HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1257/1662) > >>

Gabe:
és a nyereményből minden eddig itt hozzászóló, kap a majdan kijövő Civil War TPB-ből ajándékpéldányokat    

talgaby:
Köszi, meg is fogom tenni őket  

Punkológus:
 Az agyam ráhangolódott a Marvel világra, pedig tényleg nem tudtam, hogy ezt tervezik  

Na és itt az 5 szám:

12. 61. 54. 36. 79.

talgaby:

--- Idézet ---Lehetne egy Bosszú Angyalai: A Hatalom és egy Bosszú Angyalai: Renegátok újság.
--- Idézet vége ---
Punkológus, lennél szíves nekem mondani 5 különböző egész számot az [1;90] tartományban? De tényleg. Ugyanis februárban indul egy Mighty Avengers nevezetű új cím, ahol is az Angyalok névsora: Vasember (csapatvezető), Sentry, Ms. Marvel, Wonder Man, Wasp, Black Widow és Ares (a jelek szerint ismét beszállt a nagyok bulijába, megunta a "normális életet").

CW-pénzszerzés: Miért, az Infinity Crisis és az elődei mi volt a DC-nél? Mégis egy piszok jó törtlnet lett (legalábbis mindenki ezt mondja, én még nem olvastam). A képregénykészítés is csak üzlet. És még mindig jobban tetszik ez nekem, mint a HoM.

Punkológus:
Szerintem pedig meg kéne. Eddig nagy általánosságban véve az volt 40 évig, hogy a szuperhősök harcoltak a szuperbűnözők ellen. Ez volt az alapkoncepció és ebböl rengeteg dolgot ki tudtak hozni. Több ezer jobbnál jobb és roszabbnál roszabb ötlet született a témában. Így viszont a szuperhős tábort is megbontják 2 félre, amit esetleg késöbb több részre lehet még. Ezzel a szuperhősök egymáshoz való viszonya lenne megbonyolítva és szerintem nem rossz értelemben. A sokszereplős szupercsapatokat át lehetne alakítani (pl. Avengers) ezzen a vonalon. Lehetne egy Bosszú Angyalai: A Hatalom és egy Bosszú Angyalai: Renegátok újság. Összeesküvések, érdekszövetségek, árulások, szerelmek, intrikák, manipulációk. Ezt sokáig és szvsz élvezetesen el lehetne húzni.
--- Idézet ---Szerintem ez az egész CW csak pénzszerzés a marvelnek.
--- Idézet vége ---
Hajh, miért? Stan Lee is azért írt képregényeket, hogy pénzt szerezzen  Tudtommal az Exiles-t sem ingyen adják, tehát a Marvel pénzt szerez belőle

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése