HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1271/1662) > >>

talgaby:
Igazság szerint Deadpol nem halhat meg. Ez nem túlzás, nem elferdítés, egyszerűen nem léphet át a Halál birodalmába, valahogy minig életben kell lennie. Igen durva átok, mi? A második legrosszabb, ami valaha érte (Lokiét nem lehet leverni)  

Inner Circle:

--- Idézet ---A múltkor a K.N-en volt egy párbaj, DP vs Megtorló. Én ezutobbira tippeltem (tudom esélytelen volt, de csakazért is), erre meg jól kinevettek, mondván DP szinte "halhatatlan". Azt mondták hogy közel lehetetlen olyat tenni vele amitől átköltözne a túlvilágra.
--- Idézet vége ---
Akkor bőven elég bedobni egy tűzhányóba, vagy eltemetni betonba... a Megtorlótól simán kitelnek az ilyen finomságok (lásd amikor ráparkolt Rozsira az úthengerrel, mondjuk az a rész elejétől végéig hülyeség volt - de legalább volt benne valami betegességében is élvezhető humor) és asszem ez azért kifejezi a "legyőzte" kategóriát

Gabe:
A múltkor a K.N-en volt egy párbaj, DP vs Megtorló. Én ezutobbira tippeltem (tudom esélytelen volt, de csakazért is), erre meg jól kinevettek, mondván DP szinte "halhatatlan". Azt mondták hogy közel lehetetlen olyat tenni vele amitől átköltözne a túlvilágra. Akkor egy villámcsapás nemigen végezne vele. Egyébként az bennem is felötlött, hogy a borítón nem az igazi DD van, ergó ki is nyírhatnák, de szerintem azért mert ott fekszenek, nem jelenti azt feltétlenül hogy meghaltak.

Tényleg, mi lenne ha Thor halna meg? Akkor kiegyelítődnének az erőviszonyok. Csak hát hogyan hallhatna meg?    Ha az összes anti-reg letámadja, akkor közös erővel meg tudnának tőlle szabadulni, úgy hogy Thor teljesen egyedül van?

Inner Circle:

--- Idézet ---Egyszer már volt temetése, elég sokan voltak.  
--- Idézet vége ---
Na állj, az kinek az agyszüleménye volt, hogy Deadpool hal meg, akiről amúgyis 1. biztosan tudjuk hogy életben marad 2. Thor oldalán áll a vitában és 3. ott sem volt?

kaine:
Dehogynem, Szirén.   Célpont. Weasel. Blind Al. Egyszer már volt temetése, elég sokan voltak.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése