HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (79/1662) > >>

Gorgonita:
Future Imperfect 05

Farek tippje jó volt, az Ancient One valójában a jó öreg Rick Jones. A kerekesszékes aggastyán és a tomboló Maestro kontrasztja igen jól mutat az egyik képen. Minden akadékoskodás nélkül átadja a Destroyert Maestronak, de figyelmezteti, hogy vigyázzon mit kíván, és hogy Doom már közeleg. Mire Maestro egyesül a Destroyerrel Fátum is megérkezik, a többiek pedig rövid főhajtás után jónak látják eliszkolni a kitörő párbaj közeléből. Maestro várakozásainak megfelelően legyőzi Fátumot, majd térdeplő szuperhősök előtt ünnepli, hogy ő lett a világ új istene. Ekkor derül ki, hogy mindez csak illúzió. Rick és a lázadók még mindig a helyszínen szemlélik, ahogy Maestro/Banner a Destroyer előtt ünnepli magát immár a látomás foglyaként. Hát ennyi volt emberek! Kto szmatritye málágyéc!   :m-hulk:

Gorgonita:
Civil War 03

Elektra elesik a Stark robotőreivel folytatott harc során. Venom magához veszi tőle Murdock nuncsakuját. Mint kiderül a várost Ock Doc és Fisk hibridje irányítja. Venom, aki valójában Clint fejbe nyilazza a nuncsakuval és így lekapcsol a város védelme. Parker különítménye így sikerrel jár, megszerzik a Bellcurvehoz szükséges anyagokat Bestiának. Peter, amikor átadja a nuncsakut McCoy-nak arról panaszkodik, hogy már nem érintik meg a veszteségek sem.
 Amíg Rogers területén az élelmiszerhiány, addig Tony világában a túlnépesedés okoz gondokat. Worthingthonnak ezért egy zavargást kell levernie. Winter Soldier (legalábbis rátippelek) támogatásáról biztosítja Starkot, aki szintén bízik magában.
 Jennifer átjut Steeltown őrségén, mert már Xavier sem a régi, ő pedig ügyvédként megtanulta, hogy még magát is becsapja, ha bűnöst véd. Egy nyomkövető és egy drón segítésével felkutatja és beazonosítja a merénylőt, Bullseyet. Őt azonban az egykori Speedball ismeri fel a városban, akit anno ő védett a tárgyaláson. Speedbal jelenleg Rogers generális rohamosztagának a Punishereknek a tagja. A Punisherek (nem ismerem a további tagokat) lecsapnak Jenniferre, aki She-Hulk módba kapcsol. Leadja a drótot Tonynak Bullseyeről, és még valami fontosat akar róla közölni, amikor találat éri. A Punisherek hiába kutatnak utána, Jennifert, mintha a föld nyelte volna el.
 Jennifer egy üvegcellában tér magához, egy bázison ahol Bullseye mellett a börtönrobbanás óta halottnak hitt T'Challa szemléli őt.

Micho:
A Top 5 igazából arra jó, hogy rámutasson pár érdekességre, amire utána rá lehet keresni. Pl. a Top 5 DD & Punisher bunyók között nem találtam meg az egyik kedvencemet (ezért is szubjektívek ezek a listák), de a Dino Gnuccis téma ütött, azt nem ismertem.

Inner Circle:
Kicsi ország vagyunk ahhoz, hogy annyiféle sorozatot nyomjunk (Wrong side won, I love ya but..., Top 5 - mondjuk épp ez nem a kedvencem, mert sokszor megspórolják az irkálást - stb.), egy általános "képregényes érdekességek" rovatra gondoltam. Ebbe beleférne a sajátos hirdetésektől kezdve a leghülyébb karakter-románcokon át sok minden. Az írást vállalnám is, megfelelő support mellett (pl. az Avengers első negyven évéről alig tudok valamit, viszont vannak itt alkalmas lektorok), a témákat kellene gyüjtenünk valahogyan (az idézett blog is az olvasóknál kalapozik az ügyben :D ). Persze nekem is van pár ötletem, de arra nem lehet rovatot alapozni :)

Micho:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2015. Augusztus 24., 22:06:52 ---Pár napja találtam és azóta éjjel-nappal ;)
--- Idézet vége ---

A Top 5 listáik sem rosszak:

http://goodcomics.comicbookresources.com/2006/06/17/archive-of-top-fives/

Egy-kettőt most elolvastam belőle, de a többit a melóhelyre tartogatom  ;D

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2015. Augusztus 24., 22:06:52 ---Szerintem magyarul is lenne hasonlóra kereslet...

--- Idézet vége ---

Kaphatsz egy rovatot  :nezze:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése