HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (74/1662) > >>

Balakin:

--- Idézet ---úristen, ez már nem az a Pókember, akit én régen megszerettem
--- Idézet vége ---
helyes!
50 év! ÖTVEN ÉVE ugyan az ment. Uncsi. Nem is tudok olvasni régi Pókembert, de még a nagy híres sztorikat se olyan íróktól akiket amúgy szeretek mert tudom, hogy úgyis mindent vissza csinálnak 3-4 szám mulva Eygedül Slottot követem.(ohc-kra várok már, egy ideje nem követem, Spider Verse-t még elolvastam de annyi. Majd ha kijönnek az ohc-k akkor folytatom, most minden érdekes MArvel sorozattal ezt csinálom).
Slottnál érzem, hogy tart valahova az egész, persze majd visszacsinálja a Marvel ha jön egy új író de addig is élvezem ami van aztán majd olvasok valami mást, ezer meg egy képregény van amúgy is ami érdekel.

Micho:

--- Idézetet írta: Sepi - 2015. Október 08., 09:52:42 ---Pókember?  :nemtudom:

--- Idézet vége ---

Prowler, de őt PP csak elterelésként használja, hogy (ismét csak Starkhoz és Vasemberhez hasonlóan) meg tudjon egyszerre jelenni PP-két és Pókemberként. A V2-vel ellentétben ő nem mondott le a Pókemberkedésről, a füzet elején PP nyomul a pókmobillal, stb, csak a második felében lesz Prowler az ő pók-alteregója, a buzilagzi utáni Zodiákus harcban.

Sepi:
Nekem az egész ASM-mel ugyanaz az érzésem, mint a régi v2-vel volt. Ott is teljesen új minden, más a Pókember és Peter éli a saját életét. Aztán persze pár szám után megint újra Peter lett a Pókember. Ez is most tiszta dejavu. De ki a tököm ez a feka aki most Pókember?  :nemtudom:

Micho:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2015. Október 06., 20:08:19 ---Azt se tudom, hogy az SW-ben mi történt. Jött ki új rész az alapsztoriból?

--- Idézet vége ---

Nem tudom, mert azt nem követtem, viszont már túl vagyok az SW utáni

Amazing Spider-Man Vol (akármennyi) #1-en

Ahogy a címből is kiderül, Slott tovább emelte a tétet, és Pitbulltól lenyúlva, "Mr. Worldwide"-ot csinált csóró Pete haverunkból. Tehát úgy tűnik, végérvényesen változott az évtizedekig fenntartott status quo, és Slott elvitte arra a szintre hősünket, hogy tehetsége révén most már nemzetközi vállalatvezetővé avanzsált. Szerencsére ezt helyén tudta kezelni az író, amikor egy újságíró karakter által kikacsintott felénk, miszerint a milliomos Parker, és testőre, Pókember csakis a szegény ember Tony Starkja lehet. Slott ezzel előrefutott, és nem hagyta, hogy ezt a rajongók tegyék meg vele különböző fikafórumokon.
A sztori egyébként végig pörgős, humoros, volt valami bunyó is a Zodiákussal, de megmondom őszintén, hogy egész végig csak arra tudtam gondolni, hogy "úristen, ez már nem az a Pókember, akit én régen megszerettem". Az új kütyüi, a fullextrás pókmobilja (ami akár egy Vasember páncélként funkcionál), és minden újdonság egyszerre tódul az ember képébe, és letaglóz. Ennek ellenére nem mondom azt, hogy utálom, és vissza a régit, mert Slott el tudta érni ismét, hogy érdekessé tegye Pókember karakterfejlődését. Ha nincs a bazinagy cliffhanger a végén, még akkor is azt mondom, hogy ide a következő számmal, mert érdekel a sztori folytatása, mégha egy-két könycseppet el is morzsolok a "csóró Pete-korszak" iránt.

Inner Circle:
Az Old Man Logan utolsó részében se történt semmi. Bendis öt részen át fosta a képeket. Ez az öt rész egyetlen oldalba befért volna! Ráadásul az Ultron fejről - az egész konfliktus forrásáról - EGYÁLTALÁN semmi nem derült ki. Ez a tipikus átb.szós sztorivezetés: csak dobáljuk a dolgokat, aztán ha a végén nincs értelme, hát annyi baj legyen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése