HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1227/1662) > >>

Daredevil:
Legalább akkor a Hulkon kívül másnak is lenne elintézni valója Vasbalfasszal. Már nagyon vármo, hogy valaki jól betöröljön ennek a fasizsta segglyuknak.

Inner Circle:

--- Idézet ---Bár tényleg az a legvalószínűbb, hogy visszatér az eredeti egy kis seggszétrúgásra, csak ez oooolyan kiszámítható volna.
--- Idézet vége ---
Mi nem?

talgaby:
Nem lehet tudni, hogy a valódi Thor visszatér-e. Talán tényleg parkolópályára állították. Bár tényleg az a legvalószínűbb, hogy visszatér az eredeti egy kis seggszétrúgásra, csak ez oooolyan kiszámítható volna.

Inner Circle:
Thornak a kalapácsa sem az igazi Mjölnir? Ugye volt már rá példa, hogy hamisítottak egy pörölyt, oszt az igazi Thor csak xopott vele  Az biztos, hogy az F4-ben szereplő Mjölnir, ami lezuhant, az igazi (különben nem tudott volna keresztülhasítani a poklon). De az igazi Mjölnirt fel tudná emelni egy "Windows XP" Thor? Nem csak valami Richards-féle átverés ez a Mjölnir is, aztán lesz nagy nézés, amikor megjön az igazi Thor és rohadt morcos lesz? "Lopátok el azonosságomat, mely személy? Leszen most vas-segg szétrúgása, biza mondom én! Akasztom repulzoros csizmádat, büdös pofádba, való ez, Stark!"
Merthogy mikor Thort debuggolják a bázison, valaki benyögi, hogy "Mitől ilyen vérszomjas? Össze kell olvasztanunk Donald Blake-kel?" Donald Blake viszont LÉTEZIK, ugye az F4-ben ő vitte el az igazi Mjölnirt! Szerintem ez egy ordas nagy SPOILER, hogy van még egy másik Thor is!

Inner Circle:
Hm, a két héttel ezelőtti tippem: "Akkor talán Góliát, ő ugyanolyan másodvonalbeli lúzer, mint Herkules (az erejétől függetlenül... ugyan már, ki drukkol ezeknek?), és azért elég nagydarab."
Igaz hogy tippeltem egy csomó mást is, de azért mégiscsak marha okos vagyok ám!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése