogy perelje Pókit.
--- Idézet ---Ez sajnos puszta tény.
--- Idézet vége ---
Hát az biztos, egyébként a bajszosnak ebben az esetben igaza volt. Volt esze az öregnek, csak baromira nem jó dologra használta. Abban a tpémában mondtad, hogy meg akarnak könyeztetni minket Luke Cage-el, miközben 600 ember meghalt. Ami mostmár meghaladott téma, de ugyanezt láthatjuk minden nap a sajtóban. Csak a hozzátartozók foglalkoznak a tegnap tragédiájával.
talgaby:
Ennek a nem egészen komplett embernek ezt a mondását igen alaposan gyakorolja azóta a média és a világ hadseregei. Ez sajnos puszta tény. És szerintem ha egy picit magába néz mindenki, akkor rájön, hogy ő is így érez. Az emberi természet már csak ilyen.
(Te aztán tényleg régről kezdted olvasni, ez valahol a bekapcsolódásom elején volt, ha a rossz memóriám meg nem tréfál...)
Punkológus:
Nagy a lemaradásom Polgárháborús ügyben, úgyhogy elkzdtem a fórumot az előző 10 oldaltól olvasni. És találtam valamit
--- Idézet ---Egyszer valaki úgy foglalta össze, hogy "Egy ember halála, az tragédia. Több százé csak statisztika."
--- Idézet vége ---
ha jól tudom, ez a valaki egy nem egészen komplet ember volt, nevezetesen Sztálin
Inner Circle:
--- Idézet ---Ami Lazer öltözetét illeti, gondolom annyi köze van a mai uniformisokhoz, mint a Sentineleknek vagy a helibázisnak, a mai járművekhez.
Valószínűleg ő a Sentinelek főnöke, a pilóták parancsnoka...
--- Idézet vége ---
De könyörgöm, a pilóták normálisan öltöznek és a SHIELD emberei (asszonyai) is, bár azokon feltűnően sok a tépőzár, cipzár, nejlon és szíj (lehet hogy a "SHIELD" rövidítésben az "S" a "Sado-mazo"-ra utal?). Erre a főnökük pongyolát vesz fel?
Amúgy utánanéztem a tagnak: Demetrius Lazer tábornok, az O.N.E. főnöke lett, miután Val Coopert leváltották ugyaninnen.
Gorgonita:
Igaz is, a füzet végén már látszik, hogy nem Callisto az.
Ami még kimaradt, hogy a kölyök leteremti a szörnyet amiért másolatot csinált Loreli-ról, akihez így már nem kerülhet közel. Úgy tünik ezt leszámítva sem felhőtlen a kapcsolatuk idiótának nevezi, és arra se tartja érdemesnek hogy nevet addjon neki.
Ami Lazer öltözetét illeti, gondolom annyi köze van a mai uniformisokhoz, mint a Sentineleknek vagy a helibázisnak, a mai járművekhez.
Valószínűleg ő a Sentinelek főnöke, a pilóták parancsnoka, mert a 01-ben a tárgyalóasztalnál Vas utasítja, hogy a Sentinelek dolgozzanak együtt mutánsokkal (Sabre-ével, és Micromax-al) illusztrálandó a békés együttműködést. Erre Lazer sérelmezi hogy csak egy izraeli-t, és egy brittet találtak. Majd ezt követően viharzik ki azzal, hogy odaveti Coopernek, hogy a tolvajokat, tolvajokkal üldöztetni csak elméletben müködik, és a mutánsok mindig a saját fajtájukat segítik.
Amit még innen kihagytam, hogy Vas már itt sejti, hogy alighanem Kap segített Dominóéknak eltünni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése