HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1258/1662) > >>

Sijen:
Hja, veszélyes időket élünk, ezért is öltöztem katonának...    

Szerintem ez az egész CW csak pénzszerzés a marvelnek.  

Daredevil:
Szerintem ez rossz cél. Azzal, ha a reges oldal győzne, elvennék a szuperhős szó jelentését. Akkor az összes regiszrált szuperlény szuper-kormáynügynök lesz, akik meg nem regiszráltak azok meg szuper-terroristák. Ilyet azért nem kéne megjátszani.

Punkológus:
A rémálomban asszem (megelőztek)
--- Idézet ---Miért akarják ennyire nyomni a reges oldalt?
--- Idézet vége ---
Én remélem, hogy a CW után is megmarad ez az ellentét, vagy a regesek győznek, mert akkor a Marvel Univerzum új alapokra helyeződne és tulajdonképpen ez lenne a cél.

Daredevil:
Bakker! Miért akarják ennyire nyomni a reges oldalt? A szuperhősöknek pont az a lényege, hogy névtelenül segítik az embereket és néha megkerülik a törvények szabta korlátokat. Póki és Logan is sokszor belógot valahova elcsenni néhány cuccot a saját érdekeiben. Mi ez ha nem törvénysértés? Ezzel a reg-törvénnyel a szuperhős szó jelentéstartalmát akaják elvenni?

talgaby:
Most vagy a Nightmare-ben azon a környéken, amikor mutatják az öngyilkosságokat, és a híradó bemondta, hogy mennyi a halott vagy az Extinctionben akkor, amikor mondják, hogy  avilágon mindenütt felbukkantak a hírnökök szektái. Legalábbis én így emlékszem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése