HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (73/1662) > >>

Inner Circle:
Thor meg nő :)
A leggázabbak a fiatalon megfagyott karakterek, mint szerencsétlen Fáklya, aki negyven éven át élt abból, hogy a Lény fenekét sütögette, hahaha. Jubilee ehhez képest valóságos kaméleon.

Sepi:

--- Idézetet írta: Micho - 2015. Október 08., 10:20:28 ---A V2-vel ellentétben ő nem mondott le a Pókemberkedésről, a füzet elején PP nyomul a pókmobillal, stb, csak a második felében lesz Prowler az ő pók-alteregója, a buzilagzi utáni Zodiákus harcban.

--- Idézet vége ---
Igen. Most már második nekifutásra leesett nekem is.  :)

Micho:
A legtöbbet szerintem Nick Fury változott, hisz nigger lett  :lol:

Balakin:
de, írtam is, hogy visszacsinálják, és igazad van, a JMS éra nem jutott eszembe, bár amennyit olvastam abból az annyira nem jött be.
Látod azt nem tudom megmondani kiváltozott többet, talán az X-men tagjai (Cyclops, Kitty? és őket nem is nagyon csinálják vissza mint Petert). Viszont a tiniből felnőtté válás szerintem már a silver age-ben megtörtént.

KiD:

--- Idézetet írta: Balakin - 2015. Október 08., 19:01:37 ---
--- Idézet ---úristen, ez már nem az a Pókember, akit én régen megszerettem
--- Idézet vége ---
helyes!
50 év! ÖTVEN ÉVE ugyan az ment. Uncsi. Nem is tudok olvasni régi Pókembert, de még a nagy híres sztorikat se olyan íróktól akiket amúgy szeretek mert tudom, hogy úgyis mindent vissza csinálnak 3-4 szám mulva Eygedül Slottot követem.(ohc-kra várok már, egy ideje nem követem, Spider Verse-t még elolvastam de annyi. Majd ha kijönnek az ohc-k akkor folytatom, most minden érdekes MArvel sorozattal ezt csinálom).
Slottnál érzem, hogy tart valahova az egész, persze majd visszacsinálja a Marvel ha jön egy új író de addig is élvezem ami van aztán majd olvasok valami mást, ezer meg egy képregény van amúgy is ami érdekel.

--- Idézet vége ---

Tinikorban kezdett és már rég házasember volt, MJ meg túl egy terhességen, mikor a Marvel megijedt és meglépte a képregény történelem balfaszságát. (És már előtte is volt egy zárójeles reboot.) A 90-es évekig minden szuperhős közül, akit viszonylag jól ismerek messze Pókember (és az X-Men) változott a legtöbbet. Vagy szerinted ki változott többet? Tényleg érdekel. :)

(+ zárójelben: Szerinted ezt nem fogják visszacsinálni?)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése