HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1283/1662) > >>

talgaby:
Egy mese, ahol a karakterek olyanok, mint a valós emberek. Egy tündérmesét nem kell komolyan venni, de lehetnek benne olyan elemek, amik tanulságosak. Egy ilyen típusú kitalált történetnél viszont az alap a való világ, még ha bizonyos aspektusokból másmilyen is. És én komolyan veszem az ilyen történeteket, még ha tisztában is vagyok vele, hogy ez nema  valóság, és (sok esetben szerencsére) soha nem is lehet az. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ha egy ilyen alak mászkálna tényleg szabadon, hogy kedvelnék az emberek...

horjb:
Ebben is van vmi, de ez csak 1 mese.

talgaby:
Hidd el, ha azt, amennyire Vadócot kedvelem mániákusnak lehet nevezni, akkor a Frank iránti ellenszenvem ennek a tökéletes ellenpólusa. AZ elején még meg tudtam érteni, hogy bosszút áll a családja gyilkosán, de azóta lassan több embert tett már el láb alól, mint amennyien élnek NY-ban? És az ő családjukat mégis ki kárpótolja? Nem minden bűnöző egy 10 generációs elvetemült maffiózócsaládból származik, és a gyerekeik se feltétlen pszichopata tömeggyilkosok.

Micho:

--- Idézet ---Ezzel a logikával a II. vh. végén kiirthattuk volna Ausztriát, csak mert az egyik osztrák kirobbantott egy világháborút.
--- Idézet vége ---
na most említettem az "alkut". ha nem olvasod el, nyilván nem is fogod megtudni mi-miért van benne, így mindig csak fikázod majd... de az már a te bajod

Abyys:

örülök, hogy felszólaltál  

horjb:
Nem mindenki szeretheti Megtorlót. Különös stílusa van az biztos.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése