HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1282/1662) > >>

Daredevil:
Én úgy gondolom, hogy a családja megbosszulása után már más motiválta. Mégpedig az, hogy, hogy egy rendes, TISZTESSÉGES emberrel az ne történehessen meg, amit ő megélt.

horjb:
Éppen ezaz. Ez csak 1 történet amit kitaláltak. Nekem nagyon tetszik. Most láttam hogy Moon Knight is lesz CW-ben.

Punkológus:
A Megtorlónál egy a lényeg: szeresd a morbid, beteg humort. Ha nem akkor biztos, hogy utálni fogod. A legjobb, mikor az öreg Frank éppen Rozsival szívózik, az mindent visz. Csak ne vedd vérkomolyan, ennyi az egész.

horjb:
Nem hiszemhogy favorit lenne.  A Marvelnél is vannak tanulságos történetek.

Micho:

--- Idézet ---azóta lassan több embert tett már el láb alól, mint amennyien élnek NY-ban? És az ő családjukat mégis ki kárpótolja?
--- Idézet vége ---

a legelső történet, amit a Megtorlótól olvastam, és gondolom mindenki, ami a Pókemberben ment folytatásokban (a Circle of Blood). abban volt egy mellékszál, hogy egy fickót felbujtattak, akinek Frank megölte az apját (bőnöző volt) hogy álljon bosszút a Megtorlón. Frank pedig akármikor kicsinálhatta volna közben, és mégsem tette meg... tehát volt benne valami nemesség, és nekem ez nagyon tetszett.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése