HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1292/1662) > >>

Daredevil:
Nekem még az a bajom, hogy az amcsik nagyon el vennek szállva a szabadságjogoktól, de nem veszik figyelembe, hogy a szuperlényeknek is joguk van a titkos személyazonosságukhoz. Mellesleg pedig az egyetlen védelmüket venné el tőlük. Én már látom a képet, amint Pókit Oki doki végigkergeti az utcán, majd, ahogy Peter meglógott, egyből megy megölni MJ-t, meg May nénit.

Punkológus:
Szerintem is az eddigi legsokkolóbb pillanat Póki lelepleződése volt...

Én beveném az Illuminatit is a listába, mint megdöbbentő pont, bár inkább előzmény...

Q nem ír Pókit, az JMS reszortja...

A walking Dead-et lefoglalta a C4A...

Szerintem nem kéne baszakodni se a KNet-tel, se mano-val. Minek? Oly felesleges...

A magyarok többsége tömegkultúrával van elbutítva...

Jelenleg AmKap-nak van igaza, én vele vagyok, de csak addig, míg a kormánya ellen küzd, egyébként meg halál rá...

Én ezzen a Hill csajon csodálkozok még mindig. Ennek ki adott felhatalmazást azzokra a dolgokra, amiket csináll? Megjelenik és azonnal le akkar számolni a szuperhősökkel. Észrevettétek, hogy már a tragédia elött nekiállt szervezkedni? 3 hőst ittélt veszélyesnek. Hulkot azért, mert 10 éve soha nem tudták istenigazából megállítani, Kap-ot, mert mindenki felnéz rá, ő a nemzeti hős. És Pókember, aki szintén az álarcos hősök ikonja. Lehet, hogy 4, ha Vast is ide számolom (lehet tudni már, hogy mikor és hogyan kerültek kapcsolatba egymással, minden esetre őt sec perc alatt megnyerte magának.) A tragédiát is más intézte el és valószínüleg Hill mögött is ez a személy áll. A nagy kérdés az, hogy Hill fekjebb van e Vas-nál vagy fordítva...

És jó estét mindenkinek...

talgaby:
Tehát te most azt kérdezed, hogy a hatalmon lévők miért nem gondolkoznak el azon, hogy az általuk kitalált törvény nem jó, és talán meg kellene változtatni, ne adj' isten, visszavonni? Hogy kérdőjelezzék meg a saját döntésüket? Erre én még se a fiktív, se a valós történelemből nem tudok példát hozni.

Daredevil:
Erről próbálok én is beszélni. Az a sok hájfejű a kormányban nem tud gondolkodni, hogy: "Hű Vazze, ha a zsálóruhás tiltakozik, akkor minek nyomatjuk ezt a törvényt."

talgaby:
Kap amerika azon eszméjét hirdeti, hogy az elvileg a *Szabadság* földje. Márpedig egy olyan törvény, hogy a hatalom szól bele, hogy miként végzed a hősmelódat, nem nevezhető a szabadság eszméjét támogatónak. Ezért lázad ellene. És ebben tökéletesen igaza is van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése