HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
goodcomics.comicbookresources.com/ olvassa valaki? Pár napja találtam és azóta éjjel-nappal ;) Szerintem magyarul is lenne hasonlóra kereslet...
FZoli:
Beszállok én is. Bocs a változatos névhasználatért, de nem vágom mindenkinek a magyar nevét. A 4. szám tartalma meg eléggé kivonatos lett, mert azt az otthoni gépemen olvastam, úgyhogy teljesen fejből írtam.
The Amazing Spider-Man: Renew Your Vows 1-4.
Peter és Mary Jane boldogságban nevelik a lányukat, Annie-t, amikor duplán beüt a krach: a Bosszú Angyalait riasztják, Peter és menne, de ugyanekkor kap infót, hogy Eddie Brock is kiszabadult. Peter számára első a család, így felveszi a harcot Venom-mal. Végül sikerül egy égő házba csalnia, és az épületet ráomlasztani. Közben az Angyalok összecsapnak a Regent (Régens?) nevű ellenféllel, aki már lenyúlta az X-Men képességeit, és el is buknak.
Ugrunk előre pár évet, Pókembert nem látták azóta az este óta, Regent az uralkodó. Pár szupergonosz neki dolgozik, a szuperképességű egyéneket pedig begyűjtik, hogy Regent beépíthesse magába a képességeiket. Peter egy elnyomó szerkezetet épített, így Regent nem tud az ő és Annie nyomára bukkanni. Egyébként Peter továbbra is készít fényképeket, ám ezúttal mint paparazzi, Regent csapatai és az egyéb szuperképességűek közti csatákat fotózza, majd J.J. azért fizet neki, hogy aztán a képek ne kerülhessenek nyomtatásba. Annie iskolájában a Power kölykökre lecsapnak Regent emberei, mire Peter nem rendes álruhában még, de segít nekik megszökni. Regent persze ráuszítja a Sinister Six-et Pókemberre, Mary Jane pedig előkaparja a szekrény mélyéről a fekete ruhát.
Mivel Annie álmában sikeresen tönkretette az elnyomó szerkentyűjét, Pókember felkeresi Tinkerert alkatrészekért. Ám a továbbfejlesztett Oki doki már ott várja, de a terve nem sül el túl jól, Peter könnyedén legyőzi, így a Sinister Six maradéka már bottal ütheti a nyomát. Kraven viszont rájön, hogy Pókember nem saját magát akarja védeni, ráadásul először egy iskolánál látták, így egy kötelező átvilágítást rendel el, a szülőknek másnap reggel meg kell jelenniük az iskolánál. A Parker-család könnyedén átmegy a szűrőn, ám egy mutáns gyerek lebukik, a családi kupaktanács pedig úgy dönt, ideje Pókembernek segíteni. Peter így összecsap a Sinister Six-szel (vagyis inkább Five-val már), MJ-t és Annie-t viszont látszólag elkapja Regent két közkatonája.
A két katona valójában két S.H.I.E.L.D. ügynök (az egyik Köpeny volt, a másikra már nem emlékszem), akik egy dimenziólyukon keresztül a bázisra menekítik őket. (A lyukakat azt a "szupergonosz" kreálja, aki szerepelt a Pókember rajzfilmben is.) Közben Homokember (szintén ügynök) megpróbál Pókembernek segíteni, de Regent elkapja és vmi tartályban lefagyasztja őket (vagy valami olyasmi, sztázis esetleg). Persze előtte még felfedi a lapjait: azért gyűjti az erőket, hogy egy nap szembe szállhasson az istenükkel, kinek Fátum a neve. A bázison kiderül, hogy a félszemű Sólyomszem a parancsnok. A béke persze itt se tart sokáig, Regent-nek sikerült őket bemérni, a Sinister Six lecsap rájuk. Egy dimenziólyukon megkezdődik az evakuálás, Annie viszont bekeményít, és könnyedén lenyomja a rosszfiúkat. Közben a bebörtönzött Homokember felfedi a testébe rejtett dimenziólyukat, ami a S.H.I.E.L.D bázisra nyílik, és a homok segítségével üzen az ottaniaknak, akik persze felkerekednek megmenteni Pókfejet. Elvileg a következő részben jön a lezárás.
Gorgonita:
House of M 01.
Magneto uralkodik az általa megálmodott világon.
Cage emberhősökkel emberi ellenállás szervez.
Wolverine mutáns SHIELD osztaga élén lecsap.
Deathlocket menedéket nyújt Clintnek, Black Catnek és Mistynek.
Pietro apja ellenfelével, az invázióra készülő, Namorral kokettál.
Polaris gyanakszik Pietrora, de Magneto nem tart Namortól.
Wanda nem bír a gyerekeivel, Wiccannal és Speeddel...
KiD:
Olvassátok viszont a Deadpool minit, ami csak azért is inkább az eredeti Titkos háború alatt játszódik! ;)
Inner Circle:
Akkor én is tolok egy gyors zanzát, Old Man Logan 1-3:
Logan talált egy Ultron-fejet, átmászott egy falon, azóta meg a magyar fociválogatott 1986 óta látott törtènelme zajlik: változatos ellenfelek, sok vereség, a döntetlennek is örülni kell és nem jutunk el soha sehová. Komolyan, ha az Ultron-fejről meg a falról tudsz, tudsz MINDENRŐL. Három rész alatt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése