HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1226/1662) > >>

horjb:
Micho, elküldtem a cw4-et de elbasszarintottam, uhogy pls ne tedd fel.

Micho:

--- Idézet ---Esetleg a kiszolgáló is meglátogathatná.
(vagy megoszthatnátok a helyet ahonnan leszeditek )
--- Idézet vége ---
ne haragudj, de ez szupertitkos info és mindemellett illegális dolog erről nem beszélhetünk  
kiszolgálóban egyébként ott van a CW4

Callaow:
Sziasztok,örülök,hogy már mindenki látta a cw4et.

Esetleg a kiszolgáló is meglátogathatná.
(vagy megoszthatnátok a helyet ahonnan leszeditek )
Nemhiszem,hogy Hulkot viszahoznák legalábbis a végéig biztos nem.

Amúgy szerintem lassan várhatunk egy fordulatot a reg-antireg erőmérlegén.
Úgyebár Sue és Johny már átállt(kiváncsi bagyok Reed pofánbassza-e a nejét   ) Pókfej  pedig már az elejétől fogva sopánkodik kezei tördelve,hogy jaj mit csináljak?Mit csináljak?Szal valószínű az ő átmenetele is)

Meg elég uncsi lenne,ha a cw végig arról szólna,hogy az antireg menekül a reg elől,majd a végén jőn Hulk meg a SMASH   )

Valamint érdekes,hogy már jópár bünözőt láttunk (tőbbek közt Doomot is) viszont egyenlőre róluk eléggé kus van.

Szerintem lassan elkezdik összekuszálni az egész történetet és ez lesz a döntö a cw sikerét illetően.

Az elején tetszett,de Kainehez hasonlóan már én is unom,hogy másról se szól,mint odamegyek és elkezdjük az én adom te állod játékot..

Daredevil:
De mélyen kussolnak róla.

Inner Circle:
Két dolog:
1. Kicsoda az Agent Zero-szerű maszkos fazon Góliát temetésén?
2. Alaposan megnéztem a képet, amikor debuggolják Thort. Egyértelműen a kalapács belsejébe mennek a drótok és a képernyőre mintha az lenne írva: "MJOLNIR 0413", ami nem épp az eredeti Mjölnirre utal... mondom, jön itt még az originál Thor is. Aki Donald Blake képében felszedte az elveszett pörölyt. Csakhogy erről Reed-éknek is tudniuk kell...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése