HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gabe:
Penge gondolom a reg oldalon fog feltünni. Most már vagy 3* annyian lesznek, mint az antireg táborban. A mérleg nyelve már kezd a visszafordíthatatlan tartományban lengedezni a Reg tábor javára. Mi lesz itt? Csak egy komoly írói bravúr tudná egyenesbe hozzni a történetet.
talgaby:
Gratula, Sijen, az avatarodhoz is, jó újra "látni"
Penge egyébként annyira nem elzárt, inkább azért elvonatkoztatott (történeti szempontból), mert a vámpírok *annyira* gyakran nem kavarnak bele a szuperhősök dolgaiba (kivéve Morbiust, de ő régi lemez). De Penge szerepelt pl. a Foxos Pókember-sorozatban is. És egy ilyen össznépi hiriget még nála se tudnak kihagyni.
Holdlovag jó gyerek, nekem tetszeneka történetei. Kicsit sötét, de olyan jó kis thrilleres. Tényleg egy fehér Batman.
Punkológus:
A Holdlovag szereplését inkább megértem, mint Pengéjét, hisz az utóbbi sokkal inkább tűnik zártabb világnak, mint a Holdlovag. Had jöjjön, szeressük ám mink eztet a Fehér Batmant
Sijen:
Juhú! Megérkezett az első eXiles banner rendelés!
További jelentkezőket várok!
Juhú, lett avatarom! Persze én baktam el...
talgaby:
Nem, szerintem nem volt vége tervezve, inkább van 2-3 script a fogadtatások alapján, azok közül dolgoznak majd ki egyet, de mondom, ezek szerintem csak nagyon felszínes sablonok.
Moon Knight: Hát igen, nála is eddig lehetett húzni a kimaradást. Ha még elhúzzák február után is, akkor lassan minden létező párhuzamos időben futó címben meg kell jelennie.
--- Idézet ---Akkor elvileg nekem már járna, de félek hogy mit kapnék
--- Idézet vége ---
Hehe, én is pont ezért nem kérek, mert félek, hogy komoly szívatás áldozata lennék.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése