HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
Nehéz belőletek valami pozitívat kihúzni :lol: A Hulkot olvassa valaki? Én most azt várom (többek közt) a legjobban, bár TPB-ben lehet, hogy élvezetesebb lesz. Nem tudom, ki ez az új Doc Green-személyiség, de azért az feltűnt, hogy képes volt az X-Mennel úgy találkozni a Weapon X-komplexumban, hogy Rozsomákról szó sem esett, pedig ők azért "ismerik" egymást. Viszont bónusz pont a Jack Nicholson-imitációért :-)
Ja és remélem, egyhamar nem kerül elő a "Hulk Hulkja Hulkjának a Hulkja"... az Axis már ezért az egy baromságért is megérdemelné a pokol tüzét :-(
Viszont ha Hulk lenyomja Jennifert, akkor mi lesz a szóló sorozatával?
Farek:
Egykutya.
Balakin:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. Január 19., 15:05:51 ---
--- Idézetet írta: Balakin - 2015. Január 19., 14:51:46 ---Slott megölte őt a Mighty Avengersben nem? Vagy csak azt kívántam ölje meg? :D
--- Idézet vége ---
Jókat kérdezel. Én már arra sem emlékszem, hogy mi történt az előző részben, annyira gyenge az egész...
--- Idézet vége ---
ó ez még Secret Invasion után, Dark Reign alatt volt, amikor Dan Slott írta a Mighty-t egy ideig.
Farek:
--- Idézetet írta: Balakin - 2015. Január 19., 14:51:46 ---Slott megölte őt a Mighty Avengersben nem? Vagy csak azt kívántam ölje meg? :D
--- Idézet vége ---
Jókat kérdezel. Én már arra sem emlékszem, hogy mi történt az előző részben, annyira gyenge az egész...
Balakin:
--- Idézetet írta: Farek - 2015. Január 19., 13:37:06 ---
--- Idézetet írta: Balakin - 2015. Január 19., 12:13:08 ---van valami másik tehén is aki Wundagoreban él és Wandát meg Pietrot nevelte, vagy valami ilyesmi....
--- Idézet vége ---
Van bizony, Bova a neve. Az Evolúciómester teremtménye.
--- Idézet vége ---
Slott megölte őt a Mighty Avengersben nem? Vagy csak azt kívántam ölje meg? :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése