HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (98/1662) > >>

Sepi:
A franc se tudja. Első ránézésre én se adnám a nevem az új F4 reboothoz.

PGergo:

--- Idézetet írta: Sepi - 2015. Május 14., 22:51:53 ---
--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Május 10., 21:26:10 ---Valaki megtudná mondani, mit akarnak csinálni az F4-el a képregényekben a negyedik sorozat óta? Most látom, hogy megint visszatértek a régi sorszámozáshoz és egyúttal megint "vége" lesz a csapatnak. Nem tetszik a Marvel-nek, hogy nem tudták visszaszerezni a megfilmesítési jogokat?

--- Idézet vége ---
Igen. Nagyjából pont ez a szitu. Annyira nem jön be nekik a Fox újítása a karakterekkel, hogy még a képregényt is megszüntette, hogy nehogy azzal is reklámozza a filmet. A karaktereket meg szétdobták minden felé. Ha jól emlékszem Reed valahol az Avengersben van, Sue meg a SHIELD-nél. A többiekről nem tudok.

--- Idézet vége ---

Igazán ügyes húzás a Marvel-től...  :dry:

Sepi:

--- Idézetet írta: PGergo - 2015. Május 10., 21:26:10 ---Valaki megtudná mondani, mit akarnak csinálni az F4-el a képregényekben a negyedik sorozat óta? Most látom, hogy megint visszatértek a régi sorszámozáshoz és egyúttal megint "vége" lesz a csapatnak. Nem tetszik a Marvel-nek, hogy nem tudták visszaszerezni a megfilmesítési jogokat?

--- Idézet vége ---
Igen. Nagyjából pont ez a szitu. Annyira nem jön be nekik a Fox újítása a karakterekkel, hogy még a képregényt is megszüntette, hogy nehogy azzal is reklámozza a filmet. A karaktereket meg szétdobták minden felé. Ha jól emlékszem Reed valahol az Avengersben van, Sue meg a SHIELD-nél. A többiekről nem tudok.

KiD:
Nekem meg ez tetszett jobban, mint az első. De továbbra sem estem hasra.

Aldhissla565:
Sziasztok!

Mi a véleményetek az új secret wars második számáról?

Az első szám nagyon jó volt, na de a második?

Doom, mint isten? Akinek a kastélyát Galactus örzi? Doomot szolgáló Thorok? Érdekes..

Sajnálom, hogy a rész végén csak Thanosékról derül ki, hogy túlélték a 616-os univerzumot, egyenlőre pedig semmi infó a 616-os és az 1610-es hősökről..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése