HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (99/1662) > >>

PGergo:
Valaki megtudná mondani, mit akarnak csinálni az F4-el a képregényekben a negyedik sorozat óta? Most látom, hogy megint visszatértek a régi sorszámozáshoz és egyúttal megint "vége" lesz a csapatnak. Nem tetszik a Marvel-nek, hogy nem tudták visszaszerezni a megfilmesítési jogokat?

KiD:
Kár. Most fejeztem be a Heart of the Swarmot, megjött a hangulatom hozzá. Mondjuk azzal együtt, hogy élvezetes volt, azért Blizzard és főleg StarCraft mércével mérve gyenge volt a sztori, az meg, hogy Kerriganből jófiút, akarom mondani jó lányt csináltak, azért egy igen nagy fekete pont. Pedig szerintem a WoL egész jól folytatta az eredetit, ott még nem éreztem túl nagy megingást, sőt. De az mondjuk küldetésekben is egy nagy fokkal jobb volt. Azért csak módjával szapulom, így is élveztem.

FZoli:

--- Idézetet írta: KiD - 2015. Április 10., 22:58:26 ---StarCraft képregényeket érdemes olvasni?

--- Idézet vége ---

Ha a WildStorm-félére gondolsz, az nálam erősen hááát kategória volt. A sztori nem volt túl erős, és az elején nem is nagyon kötődött a StarCraft világához, kb. random sci-fi világ lehetett volna. Az utolsó pár számot talán már csak átlapoztam. Furman tervezte ugyan folytatni, de a WS DC-be olvasztása után ez elmaradt.
A mangákhoz még nem volt szerencsém, de mivel ott több rövid sztori van, talán jobb a sztorik megoszlása is.

KiD:
StarCraft képregényeket érdemes olvasni?

Sepi:
Többnyire.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése