HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Aldhissla565:
Hát igen.. Mondjuk én a női Thoron is kiborultam tavaly.. az egyik oka annak, hogy Thor az egyik kedvenc képregény szereplőm az az, hogy imádom a viking történelmet és az északi mitológiát.. Így a Thor sereg az érdekes volt..
A másik: Nekem úgy jött le a második kötetből, hogy Fátum közel sem olyan mindenható, mint amilyennek mutatja magát.. Erősnek erős (elég az udvaron strázsáló Galactusra gondolni), de közel sem eléggé.
Kíváncsi leszek, mire megy vele Thanos, ha megszerzi majd a végtelen köveket (egy kivételével), vagy éppen (az a Thanos akinél a kövek már ott vannak?).
Az a jó legalább, hogy az eddigi 5-6 sorozatom helyett, már vagy 20-at kell majd rendszeresen olvasnom :)
Farek:
--- Idézetet írta: Aldhissla565 - 2015. Május 18., 10:05:15 ---De ez a Thor sereg nagyon nagy marhaság...
--- Idézet vége ---
Én inkább érdekesnek mondanám. :)
És nyilvánvaló, hogy azért a háttérben pár ember többet tud a valóságról, mint azt mutatja, mert pl. az öreg Thor vezér, akit megöltek Thanos és társai egyből halálra figyelmeztető üzenettel küldte az ifjoncot Fátumhoz. Nyilván tudta, hogy mivel áll szemben. Szóval valószínű, hogy a rangidősek és bizalmi emberek többet tudnak, mint amennyit megosztanak.
Aldhissla565:
Csak ne hagynák ki a nagy bunyók lehetőségét.. Itt az idő összeereszteni olyan nagyágyúkat, akik eddig még egyszer sem csépelték szét egymást..
Thanos vs Apocalypse
Majestro vs Worldbreaker Hulk stb.. :)
Azért bízom benne, hogy a 616-os Hulk megmarad, meg valahogy a régi Thort és Wolverinet is visszahozzák (Thorra utal az Avengers Wolrd 21. száma is, ami szerdán jelenik meg)
De ez a Thor sereg nagyon nagy marhaság...
PGergo:
--- Idézetet írta: Sepi - 2015. Május 16., 19:00:33 ---A franc se tudja. Első ránézésre én se adnám a nevem az új F4 reboothoz.
--- Idézet vége ---
Én sem, remélem jó nagyot bukik majd.
zajrus:
Lehet :D Aztat nem tudni :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése