HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Sijen:
MK csak ne legyen CW, ha lehet!
Reklám: Amúgy Fanatic honlapján olvashatjátok magyarul is MK-t.
Búzasör az jó! Löwen Weisse rulz!
Talgaby: mit kéne beírnom amúgy?
horjb:
Mit szóltok Monn Knight-hoz, hogy ő is Cw-s lesz??
Gabe:
Akkor elvileg nekem már járna, de félek hogy mit kapnék , mert úgye az nem a useren múlik.
Az a Cw-s elhúzás már bennem is felmerült, szerintem a mostani halál esettel is majd az "igényeket" szeretnék felmérni. Lehet hogy a két Thor elött szereplő "hulla" közül az fog veszíteni, akit a rajongók is szeretnének. Ezt egy ilyen Fake címlappal meg könnyű lemérni: ezek után már csak a site-okat kell nézni, hogy a rajongók mit várnak, akarnak. Erre mondjuk az apró lépésekben történő haladás is utal. És akkor itt vissza kell vonnom azon vélemélnyemet, miszerint előre meg van írva a Cw vége. Ha meg is volt, most már tuti a fiók mélyére került. Ha majd csökken a lelkesedés a Cw iránt, akkor biztos hogy csodák csodája két hónapon belül vége is szakad. Ha meg kitart még a lelkesedés, akkor a marvel nyomdái éjjel nappal ontani fogják a képregényeket.
horjb:
Akkor indulok az Pozitiv/Negativ topicba.
Micho:
--- Idézet ---Tényleg, melyik a legmagasabb "sörkategória" itt?
--- Idézet vége ---
a búza
--- Idézet ---Igen. Pontosan arra gondoltam amit talgaby mondott.
--- Idézet vége ---
nos, ilyet csak egyedi esetekben osztunk látom pl. hogy már majdnem elérted a 100 hozzászólást, de ennek a 80% offtopik.
úgyhogy ha lesz legalább 50 hozzászólásod majd a pozitív/negatívban, akkor kaphatsz egyedit
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése