HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (132/1662) > >>

Micho:
Azert remelem osszekapja magat, megiscsak ez a fo mini  :cool:
Ha mar Axi$, kivancsi vagyok, Genesis mennyi ido alatt valik (nem csak kulsoleg) csunya nagy Apoca... tudjatok   :cool:

zajrus:
Nekem tetszett, hogy a füzetekre tartják magát a sztorit ez meg tényleg a Pókverzumról szólt :D

Micho:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. November 14., 11:35:09 ---Basszus, hát senki nem beszél a Hulk Hulkjáról, Kluh-ról???  :lol:  :blink:

--- Idézet vége ---

Szerintem nem veletlen  :cool:
--- Idézetet írta: rolinev --- - totál spoiler, ha el akarod még olvasni ne olvasd el :D

--- Idézet vége ---

No problem, a topik cime is mutatja, hogy Spoiler-ovezet, igy magara vessen, aki ide belep  ;)
En nem is hasznalom, mert telorol orulok, ha a mondandomat bepotyogom.

A Spider-verse #1 total csalodas volt, en mar azt vartam, hogy kemenyen belecsapunk a lecsoba, nem ilyen tingli- tangli tortenetek jonnek. Egyedul a "comic strip" univerzum sztorin rohgtem nagyot, Slott remekul kiparodizalta a mufaj sajatossagait (a szereplok folyton az elozo panel esemenyeit kommentelik, stb).

Farek:
Basszus, hát senki nem beszél a Hulk Hulkjáról, Kluh-ról???  :lol:  :blink:

zajrus:
Jaja :D Meg arról, hogy kifejleszt egy appot, ami mindenkit széppé magabiztossá és népszerűvé tesz... aztán a füzet végén bedobja, hogy ez volt a free trial... amitől egész San Francisco elvonási tüneteket produkál... + a szimbiótáktól merített ötletet az új páncéljához :D <- totál spoiler, ha el akarod még olvasni ne olvasd el :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése