HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1277/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Morlun? Miért pont ő? Jó, tudom, eléggé megverte,
--- Idézet vége ---
mondjuk inkább úgy, hogy megölte Pókfejet (evolve or die)  
de ez picit fura lenne, hogy "egyszer én öllek meg most te jössz"

talgaby:

--- Idézet ---...viszont ezt nagyon-nagyon elfelejtették...
--- Idézet vége ---
Hát ez az! Ez a nagy bajom vele, pedig ez tutibiztosan elég nagy hatással volt Pókfej életére. Valahogy Peterről nemigen tudom elképzelni, hogy csak úgy lerázza magáról azt, hogy megölt valakit.

Morlun? Miért pont ő? Jó, tudom, eléggé megverte, de ezzel az erővel Norman Osbornt már több száz számmal ezelőtt megölhette volna. Hol hallottad, emlékszel esetleg rá?

Punkológus:
Csak hátrébb a lelkesedéssel és a kiegyenesített kaszákkal  , én mintha hallotam volna olyasmit, hogy Morlun lesz az áldozat. De ez most lehet, akár egy ultra nagy félreértés is (erre van nagyobb esély), szóval nem akarok itt hülyeségeket terjeszteni.
--- Idézet ---A Rozsomákos berlini kaland alatt történt. Egyeten csapással agyonütötte Rozsomák egyik volt barátnőjét
--- Idézet vége ---
Na ezt tényleg teljesen elfelejtettem (szánom-bánom), viszont ezt nagyon-nagyon elfelejtették kiemelni már akkor is a többi címen.

Micho:

--- Idézet ---Kérek 5 perc haladékot.
--- Idézet vége ---
letelt  

talgaby:
Semmi sárgaság, ha Farek itt volna, már ő is mondaná (Punkológus, ezt neked illene pedig tudnod):
A Rozsomákos berlini kaland alatt történt. Egyeten csapással agyonütötte Rozsomák egyik volt barátnőjét (Frankie, talán?), egy kémet, mert azt hittte, hogy Rozsi lopakodott mögé, és az adamantiumcsontok és az öngyógyítás miatt tudta, hogy minden erejével meg kell ütnie, hogy kifeküdjön (ha mostanság jelenne meg a sztori, szétloccsant volna biztosan a nő feje egy akkora pofontól, így viszont csak közvetve közölték, hogy meghalt).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése