HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
--- Idézet ---amúgy ilyenkor szívesebben lennék offline rajongó, hogy ugyanúgy tudjak izgulni a havi hihipókért, mint teszem azt 10 éve
--- Idézet vége ---
Megtudlak érteni, én azzon csodálkoztam az elején, mikor elkezdtem fórumozni, hogy mindenki mindenért fanyalog... én soha nem fanyalogtam a CsodaPók vol.1 olvasása közben annak idején. Volt, ami kevésbé tetszett, de nem húztam a számat, hogy ez már milyen... és máig rácsodálkozok az olyan véleményre, hogy "ezt is csak azért csinálták, hogy még több pénzt gomboljanak le rólunk"
talgaby:
Legyen légyszilégyszi valaki, akinek ez igazi spoiler volt!!! Lenyúlhatnám Micho The Other HC-jét...
Szóval ST fórum? Oké, ha valaha lesz megint uw, megnézem (bár egy kicsit pontosabban jó lett volna, nagy az a fórum azért...)
off (izé, afféle...lehet off topicban offolni?)
MIért van az, hogy az összes ingyenes webtárhely közül csak az uw szokott elszállni, de az legalább rendszeresen és sokáig???
Micho:
--- Idézet ---Ha jól emlékszem, akkor van valami a a SpiderFan-on is Morlun karakterleirásánál. Micho spoileréröl tudtam én is
--- Idézet vége ---
majd rálesek.
hát igen, amúgy szerintem a netes képregényezők előtt már semmi se igazán spoiler ez meg főleg, rátenném a The Other HC-met
amúgy ilyenkor szívesebben lennék offline rajongó, hogy ugyanúgy tudjak izgulni a havi hihipókért, mint teszem azt 10 éve
Punkológus:
SpiderTom fórum. Ezt akartam gyorsan leelenőrizni, de hát, ezt neked uw Ha jól emlékszem, akkor van valami a a SpiderFan-on is Morlun karakterleirásánál. Micho spoileréröl tudtam én is...
--- Idézet ---Hát ez az! Ez a nagy bajom vele, pedig ez tutibiztosan elég nagy hatással volt Pókfej életére. Valahogy Peterről nemigen tudom elképzelni, hogy csak úgy lerázza magáról azt, hogy megölt valakit.
--- Idézet vége ---
Mondok egy közhelyt: hiányzott onnan JMD De tényleg elégé dühítő, hogy így slusz-pasz elintézték
talgaby:
Nem akartam lespoilerezni, de így van. Viszont ez akkor is kicsit erőltetettnek tűnik nekem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése