HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
Ennek semmi értelme XD
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. November 14., 12:58:22 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2014. November 14., 12:27:52 ---Ha mar Axi$, kivancsi vagyok, Genesis mennyi ido alatt valik (nem csak kulsoleg) csunya nagy Apoca... tudjatok :cool:
--- Idézet vége ---
De hát már ő az, nem? Mármint az az apokalipszis, aki megjelent az X-ekkel, az már ő, amennyire tudom.
--- Idézet vége ---
A 3. rész végén változott át, de azon kívül, hogy utána a Jean Grey suligyűlésen kijelentette, hogy az emberiségnek vesznie kell, nem tűnik gonosznak :lol:
De az #5-öt még nem olvastam, úgyhogy bármi lehet, de nagyon úgy tűnik, hogy küszöbön áll egy újabb ember-mutáns háború, és az X-Men ezúttal Apok oldalán fog harcolni...
Na ez utóbbi ki is derült az ötödik részből, eddig abszolút kitalálható a sztori :cool:
Inner Circle:
--- Idézetet írta: rolinev - 2014. November 14., 08:43:17 ---Az újabb logikai baki lenne elvégre elvileg épp azon volt, hogy meghúzza magát :D
--- Idézet vége ---
Ha valaki olyan hülye, hogy képendobja magát a pajzzsal, az biztosan elég hülye ahhoz is, hogy ne vegye észre, hogy a pajzs más íven repül. Ha ilyesmit észrevenne, eleve nem dobhatná magát képen :D
Inner Circle:
A comic strip-en én is kidőltem: "Miért ismételgeted magad, agysérülésed van?!" :badteeth:
Jaja, Nyomikapit azért utálom, mert néger. Amiért Vihart is... vagy izé... :hehe:
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2014. November 14., 12:27:52 ---Ha mar Axi$, kivancsi vagyok, Genesis mennyi ido alatt valik (nem csak kulsoleg) csunya nagy Apoca... tudjatok :cool:
--- Idézet vége ---
De hát már ő az, nem? Mármint az az apokalipszis, aki megjelent az X-ekkel, az már ő, amennyire tudom.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése