HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1241/1662) > >>

Diamondblade:
Jejzusisten... komoly amit nyomtok. Amúgy meg mi a baj az alkeszekkel?

Jójó... Tony amúgy bénán csinálja. C. Danvers volt az igazi jó piás.

talgaby:
 A versek nem semmik. Látom, mindenki halálra unja már az agyát, még regnar is beköszönt egy kis szösszenettel (marha jó lett, bírom az ilyen finoman célozgatós-utalós szövegeket...).

Gabe felvetésére azonban, hogy az új DD hal meg, kicsit vitatkoznék. Elvileg ő Danny Rand, vagyis Vasököl, és kétlem, hogy kiírnák a karakterét, pláne így. Én tartom amgam ahhoz, hogy a borító csak palifogó, és más dobja fel a talpát a CW4-ben.

kaine:
Az Eddás vers nagyon jó volt és Porthos utolsó versszaka is!      

beigli69:
Nem semmik vagytok    
Ez alatt a pár perc alatt teljesen felvillanyoztátok a mai napom  

regnar:
-Itt a KWCF 112.45 rádió kívánságműsora. A vonalban Tony. Halló Tony.
-Szevasztok aranyapáim! Bár nem mind arany, ami fénylik, csak én..hahahah..hukk
-Szevasz Tony! Mivel dobhatnánk fel a napod?
-Nem dobhatnánk fel, hanem dobhatnánk be hahahah...hukk
-Oké Tony, látom vicces srác vagy. Szóval mit kérsz.
-Magamnak egy copacabana koktélt ..hahaha...Valamint barátaimnak szeretném küldeni a Bikini - Részegen ki visz majd haza c. számát. Hukkk
-De Tony, csak nem illuminált állapotban vagy ilyen korán?
-Illumi...? Illuminati??? Héé pajtikákazért vigyázzunk a szánkra..hukk..akarom mondani Hulk.
-Nem akarok beleszólni az életedbe, de neked komoly problémáid lehetnek, ha ilyen korán...
-Necikizzetek má'.. Az ilyentől a falra mászok...ööö... Ja az nem én vagyok, de feltüzeltek vele...ööö.. ja az sem én vagyok, de hagyjuk már, csak nyújtjuk itt a beszélgetést...öööö.....
-Oké, akkor Tonynak szóljon a részegen ki visz majd haza. Azért van valaki, akinek személy szerint küldenéd?
-Mindegy, csak jöjjön már valaki értem..hukk mert egy kis ph-érték csorgott a nacimba míg szundiztam itt a parkban, és nem tudok megmozdulni a rozsdától....

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése