HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (115/1662) > >>

Balakin:

--- Idézetet írta: zajrus - 2015. Január 21., 12:50:41 ---Pedig a mostani dupla annualt nyugodtan "megveheted" :D Teljesen jó ki sztori van benne :) (bár még csak az elsőt olvastam meg)

--- Idézet vége ---
elkezdtem olvasni de nem kötött le. Mondjuk alapból nem szoktam szeretni az anualokat.

zajrus:
Pedig a mostani dupla annualt nyugodtan "megveheted" :D Teljesen jó ki sztori van benne :) (bár még csak az elsőt olvastam meg)

Balakin:
Még létezik az Astonishing? :D Brian Wood X-menjét nem olvasom elvi alapon. De amúgy is azt írtam, hogyx a Bendis X-eket szeretem, ami az All new meg az uncanny, de tény, hogy a jelenlegi sztori kicsit egyhelyben evez (az annual meg nem érdekelt, pedig elvileg fontos dolgok vannak benne).
Silver Surfer elvileg jó, de megvárom az ohc-t belőle (és lesz Ms Marvel ohc is idén, aminek nagyon örülök, Kamala FTW!)

Inner Circle:
Ez neked pozitív? :D
Az X-Menről per pillanat azt se tudom, mit csinálnak. A Spider-Man and the X-Men-ben csak hülyéskednek, a női csapatot nem nagyon követem, az Uncanny leragadt még Rozsomák életében egy jól induló, de azóta hihetetlenül elnyúló rétestészta történetnél, az Astonishingben az utóbbi időben semmi sem történik. Az új X-Factorból talán egy részt olvastam, nekem túl meredek volt.

Balakin:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2015. Január 20., 14:52:34 ---Nehéz belőletek valami pozitívat kihúzni  :lol:
Viszont ha Hulk lenyomja Jennifert, akkor mi lesz a szóló sorozatával?

--- Idézet vége ---
pozitív Marvel: DD, Ms Marvel, Spider-man, Bendis X-eket is élvezem, Miles Morales Ultipók, Hawkguy
pozitív DC:

A She Hulkot ongoingot meg kaszálják, már lehet tudni egy ideje (kár érte, az is nagyon jó volt).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése