HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Spidáj:
Bár gőzöm nicns már a sztoriról, de gondoltam írok vmi rímeset én is, bár nehéz felülmúlni az eddigieket
Összegyült a zacc,
kezdődik a harc.
Lehullott az álarc,
reflektorban Pókarc.
X-men, F-négy, fenegyerek,
nekem mindegy bárkit verek.
Egyszer jobbra máskor balra,
szuperhősök, felkenve a falra.
Névtelen alkoholisták,
Vaspáncélos terroristák.
Összegyült a csőcselék,
sehol sincsen menedék.
Kamerák és világítás mehet,
dobjuk le a vállunkról a terhet.
Veszélyben a többszáz család,
buborékok közti iszlám dzsihád.
Itt a visszaszámlálás,
maximális leszámolás.
Mindenkit húz az a bizonyos ág,
így ért véget a Marvel Világ.
Csődbe mehetsz Stan Lee,
vége mostmár télleg ennyi.
Miért kellett neked nagybetűs CW,
szarás közben elolvasom, irány a WC.
Inner Circle:
--- Idézet ---bizonyára az eredetileg kész rajzokat kidobták, és most rajzoltatják újra az átírt sztorit...
--- Idézet vége ---
Áh, szerintem más oka van a késlekedésnek. Ugye ismeritek a viccet arról, hogy mi lesz, ha Jamaicában elfogy az utolsó szál füves cigi: tíz perc múlva valaki felkapja a fejét, hogy "Mi ez a szar zene??? És vazzeg, hogy néz ki a hajad???" Na, szerintem ez volt a CW3 után a Marvelnál is. Elfogyott az "anyag" és felkapta a fejét a főszerkesztő:
- Bazzeg, Pókember leleplezte magát? Ezt meg melyik barom írta?... hogy én? Ó bazmeg, és Vasember is? Kap bújkál??? JÉZUSOM, HÁT MENNYIT SZÍVTUNK??? MOST MI A FRANC LESZ????? Na azóta nem mernek új képregényt kiadni, félnek a lincseléstől
Gabe:
Kúrva jó! Simán be lehetne tenni Cw indulónak
Viszont ha jól látom ezt az elhúzást a Marvel a lehető legrosszabb helyre tette: kezd elképesztően unalmas lenni a Cw, erre meg nemhogy felpörgetnék, már hetek óta ünek a cuccon bizonyára az eredetileg kész rajzokat kidobták, és most rajzoltatják újra az átírt sztorit... csak aztán nehogy gáz legyen a rajzokkal, mert ilyen rövid idő alatt nem sikerül jól megcsinálni. Vagy még jó ideig húzódik
Azt még mindig tartom hogy DD fog meghalni, vagyis aki most beugrott az igazi helyére. Aztán meg beteszik a helyére az igazit, és tulajdonképp nem is csökkent a létszáma egyik oldalnak sem. Olyan tessék-lássék halál.
hellboy:
Ha már rólam van szó, akkor megjelenek.
Igaz csak a banneremben.
Csók helyett viszont, csak az öreg M16-osomat hoztam.
Azért megjegyzem, a szövegekért a dicséret jár.
Micho:
hogy csókolna homlokon titeket a Megtorló
nagyon jók voltak!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése