-Az elsőre annyit, hogy én MJ miatt már a Polgárháború beharangozója miatt aggódok. De tényleg ne öljék már meg! Homokember viszont még mindig jófiú, vagy nem?
-Az F4-ről én csak annyit mondok, hogy ez szerintem akkor is Reed hülyesége, aki most szokása szerint nem lát túl a tudományos tényeken, de ez itt egy teljesen rossz megközelítés. Sue-nak van igaza, Ben meg csak besértődött, bár ő cselekszik helyesen.
-A mutánskérdés a HoM óta meg van oldva. Köszönjük meg szépen Quesada bácsinak . Bishop viselkedése viszont az utóbbi időben nekem kicsit fura. Ennyire sose volt egy begőzölt Rambo, ment a feje után, de nem ekkora kérdésekben.
-Deadpoolt most tényleg nem kell komolyan venni, csak feltűnősködik, csak nehogy Kábel egyszer "halálosan" komolyan vegye Wade-et. De szerintem az ő viszonyuk nagyon gyorsan rendeződni fog a CW után. Elvégre ott van Providence és az állam, aminek nem jut eszembe a neve. Kábelnek szívügye, és DP-nek is, bármennyire nem akarja bevallani.
-Az Angyalok a megalakulásuk óta feloszlanak és újjászerveződnek. Akkora a csapatmozgás, hogy az ilyenek, mint a mostani szétválás, már szinte fel se tűnnek. (Azért kíváncsi vagyok, melyik lesz a jobban fogyó cím: a Mighty vagy a New).
-Az utolsó viszont a legaggasztóbb. Bár a DamConnak szép megbízásai lesznek, de a garázdálkodások igen komoly károkat okozhatnak vagyonban és életben egyaránt. Én úgy érzem, nem csak egyetlen szuperhős hullánk lesz a CW végére (különösen, hogy mindenkitfejbelövő Frank is beszáll hamarosan ).