HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
kaine:
Na srácok, lenne egy komoly bejelentivalóm, amivel a tegnapi vitát is eldönthetnétek. Lehet, hogy tudok valakit, aki lefordítaná szépen lassan az összes Deadpoolt...
Jut eszembe a Cruel Summer 3 részes tényleg a 2. leggyengébb DP sztori (az első a 23-25. számok), de nekem az ikres kifejezetten tetszett. Azt meg is akartam csinálni még.
A magyarok tényleg hülyék, de inkább bunkók. Tisztelet a kivételnek, de a nagy többség úgy viselkedik, mint egy alacsonynövésű kamasz. Kicsi és hanggal akarja kompenzálni.
Micho: a 10%-os poén király volt!
--- Idézet ---A Marvel Masterworks kötetek milyen árfekvésben vannak?
--- Idézet vége ---
Per pill nem tudom, de már régebben is 50 dollár körül jártak. Ám nagyon-nagyon megéri az árát.
Punkológus:
Azt tudom, Reagan-t nagyon kiemelték. Ő rendszeresen megjelent a képregényekben, de utána egyáltalán nem volt ilyen gyakran a színpadon az elnök és sokszor máshogy is ábrázolták, mint az éppen aktuális főnököt. Volt néhány, de én inkább úgy vettem észre, hogy nem jellemző. Aztán most Bush nyomatása, pedig inkább a jellemző kategória. Az biztos, hogy több képregényben láttam, mint elődjét.
Inner Circle:
--- Idézet ---Egyébként kell elnöki engedély arra, hogy felhasználják a képregényekben, mert gyanúsan nem mindegyik elnököt használták.
--- Idézet vége ---
Kit nem használtak? A Reagan előtti tag (tán Gerald Ford?) volt, ha minden igaz, a Főnix halálában. Reagan többször is volt az X-Menben, a vén Bush-ra nem emléxem, Clinton viszont még a Beavis and Butthead-ban is volt az ifjabb Busht meg nem is kell mondani.
Szerintem nem kell hozzá engedély, legalábbis a magyar joggyakorlat szerint biztosan nem kéne (a közszereplőknek a direkt k.rvaanyázáson és a hazugságok szájukba adásán kívül gyakorlatilag mindent tűrniük kell). Persze lehet, hogy az USA-ban más a szokás.
Punkológus:
--- Idézet ---Tudod, minél több hozzászólásodat olvasom, egyre inkább úgy tűnik, hogy elég sokmindenben egyezik az ízlésünk képregények terén.
--- Idézet vége ---
Tényleg, ebben igazad van, így legalább tudom, hogy nem csesződött el véglegesen az izlésvilágom
--- Idézet ---Bendis tényleg egy zseniális író Ultin kívül, a Daredevil v2-je egyszerűen frenetikus.
--- Idézet vége ---
Phűű csak egyszer jutnék már el odáig. Miután gyorsan leszedtem mindent a Spidertom-ról azt gondoltam, hogy gyorsan elrendezem mappákba azzokat, amiket már olvastam és akkor végre jöhet a Fenegyerek, de lelkiismeretfurdalásom van, ha nem olvasom el az Ezüst Kor Pókember képregényeit
--- Idézet ---A teljes listát az általa készített képregényekről (ismétlem, nagy részüket rajzolta) megtalálható a honlapján a Profile>Checklist menü alatt.
--- Idézet vége ---
A Checklistbe nem akart már belépni, de megnéztem máshol a rajzait és hát nincs velük gond, de nem fogok hasra esni tőle, egyébként, az alapján amit tegnap írtál róla, annyira nem szörnyű a pasas. Van még hova javulnia, de nálam most kicsit nőtt a tetszési indexe. Azért meg nem tudom haragudni, hogy elhúzza a CW-t. Minnél több pénzt ki akarnak ebböl szedni, dehát ez már így van régóta. Secret War II. is azért volt, mert az 1. is népszerű volt, tehát hozott a konyhára.
--- Idézet ---A jelek szerint itt az Elnökkel lesz a bibi (nem is tetszett sose ez a Bush-gyerek... )
--- Idézet vége ---
Szóval úgy értették Nagy Q-ék azt a mondatot, hogy a Marvel megváltozik, hogy mostantól aktívan részt vesznek az Ifjabb Bokor György lejáratásában (bár sok segítség nem kell neki). Egyébként kell elnöki engedély arra, hogy felhasználják a képregényekben, mert gyanúsan nem mindegyik elnököt használták. Ezzen a Hill-es dolgon majd még elgondolkodok, kiváncsi vagyok, hogy ki rángatja a szálakat.
+ egy kérdés: A Marvel Masterworks kötetek milyen árfekvésben vannak?
talgaby:
Ez esetben igazam volt, hogy a piszok döntéseit inkább magasabbról irányítják. Mondjuk amikor a NA-ben az Elnök atomot akart dobni az Angyalok fejére, csak mert nem tetszett neki a mutáns energialény, közben Hill folyamatosan ez ellen kardoskodott, valamit már sejthettem volna. A jelek szerint itt az Elnökkel lesz a bibi (nem is tetszett sose ez a Bush-gyerek... )
Ja, és vér még nem. De közel kerültünk a -szituhoz. Majd holnapra mindenki kipiheni magát és lehiggad. Én most szintén
--- Idézet ---jó 8 mindenkinek
--- Idézet vége ---
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése