HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1272/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---Egyébként mitől vagytok benne biztosak, hogy Thor öli meg azt a valakit? Egy borítóból nem lehet kiindulni, pláne nem a Marvelnél.
--- Idézet vége ---
egyetértek, ezek a borítók elég parasztvakítók tudnak lenni.  
mindenesetre szerintem egy komolyabb karakter halála válthat ki bármilyen önelemzést a regtáborból... valaki, aki mindig is hős volt és tiszteletben állt. (tehát a villainek stb kilőve )

+++
hát DP-t szvsz nem sokan siratnák meg a Marvel Univerzumban  

Inner Circle:

--- Idézet ---Egyébként mitől vagytok benne biztosak, hogy Thor öli meg azt a valakit?
--- Idézet vége ---
Kábel mondta Deadpool-nak, hogy Thor okozta a halálát.

talgaby:
Egyébként mitől vagytok benne biztosak, hogy Thor öli meg azt a valakit? Egy borítóból nem lehet kiindulni, pláne nem a Marvelnél. Meg mondjuk még akár baleset is lehet. Emlékeim szerint csak annyit mondtak, hogy valaki meghal, nem azt, hogy megölik.

Inner Circle:

--- Idézet ---szerintetek Thor kit fog likvidálni?
Én Herkulesre szavazom
--- Idézet vége ---
Mindenképpen a CW4 borítójáról tippeltem volna valakire, elsőre én is Herkulest mondanám (egyrészt mert kapott egy nagy villámot, másrészt meg kit érdekel ha meghal? Aztán rájöttem, hogy Fenegyerek is lehet, hiszen ő ugye most nem az "igazi", és a klónoktól úgyis mindig nehéz megszabadulni :-) Aztán megnéztem a Civil War: X-Men 2-t, ahol Küklopsz a ronggyá vert Amerika Kapitánnyal tárgyal, és ott bizony Fenegyerek és Herkules is ott áll a háttérben... szóval nem a szoknyás harap fűbe. A helyettes Fenegyerek esetleg meghalhat, és a képen már az utódja (az eredeti) látszik? Lehet, de nem valószínű. Ott van ezenkívül Köpeny és Kard is... hm. Ki marad? Kábel ugye túléli, a kisangyalokhoz aligha nyúlnak hozzá. Ráadásul képtelenség, hogy Thor megöljön egy nála sokkal gyengébb hőst, ezzel nem kezdheti az újjászületett karrierjét!
Akkor talán Góliát, ő ugyanolyan másodvonalbeli lúzer, mint Herkules (az erejétől függetlenül... ugyan már, ki drukkol ezeknek?), és azért elég nagydarab.
Vagy Thor véletlenül öli meg az áldozatot (mondjuk Sólymot, őérte úgyse kár, maga alá temeti a villámcsapás által okozott lavina) és ettől annyira megkövülnek a regpártiak, hogy engedik elmenni a renegátokat.
Vagy mégis Fenegyerek-csere van.
Vagy elcseszték az X-Men rajzát és Herkulesnek nem kéne ott lennie :-)

Abyss:
hát nem tudom...nekem hátrozottan tetszett JMS munkája...leszámítva egy két apróságot....
szerintetek Thor kit fog likvidálni?
Én Herkulesre szavazom

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése