HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1289/1662) > >>

Punkológus:
Szerintem Kakarotto-ra gondolt kaine  
--- Idézet ---régebben is 50 dollár körül jártak. Ám nagyon-nagyon megéri az árát.
--- Idézet vége ---
Én is elég szinpatikusnak láttam őket és gondolkodóba ejtett (aztán meg Kéz úr találkozott Bili úrral  )

talgaby:
Van valaki, aki lefordítja az *összes* DP-t??? Ki az az elmeb-- izé....elszánt ember?  De így legalább Gabe se ússza meg.  

Punkológus: Mivel te is Firefoxot használsz, azért nem nyitotta meg. Vmiért csak az IE alatt ugrik be az ablak, a Firefox popub-blockerre megöli.

Az elnökök nevének felhasználásához meg nem kell engedély. Közszereplők, így felhasználhatóak fiktív történetekben (a South Parkban se kérdeztek meg senkit, hogy kifigurázhatják-e, pedig ott ennél sokkal kevésbé ismert emberek is voltak).

Micho:
mint akkor most hivatalosan is nagyfejűnek nyilvánított egyén kihirdetem, hogy az alábbi két sorozat letölthető a kiszolgálóból.  

+++

"meg efféle" állományt nem találtunk - file not found error - syntax error  
kéretik pontosabb információkat beszolgáltatni  

Inner Circle:
A nagyfejűeknek  üzenem, hogy van Wolverine 45, New Avengers 23 meg efféle, lehet felpakolni!

IC.beszol.hu

Gabe:

--- Idézet ---Na srácok, lenne egy komoly bejelentivalóm, amivel a tegnapi vitát is eldönthetnétek. Lehet, hogy tudok valakit, aki lefordítaná szépen lassan az összes Deadpoolt...

A magyarok tényleg hülyék, de inkább bunkók. Tisztelet a kivételnek, de a nagy többség úgy viselkedik, mint egy alacsonynövésű kamasz. Kicsi és hanggal akarja kompenzálni. 
--- Idézet vége ---
Oké, szeretném akkor gyorsan leszögezni hogy állom a szavam. Amint jön a fordítás, ha válalja az illető, már írom is be.

A második mondatra meg vettem a célzást, már ha engem is beleveszel a többségbe.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése