Tudod, minél több hozzászólásodat olvasom, egyre inkább úgy tűnik, hogy elég sokmindenben egyezik az ízlésünk képregények terén.
Tényleg, ebben igazad van, így legalább tudom, hogy nem csesződött el véglegesen az izlésvilágom
Bendis tényleg egy zseniális író Ultin kívül, a Daredevil v2-je egyszerűen frenetikus.
Phűű csak egyszer jutnék már el odáig. Miután gyorsan leszedtem mindent a Spidertom-ról azt gondoltam, hogy gyorsan elrendezem mappákba azzokat, amiket már olvastam és akkor végre jöhet a Fenegyerek, de lelkiismeretfurdalásom van, ha nem olvasom el az Ezüst Kor Pókember képregényeit
A teljes listát az általa készített képregényekről (ismétlem, nagy részüket rajzolta) megtalálható a honlapján a Profile>Checklist menü alatt.
A Checklistbe nem akart már belépni, de megnéztem máshol a rajzait és hát nincs velük gond, de nem fogok hasra esni tőle, egyébként, az alapján amit tegnap írtál róla, annyira nem szörnyű a pasas. Van még hova javulnia, de nálam most kicsit nőtt a tetszési indexe. Azért meg nem tudom haragudni, hogy elhúzza a CW-t. Minnél több pénzt ki akarnak ebböl szedni, dehát ez már így van régóta. Secret War II. is azért volt, mert az 1. is népszerű volt, tehát hozott a konyhára.
A jelek szerint itt az Elnökkel lesz a bibi (nem is tetszett sose ez a Bush-gyerek... )
Szóval úgy értették Nagy Q-ék azt a mondatot, hogy a Marvel megváltozik, hogy mostantól aktívan részt vesznek az Ifjabb Bokor György lejáratásában (bár sok segítség nem kell neki). Egyébként kell elnöki engedély arra, hogy felhasználják a képregényekben, mert gyanúsan nem mindegyik elnököt használták. Ezzen a Hill-es dolgon majd még elgondolkodok, kiváncsi vagyok, hogy ki rángatja a szálakat.
+ egy kérdés: A Marvel Masterworks kötetek milyen árfekvésben vannak?