HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1291/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézet ---Én ezzen a Hill csajon csodálkozok még mindig. Ennek ki adott felhatalmazást azzokra a dolgokra, amiket csináll? Megjelenik és azonnal le akkar számolni a szuperhősökkel. Észrevettétek, hogy már a tragédia elött nekiállt szervezkedni?
--- Idézet vége ---
Hű, gyerekek, néhány óra alatt itt vér kezdett folyni?
Na majd holnap szorgosan végigolvasok mindent, most csak egy ON válasz a fentire: most kaptam kölcsön egy barátomtól a Secret War hardcovert, különösebben nem voltam tőle elragadtatva (jó-jó, de piszok egyszerű sztorija van), és abban volt egy beszélgetés az USA elnöke és Hill között, egyből az SW után, amikor Hill-t kinevezték Fury helyére.  Ebből kiderül, hogy az elnök nem szerette Fury-t, se az embereit és minden Fury-hez hű SHIELD-est félreállítottak, így került Hill a vezéri székbe. (És itt a válasz a korábban feltett kérdésemre is, hogy miért olyan feltűnően sok a nő Hill hatalomátvétele után a SHIELD-ben: a pasik biztos mind inkább Fury-hez húztak, ezért inkább még a titkárnőkből is cirkáló-kapitányt csináltak, mint hogy egy megbízhatatlan pasi fontos pozícióban maradjon  ) Továbbá: Fury szuperhősöket használt fel a politically-uncorrect manővereihez, és az elnök, aki amúgyis utálta a köpenyeseket, most már abszolút nem bízik bennük. Ja és emlékezteti Hill-t, hogy ugyan egy nemzetközi békefenntartó erő parancsnoka lett, de elsősorban amerikaiként kell viselkednie... vagyis az elnök egy amerikai érdekeket szolgáló, a maszkosoktól független szervezetet akart csinálni a SHIELD-ből, ami akár a köpenyesekkel is elbánik. Az utóbbit kétféleképpen lehet elősegíteni: meg kell erősíteni a SHIELD-et, vagy meg kell gyengíteni a szuperhősöket... innentől már nem is olyan érthetetlen, hogy mit művel Hill.

Micho:

--- Idézet ---Tudod, minél több hozzászólásodat olvasom, egyre inkább úgy tűnik, hogy elég sokmindenben egyezik az ízlésünk képregények terén.
--- Idézet vége ---
diszizö bigining ofö bjutiful frendsip    
(na ezt nem hagyhattam ki)  
jó 8 mindenkinek  

talgaby:
Tudod, minél több hozzászólásodat olvasom, egyre inkább úgy tűnik, hogy elég sokmindenben egyezik az ízlésünk képregények terén. Az Illuminatiban nekem se szúrta a szememet a visszamagyarázás, remekül illeszkedik, és nem születtek belőle szupergyorsan felnövő ikrek sem. Bendis tényleg egy zseniális író Ultin kívül, a Daredevil v2-je egyszerűen frenetikus.

Quesada írásai (egyébként főleg rajzoló volt):
-Azrael mini (DC)
-Ash (Event Comics)
-vázlatok pár Iron Man történethez 2000 környékén
A teljes listát az általa készített képregényekről (ismétlem, nagy részüket rajzolta) megtalálható a honlapján a Profile>Checklist menü alatt.

Punkológus:

--- Idézet ---Nem baszakodtunk, kicsit kirohantunk, de vége.
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Erre mondtam, hogy nem reagálok többet
--- Idézet vége ---
OK, OK, tényleg, csak kicsit gyorsan rohantam végig az előző oldalakon.
--- Idézet ---Q nem ír semmit tudtommal
--- Idézet vége ---
Eddig mit írt? Én csak a NYX-et olvastam, abból is csak a fanzineon lévőket, de marha jól írta meg, legalábbis az én elismerésemet elnyerte vele...

...ugyanúgy, ahogy Bendis is az Illuminatval (fordításban lehetne akár "Az Illuminált" így utalva arra, hogy Vas megint rábukott a pohárra  ). Az egész CW-böl eddig talán ez volt a legjobb rész szvsz és nagyon logikus is az egész. A párbeszédek frenetikusak (ami Bendis-nél alap, ha nem Ultizik) és nem érzem erőltetettnek ezt az utólagos belemagyarázást, pedig általában alergiás vagyok rá én is.

talgaby:
Q nem ír semmit tudtommal, de a főszerkesztők világéletükben beleszóltak néha egyes füzetek történetvezetésébe, Q sem kivétel (fioman szólva).

Az Illuminati inkább csak furcsa, hogy most jut eszükbe. Egyébként elég logikusnak tűnik, szerintem.

Ha a C4A akarja azt a sorozatot, lelkük rajta. Én nem tudom, mi olyan fene jó rajta.

Nem baszakodtunk, kicsit kirohantunk, de vége. Ne szítsuk, ha kérhetem. Egyszer mindenkire rájöhet az ötperc.

Erre mondtam, hogy nem reagálok többet.

Ha a kormány tényleg módosítaná a feltételeket, akkor beállnék  atámogatókhoz, nekem tölmindegy, ki melyik oldalon áll (aláírásomban szereplő karakter kivételével, ő legyen mindig a győztes oldalon  )

Hill be van gőzölve, de én egyre joban kételkedem, hogy a legelb*szottabb döntéseit maga hozza. Van esze a nőnek, csak nem tudom eldönteni, hogy magának kaparjaa gesztenyét, vagy nem csak az, aminek tetteti magát. Egyelőre maradok indifferens vele szemben.

És hali.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése